رویِ آب بخندی. اصطلاحی است در زبان محاوره ای به معنی بمیری. این اصطلاح بر اساس غُسل مردگان است بوسیلهٌ آب. این اصطلاح مترادف است با روی تختهٌ مرده شور خونه بخندی، و یا روی تختهٌ مرده شور خونه ببینمت.
اصطلاح رویِ آب بخندی بیشتر در مواردی به کار می رود که شخص مُخاطب با نیشخند به صحبتی یا پندی از جانب شخص گوینده عکس العمل نشان داده است. بسیاری از این قبیل اصطلاحات عامیانه را می توان در چَرند و پَرند شادروان علی اکبر دهخدا یافت. بعضی نوشته های شادروان صادق هدایت نیز، همچون علویه خانم و حاجی آقا، مخزنِ گرانبهائی از اصطلاحات عامیانهٌ مشابه در زبان فارسی می باشند.
پس ببخشید نمیدونستم...از همه دوستان عذر میخوام
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]رو آب بخندیم یعنی >
رویِ آب بخندی. اصطلاحی است در زبان محاوره ای به معنی بمیری. این اصطلاح بر اساس غُسل مردگان است بوسیلهٌ آب. این اصطلاح مترادف است با روی تختهٌ مرده شور خونه بخندی، و یا روی تختهٌ مرده شور خونه ببینمت.
اصطلاح رویِ آب بخندی بیشتر در مواردی به کار می رود که شخص مُخاطب با نیشخند به صحبتی یا پندی از جانب شخص گوینده عکس العمل نشان داده است. بسیاری از این قبیل اصطلاحات عامیانه را می توان در چَرند و پَرند شادروان علی اکبر دهخدا یافت. بعضی نوشته های شادروان صادق هدایت نیز، همچون علویه خانم و حاجی آقا، مخزنِ گرانبهائی از اصطلاحات عامیانهٌ مشابه در زبان فارسی می باشند.[/div][/quote]
پس ببخشید نمیدونستم...از همه دوستان عذر میخوام
معمولا به حیوون می گن شوخی کردما
خب من که سریع فامیل نمیشم، مجبورم به این صدات کنم
In the name of god
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
رو اب بخندی :)[/div][/quote]
این که گفتی یعنی چی؟[/div][/quote]
یعنی بمیـری :icon_10:[/div][/quote]
خواهش میکنم از این حرفا نزنید ممنون...[/div][/quote]
اینم شده امیر سالار سپهبد دوم :icon_4:[/div][/quote]
این به درخت میگن :| :roll:[/div][/quote]
معمولا به حیوون می گن :roll: شوخی کردما ;)
خب من که سریع فامیل نمیشم، مجبورم به این صدات کنم :icon_10:
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
[b]متاسفانه ما به درخت میگیم درخــــتـــــــ[/b][/div][/quote]
برای شما هم متاسفم چون ما به درخت میگیم [b]آغـــاج[/b] :icon_10:
خو رو آب بخندی یعنی بمیـری دیگه
معنیشو نمیدونی چرا میگی؟
نه معنی شو گفتم یعنی خوش خنده
خو معنیش نمیشه خوش خنده
خب من فکر میکردم یعنی خوش خنده..گفتم که ببخشید
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
خو رو آب بخندی یعنی بمیـری دیگه :|
معنیشو نمیدونی چرا میگی؟ :|[/div][/quote]
نه معنی شو گفتم یعنی خوش خنده :arrow:[/div][/quote]
خو معنیش نمیشه خوش خنده :|[/div][/quote]
خب من فکر میکردم یعنی خوش خنده..گفتم که ببخشید
معمولا به حیوون می گن شوخی کردما
خب من که سریع فامیل نمیشم، مجبورم به این صدات کنم
باشه هر جور راحتین
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
معمولا به حیوون می گن :roll: شوخی کردما ;)
خب من که سریع فامیل نمیشم، مجبورم به این صدات کنم :icon_10:[/div][/quote]
باشه هر جور راحتین :)
اصطلاح رویِ آب بخندی بیشتر در مواردی به کار می رود که شخص مُخاطب با نیشخند به صحبتی یا پندی از جانب شخص گوینده عکس العمل نشان داده است. بسیاری از این قبیل اصطلاحات عامیانه را می توان در چَرند و پَرند شادروان علی اکبر دهخدا یافت. بعضی نوشته های شادروان صادق هدایت نیز، همچون علویه خانم و حاجی آقا، مخزنِ گرانبهائی از اصطلاحات عامیانهٌ مشابه در زبان فارسی می باشند.
فرهنگ لغت ! ! مرسی
خب بعله دیه ،شما ها دوساعت دارید به خاطر یک جمله با هم جر بحث می کنید یه لحظه سرچ کن ببین معنیش چی میشه . والا
این مطلب در 1394/04/13 17:59:29 نوشته شده است و در 1394/04/13 18:00:22 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]رو آب بخندیم یعنی >
اصطلاح رویِ آب بخندی بیشتر در مواردی به کار می رود که شخص مُخاطب با نیشخند به صحبتی یا پندی از جانب شخص گوینده عکس العمل نشان داده است. بسیاری از این قبیل اصطلاحات عامیانه را می توان در چَرند و پَرند شادروان علی اکبر دهخدا یافت. بعضی نوشته های شادروان صادق هدایت نیز، همچون علویه خانم و حاجی آقا، مخزنِ گرانبهائی از اصطلاحات عامیانهٌ مشابه در زبان فارسی می باشند.[/div][/quote]
:shock: فرهنگ لغت ! ! مرسی :icon_1:[/div][/quote]
خب بعله دیه ،شما ها دوساعت دارید به خاطر یک جمله با هم جر بحث می کنید یه لحظه سرچ کن ببین معنیش چی میشه . والا :icon_10:
[quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
برای شما هم متاسفم چون ما به درخت میگیم [b]آغـــاج[/b] :icon_10:[/div][/quote]
:|:?::!:
خب از نظر من سپهر خیلی منطقیه هوای دوستاشو داره..شوخ طبع و مهربون...
عجب
من خودم خبر نداشتم
In the name of god
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div]خب از نظر من سپهر خیلی منطقیه هوای دوستاشو داره..شوخ طبع و مهربون... :)[/div][/quote]
:?
عجب :!:
من خودم خبر نداشتم :geek:
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
برای شما هم متاسفم چون ما به درخت میگیم [b]آغـــاج[/b] :icon_10:[/div][/quote]
:|:?::!:[/div][/quote]
چیه خو :icon_10:
شما میگی درخت مام میگیم آغاج :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.