به نظر من بهترین بازیکن سوشیانت هست همون mara تو سرور w2که بد شانسی اورد کتیبه نتونست بزنه بهترین مولتی بازها ادش والیبا فراهانی بنیامین69 هستن bardolaهم مولتی باز خوبیه فنریس که از همه مولتی باز ها سرتر هست ولی فکر کنم جلوی فراهانی والیبا کم بیاره جدال این چهار بازیکن خیلی باحال میشه سوشیانت فراهانی ارش والیبا فنریس
به نظر من بهترین بازیکن سوشیانت هست همون mara تو سرور w2که بد شانسی اورد کتیبه نتونست بزنه بهترین مولتی بازها ادش والیبا فراهانی بنیامین69 هستن bardolaهم مولتی باز خوبیه فنریس که از همه مولتی باز ها سرتر هست ولی فکر کنم جلوی فراهانی والیبا کم بیاره جدال این چهار بازیکن خیلی باحال میشه سوشیانت فراهانی ارش والیبا فنریس
اون مگه به جز سرور قهرمانان سرور دیگه ای هم بود؟پسر عموته؟
پسر عمه من هست ...
اصفهانی هست ولی نمی دونم چــرا خرج کرد
قاطع ترین اسپم ها را گلادیتور ها می دهند. جیمز باند
icon
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div][quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div]میخـــــکوب[/div][/quote]
اون مگه به جز سرور قهرمانان سرور دیگه ای هم بود؟پسر عموته؟[/div][/quote]
پسر عمه من هست ...
اصفهانی هست ولی نمی دونم چــرا خرج کرد :icon_4:
خب چه هنریه مولتی بازی.... آغا قبول خیلی ها استفاده میکنن.... خیلی هم خرج میکنن اما همین فرهانی که شما میگید چقد خرج میکنه؟!؟ یا خیلی های دیگه... حرفه ای بودن به خوب خرج کردن هستش...
در کل آغای ایمنی باس بیاد بگه... کم مصرف کردن نه درست مصرف کردن...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]به نظر من بهترین بازیکن سوشیانت هست همون mara تو سرور w2که بد شانسی اورد کتیبه نتونست بزنه بهترین مولتی بازها ادش والیبا فراهانی بنیامین69 هستن bardolaهم مولتی باز خوبیه فنریس که از همه مولتی باز ها سرتر هست ولی فکر کنم جلوی فراهانی والیبا کم بیاره جدال این چهار بازیکن خیلی باحال میشه سوشیانت فراهانی ارش والیبا فنریس[/div][/quote]
خب چه هنریه مولتی بازی.... آغا قبول خیلی ها استفاده میکنن.... خیلی هم خرج میکنن اما همین فرهانی که شما میگید چقد خرج میکنه؟!؟ یا خیلی های دیگه... حرفه ای بودن به خوب خرج کردن هستش...
در کل آغای ایمنی باس بیاد بگه... کم مصرف کردن نه درست مصرف کردن... :icon_10:
پاپ بازی بیش نیست اگه تونست ایرانی هارو شکست بده کتیبه بزنه اوننوقت بازیکن 1عصر هست
[quote][div][b]*knight*[/b][/div][div]بهترین بازیکن عصر fenriss[/div][/quote]
پاپ بازی بیش نیست اگه تونست ایرانی هارو شکست بده کتیبه بزنه اوننوقت بازیکن 1عصر هست
کتیبه زدن رفیق میخواد ...
پشت میخواد ...
وقتی یه نفر کتیبه میزنه یه گله آدم بهش دف میدن ...
ولی وقتی فنرایس بزنه افرادی که دف میدن خیلی تعدادشون کم خواهد بود ....
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]*knight*[/b][/div][div]بهترین بازیکن عصر fenriss[/div][/quote]
پاپ بازی بیش نیست اگه تونست ایرانی هارو شکست بده کتیبه بزنه اوننوقت بازیکن 1عصر هست[/div][/quote]
کتیبه زدن رفیق میخواد ...
پشت میخواد ...
وقتی یه نفر کتیبه میزنه یه گله آدم بهش دف میدن ...
ولی وقتی فنرایس بزنه افرادی که دف میدن خیلی تعدادشون کم خواهد بود ....
ههه پاپ ؟؟؟
پس ببین میتونی فارمش کنی یا نه
من 3 ساله با ایشون هستم پاپش اندازه ی تروپش قویه
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div][quote][div][b]*knight*[/b][/div][div]بهترین بازیکن عصر fenriss[/div][/quote]
پاپ بازی بیش نیست اگه تونست ایرانی هارو شکست بده کتیبه بزنه اوننوقت بازیکن 1عصر هست[/div][/quote]
ههه پاپ ؟؟؟
پس ببین میتونی فارمش کنی یا نه :lol:
من 3 ساله با ایشون هستم پاپش اندازه ی تروپش قویه :twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.