ببنید بهترین بازیکن های بازی تو رده های سرورهای 10 تا 20 حدودا بازی میکردن بعد از اون مدت فهمیدن بازی ارزش اینهمه وقت گذاشتن نداره اونایی هم که موندن یا میرن و بعد چند سرور پیداشون میشه واسه کل کل میان در کل و اتفاقا همون اوایل تاپ هجوم و غارت رو اشغال میکنن
خودم از سرور 15 بودم سرور شاخی بود بعد از اونا تو یک سرور تنها یکی دوتا اتحاد بیشتر شاخ نبودن بقیه اتحاد ها هم نخودی بودن رسما
در مورد عنوان تاپیک نمیشه قضاوت کردی کی بهتره اما بهترین های بازی خیلی هستن و در واقع هر سروری که بیان سطح سرور رو میکشونن بالا و بقیه روشون حساب میکنن
سرور بعدی ما هم هستیم انشالله
با اتحاد شمال ایران زمین
این مطلب در 1394/04/19 08:35:15 نوشته شده است و در 1394/04/19 08:44:48 ویرایش شده است .
fяїέηđs
ببنید بهترین بازیکن های بازی تو رده های سرورهای 10 تا 20 حدودا بازی میکردن بعد از اون مدت فهمیدن بازی ارزش اینهمه وقت گذاشتن نداره اونایی هم که موندن یا میرن و بعد چند سرور پیداشون میشه واسه کل کل میان در کل و اتفاقا همون اوایل تاپ هجوم و غارت رو اشغال میکنن
خودم از سرور 15 بودم سرور شاخی بود بعد از اونا تو یک سرور تنها یکی دوتا اتحاد بیشتر شاخ نبودن بقیه اتحاد ها هم نخودی بودن رسما
در مورد عنوان تاپیک نمیشه قضاوت کردی کی بهتره اما بهترین های بازی خیلی هستن و در واقع هر سروری که بیان سطح سرور رو میکشونن بالا و بقیه روشون حساب میکنن;)
سرور بعدی ما هم هستیم انشالله
با اتحاد شمال ایران زمین