بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .
حیف غیبتش میشه وگرنه ....
وگرنه چی؟
میشناسیش؟ کیه ؟
وگرنشو بیخیال
آری من اطلاعات عمومیم خیلی قویه
اکثر بازیکنا رو میشناسم
چه نوباش چه خوباش
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
حیف غیبتش میشه وگرنه .... :mrgreen:[/div][/quote]
وگرنه چی؟
میشناسیش؟ کیه ؟ :geek:[/div][/quote]
وگرنشو بیخیال
آری :roll: من اطلاعات عمومیم خیلی قویه
اکثر بازیکنا رو میشناسم
چه نوباش چه خوباش :roll:
بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .
حیف غیبتش میشه وگرنه ....
وگرنه چی؟
میشناسیش؟ کیه ؟
وگرنشو بیخیال
آری من اطلاعات عمومیم خیلی قویه
اکثر بازیکنا رو میشناسم
چه نوباش چه خوباش
خب تو که اکثرا رو میشناسی
این بهروز مانلس و ممد سوشی رو توصیف کن مام بشناسیم
######
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
حیف غیبتش میشه وگرنه .... :mrgreen:[/div][/quote]
وگرنه چی؟
میشناسیش؟ کیه ؟ :geek:[/div][/quote]
وگرنشو بیخیال
آری :roll: من اطلاعات عمومیم خیلی قویه
اکثر بازیکنا رو میشناسم
چه نوباش چه خوباش :roll:[/div][/quote]
خب تو که اکثرا رو میشناسی
این بهروز مانلس و ممد سوشی رو توصیف کن مام بشناسیم :roll:
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه
بهروز مانلس
با ممد سوشی بازی میکنه
ممد سوشی یه کوچولو آشنا میزنه همون که خانومش هم بازی میکرد؟ زیاد آشنایی ندارم
نه زن نداره فکر کنم
باو همین سوشیانت دابلیو 1 ماله خودشون بود
اگه اشتباه نکنم اینجا * واس ماس دابلیو 6 هم ماله بهروز بود
نبودم دابلیو 6 البته مطمئن نیستم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه :ugeek:[/div][/quote]
بهروز مانلس
با ممد سوشی بازی میکنه :roll:[/div][/quote]
ممد سوشی یه کوچولو آشنا میزنه همون که خانومش هم بازی میکرد؟ زیاد آشنایی ندارم :|[/div][/quote]
نه زن نداره فکر کنم
اگه اشتباه نکنم اینجا کلش واس ماس دابلیو 6 هم ماله بهروز بود
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه
قصد توهین ندارم ولی خوب تو هم بچه ها در حد خودتا میشناسی . اینا اونقدری سطح بازیشون خوب هست همون اول بازی شناسا را کله کنند .
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
بهروز مانلس کیه دیگه
قصد توهین ندارم ولی خوب تو هم بچه ها در حد خودتا میشناسی . اینا اونقدری سطح بازیشون خوب هست همون اول بازی شناسا را کله کنند .
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه
بهروز مانلس
با ممد سوشی بازی میکنه
نه زن نداره فکر کنم
اینو میگی؟
soshi-masi
######
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
بهروز مانلس کیه دیگه
بهروز مانلس
ممد سوشی یه کوچولو آشنا میزنه همون که خانومش هم بازی میکرد؟ زیاد آشنایی ندارم :|[/div][/quote]
نه زن نداره فکر کنم
نبودم دابلیو 6 البته مطمئن نیستم [/div][/quote]
اینو میگی؟
soshi-masi
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه
بهروز مانلس
با ممد سوشی بازی میکنه
نه زن نداره فکر کنم
اینو میگی؟
soshi-masi
آره
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
بهروز مانلس کیه دیگه
بهروز مانلس
نه زن نداره فکر کنم
نبودم دابلیو 6 البته مطمئن نیستم [/div][/quote]
اینو میگی؟
soshi-masi[/div][/quote]
آره
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه
نمیدونم والا
چقدر باهاش آشنایی؟
در حدی که شمارشو داشته باشی بدی به ما باهاش رفیق هستی یا نه چون شمارشو گم کردم میخوام درباره سرور 9 باهاش صحبت کنم
######
[quote][div][b]boziche[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
بهروز مانلس کیه دیگه
قصد توهین ندارم ولی خوب تو هم بچه ها در حد خودتا میشناسی . اینا اونقدری سطح بازیشون خوب هست همون اول بازی شناسا را کله کنند .[/div][/quote]
نمیدونم والا
چقدر باهاش آشنایی؟
در حدی که شمارشو داشته باشی بدی به ما باهاش رفیق هستی یا نه چون شمارشو گم کردم میخوام درباره سرور 9 باهاش صحبت کنم :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.