من اینایی که میگم شاید نشناسید چون واسه خیلی قبله
یکی حسین شعبانی بود
یکی بینگو خودمون بود.یادمه تو سرور8 حسابس ترکوند تو 2 3 هفته اول بعد فروخت.تو همون دوسه هفته نفر اول تو رنک بود اونم با 20 30مولتی
سورنا بود که من فقط تو یه سرور اشنا بودم باهاش بعدش دیگه خبری ازش نداشتم
یکی هم جوجو بود
شایدبعضی از اینایی که گفتم بازیکنای معروف نباشن اما حسابی تو بازی مهارت داشت
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
من اینایی که میگم شاید نشناسید چون واسه خیلی قبله
یکی حسین شعبانی بود
یکی بینگو خودمون بود.یادمه تو سرور8 حسابس ترکوند تو 2 3 هفته اول بعد فروخت.تو همون دوسه هفته نفر اول تو رنک بود اونم با 20 30مولتی:icon_4:
سورنا بود که من فقط تو یه سرور اشنا بودم باهاش بعدش دیگه خبری ازش نداشتم
یکی هم جوجو بود
شایدبعضی از اینایی که گفتم بازیکنای معروف نباشن اما حسابی تو بازی مهارت داشت
به نظر من رهام خیلی خوب بود ممد لوووو خیلی خوبه... خوب زیاد داریم تو بازی ولی مهم نسبت خرج کردن به نتیجه اس... چون هممون میشناسیم کسایی رو که 3 میل اینا خرچ میکنن که یه کتیبه بزنن خب یه همچین آدمی حرفه ای هم باشه .... هستش...
خلاصه که بیشتر حرفه ای بودنو تو کم خرج و خوب نتیجه گرفتن میبینم...
با سپاس از دوست عزیزمون soldier که اسم مارو زنده کرد
راستش اسم اکانتت رو توی بازی یادم نمیاد ولی معلومه که آدم باهوش و با زکاوتی هستی (چیه این از ما تعریف میکنه ما ازش تعریف نکنیم؟)
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div]به نظر من رهام خیلی خوب بود ممد لوووو خیلی خوبه... خوب زیاد داریم تو بازی ولی مهم نسبت خرج کردن به نتیجه اس... چون هممون میشناسیم کسایی رو که 3 میل اینا خرچ میکنن که یه کتیبه بزنن خب یه همچین آدمی حرفه ای هم باشه .... هستش...
خلاصه که بیشتر حرفه ای بودنو تو کم خرج و خوب نتیجه گرفتن میبینم...[/div][/quote]
با سپاس از دوست عزیزمون soldier که اسم مارو زنده کرد
راستش اسم اکانتت رو توی بازی یادم نمیاد ولی معلومه که آدم باهوش و با زکاوتی هستی :D (چیه این از ما تعریف میکنه ما ازش تعریف نکنیم؟)
والا در اینکه آدم بخواد بگه که بهترین بازیکن کیه یکم این سوال بچه گونس
چون مثل این میمونه که یکی بخواد بکه که بهترین بازی کدوم بازیه
یا مثال ملموس تر بزنم بهترین فیلم کدوم فیلمه
حالا چرا این سوال بچچگونس؟
چون هر فیلمی مثلا شما نگاه که بکنید تو یه بخشی جایزه ی اسکار میگیره
یکی توی فیلمبرداری یکی جلوه های ویژه یکی بهترین بازیکن ززن با مرد و و و و
پس اینم که بهترین بازیکن کیه شما باید فاکتور های مختلف رو کنار هم بزارید و برای هر فاکتوری هم یه نمره ای در نظر بگیرید و با جمع تمامی این نمرات به این نتیجه برسید که بهترین بازیکن کیه دیگه
به زرس قاتع(البته اگه درست نوشته باشم) عرض میکنم بهترین بازیکن خودمم
چون فاکتور های خیلی زیادی دارم
یه سری فاکتور هارو شاید نداشته باشم نسبت به بعضیا مثل این فاکتور که سروری که از اول تا آخرش بازی کرده باشم و کتیبه زده باشم
آره اینو ندارم ولی فاکتور های بسیار بسیار زیاده دیگه ای که دارم احساس میکنم بقیو جلوم بازیکن درجه دو بکنه
از یه قهرمان حتی اگه متنفر هم باشن یا بدشون هم بیاد که اسمشو به زبون بیارن
بازم قهرمانه
قهرمان به بهترین بودنه
eryha
والا در اینکه آدم بخواد بگه که بهترین بازیکن کیه یکم این سوال بچه گونس
چون مثل این میمونه که یکی بخواد بکه که بهترین بازی کدوم بازیه
یا مثال ملموس تر بزنم بهترین فیلم کدوم فیلمه
حالا چرا این سوال بچچگونس؟
چون هر فیلمی مثلا شما نگاه که بکنید تو یه بخشی جایزه ی اسکار میگیره
یکی توی فیلمبرداری یکی جلوه های ویژه یکی بهترین بازیکن ززن با مرد و و و و
پس اینم که بهترین بازیکن کیه شما باید فاکتور های مختلف رو کنار هم بزارید و برای هر فاکتوری هم یه نمره ای در نظر بگیرید و با جمع تمامی این نمرات به این نتیجه برسید که بهترین بازیکن کیه دیگه
به زرس قاتع(البته اگه درست نوشته باشم) عرض میکنم بهترین بازیکن خودمم :D
چون فاکتور های خیلی زیادی دارم
یه سری فاکتور هارو شاید نداشته باشم نسبت به بعضیا مثل این فاکتور که سروری که از اول تا آخرش بازی کرده باشم و کتیبه زده باشم
آره اینو ندارم ولی فاکتور های بسیار بسیار زیاده دیگه ای که دارم احساس میکنم بقیو جلوم بازیکن درجه دو بکنه ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.