آقا این دابلیو 0 نمیخواد تموم شه ؟ یه 50 تا سکه توش دارم میخوام بک بدم باش بازی کنم باووو
چند وقته ذهنتو مشغول کرده؟
بخدا از وقتی سروره بسته شد و دابلیو 1 اومد درگیره اون 50 سکم
روم نمیشه به پشتیبانی بگم 50 تا رو بدن بهم
ولی خو لازم دارم واسه بازی
پول ند
ارم میفهمی ؟ ندارم
یعنی خود پشتیبانی درک نداره که باید پس بده موقع پول گرفتن خوب پول میگیرن موقع پس دادن
برو مراجع قضایی شکایت کن احتمالا سکه هاتو بالا کشیدن (فردا بن نشم )
چی بگم بخدا
در حق ما خیلی ظلم میشه
پول ندارم برم دنباله اینکارا
نداری اللحساب 5 تومن کرایه تاکسیمونو دستی بدی بریم تا دادگاه ؟ تو دادگاه هم خدا کریمه
5 تومن از کجا بیارم
ولی رفتی بگو کار منم پیگیری کنن منم 3 تا سکه طلبکارم حداقل یه تعدیل میشه زد واسه گندم سربازام
خجالت بکش یه سکه آخه ارزشش رو داره که آبروی موسسه به این بزرگی رو ببری با اون یه سکه میخوای چیکار کنی مال دنیا ارزش نداره ببخش بره
######
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]آقا این دابلیو 0 نمیخواد تموم شه ؟ یه 50 تا سکه توش دارم میخوام بک بدم باش بازی کنم باووو [/div][/quote]
چند وقته ذهنتو مشغول کرده؟ :|[/div][/quote]
پول ند
ارم میفهمی ؟ ندارم :roll:[/div][/quote]
یعنی خود پشتیبانی درک نداره که باید پس بده موقع پول گرفتن خوب پول میگیرن موقع پس دادن :icon_3:
برو مراجع قضایی شکایت کن احتمالا سکه هاتو بالا کشیدن (فردا بن نشم :? )[/div][/quote]
چی بگم بخدا
در حق ما خیلی ظلم میشه
پول ندارم برم دنباله اینکارا :roll:
نداری اللحساب 5 تومن کرایه تاکسیمونو دستی بدی بریم تا دادگاه ؟ تو دادگاه هم خدا کریمه :roll:[/div][/quote]
5 تومن :icon_2: از کجا بیارم
ولی رفتی بگو کار منم پیگیری کنن منم 3 تا سکه طلبکارم حداقل یه تعدیل میشه زد واسه گندم سربازام :roll:[/div][/quote]
دستت طلا منم 1 سکه واریز کردم واس یه سرور الان هرکاری میکنم نمیشه برگشت زد ....[/div][/quote]
خجالت بکش یه سکه آخه ارزشش رو داره که آبروی موسسه به این بزرگی رو ببری با اون یه سکه میخوای چیکار کنی مال دنیا ارزش نداره ببخش بره :icon_10:
بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه
######
[quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه :ugeek:
آقا این دابلیو 0 نمیخواد تموم شه ؟ یه 50 تا سکه توش دارم میخوام بک بدم باش بازی کنم باووو
پول ندارم میفهمی ؟ ندارم
یعنی خود پشتیبانی درک نداره که باید پس بده موقع پول گرفتن خوب پول میگیرن موقع پس دادن
چی بگم بخدا
در حق ما خیلی ظلم میشه
نداری اللحساب 5 تومن کرایه تاکسیمونو دستی بدی بریم تا دادگاه ؟ تو دادگاه هم خدا کریمه
5 تومن از کجا بیارم
ولی رفتی بگو کار منم پیگیری کنن منم 3 تا سکه طلبکارم حداقل یه تعدیل میشه زد واسه گندم سربازام
هی هیییی
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]آقا این دابلیو 0 نمیخواد تموم شه ؟ یه 50 تا سکه توش دارم میخوام بک بدم باش بازی کنم باووو [/div][/quote]
پول ندارم میفهمی ؟ ندارم :roll:[/div][/quote]
یعنی خود پشتیبانی درک نداره که باید پس بده موقع پول گرفتن خوب پول میگیرن موقع پس دادن :icon_3:
برو مراجع قضایی شکایت کن احتمالا سکه هاتو بالا کشیدن (فردا بن نشم :? )[/div][/quote]
چی بگم بخدا
در حق ما خیلی ظلم میشه
نداری اللحساب 5 تومن کرایه تاکسیمونو دستی بدی بریم تا دادگاه ؟ تو دادگاه هم خدا کریمه :roll:[/div][/quote]
ولی رفتی بگو کار منم پیگیری کنن منم 3 تا سکه طلبکارم حداقل یه تعدیل میشه زد واسه گندم سربازام :roll:[/div][/quote]
هی هیییی :roll:
بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .
حیف غیبتش میشه وگرنه ....
[quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
حیف غیبتش میشه وگرنه .... :mrgreen:
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه
بهروز مانلس
با ممد سوشی بازی میکنه
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه :ugeek:[/div][/quote]
بهروز مانلس
با ممد سوشی بازی میکنه :roll:
پول ند
ارم میفهمی ؟ ندارم
چی بگم بخدا
در حق ما خیلی ظلم میشه
5 تومن از کجا بیارم
خجالت بکش یه سکه آخه ارزشش رو داره که آبروی موسسه به این بزرگی رو ببری با اون یه سکه میخوای چیکار کنی مال دنیا ارزش نداره ببخش بره
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]آقا این دابلیو 0 نمیخواد تموم شه ؟ یه 50 تا سکه توش دارم میخوام بک بدم باش بازی کنم باووو [/div][/quote]
پول ند
ارم میفهمی ؟ ندارم :roll:[/div][/quote]
چی بگم بخدا
در حق ما خیلی ظلم میشه
دستت طلا منم 1 سکه واریز کردم واس یه سرور الان هرکاری میکنم نمیشه برگشت زد ....[/div][/quote]
خجالت بکش یه سکه آخه ارزشش رو داره که آبروی موسسه به این بزرگی رو ببری با اون یه سکه میخوای چیکار کنی مال دنیا ارزش نداره ببخش بره :icon_10:[/div][/quote]
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ...
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه
بهروز مانلس
با ممد سوشی بازی میکنه
ممد سوشی یه کوچولو آشنا میزنه همون که خانومش هم بازی میکرد؟ زیاد آشنایی ندارم
######
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]بازیکن حرفه ای میخاید بهروز مانلس . خیلی سبک بازیش باحاله . مثل خیلیا اهل مولتی هم نیست .[/div][/quote]
بهروز مانلس کیه دیگه
حداقل یکی بگو شناس باشه :ugeek:[/div][/quote]
بهروز مانلس
با ممد سوشی بازی میکنه :roll:[/div][/quote]
ممد سوشی یه کوچولو آشنا میزنه همون که خانومش هم بازی میکرد؟ زیاد آشنایی ندارم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.