[quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
رو اب بخندی :)[/div][/quote]
این که گفتی یعنی چی؟[/div][/quote]
یعنی بمیـری :icon_10:[/div][/quote]
یعنی هرکی رو اب بخنده میمیره ؟؟؟
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
به به خوش اومدین...
یعنی خوش خندست دیگه :)
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
یعنی هرکی رو اب بخنده میمیره ؟؟؟[/div][/quote]
کسی که میمیره میاد رو آب :icon_10:
سپهر: خیلی کاربر میانه رو و خوبی هست با هیچ کـس مشکلی نداره تقریباً با همه رفیقه و همه هم دوسش دارن.
اوووو افرین
بچه ها همتون بگید دیگه؟؟؟؟
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div]سپهر: خیلی کاربر میانه رو و خوبی هست با هیچ کـس مشکلی نداره تقریباً با همه رفیقه و همه هم دوسش دارن. :D[/div][/quote]
اوووو افرین
[quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
خواهش میکنم از این حرفا نزنید ممنون...
فعلا بچه ها خداحفظ شب همگی ساعت 11 بیاین تا ادامه بدیم بحث رو
من الان باید برم والیبال بازی کنم هر روز از ساعت 6 بعد ظهر تا 8 .30 دقیقه بازی میکنم شما هم بفرماید بازی
منتظریم..خوش بگزره....
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div]فعلا بچه ها خداحفظ شب همگی ساعت 11 بیاین تا ادامه بدیم بحث رو
من الان باید برم والیبال بازی کنم هر روز از ساعت 6 بعد ظهر تا 8 .30 دقیقه بازی میکنم شما هم بفرماید بازی:geek:[/div][/quote]
منتظریم..خوش بگزره....
سپهر: خیلی کاربر میانه رو و خوبی هست با هیچ کـس مشکلی نداره تقریباً با همه رفیقه و همه هم دوسش دارن.
اوووو افرین
آقا بهش آمار ندید این می خواد در مورد من اطلاعات جمع کنه ، معلوم نیست چی ، تو سرش می گذره
In the name of god
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div]سپهر: خیلی کاربر میانه رو و خوبی هست با هیچ کـس مشکلی نداره تقریباً با همه رفیقه و همه هم دوسش دارن. :D[/div][/quote]
اوووو افرین
بچه ها همتون بگید دیگه؟؟؟؟[/div][/quote]
آقا بهش آمار ندید :? این می خواد در مورد من اطلاعات جمع کنه ، معلوم نیست چی ، تو سرش می گذره :icon_10:
گفت رو اب بخندی نگفت که رو آب بیایی... مرده هم که نمیخنده چه رو آب چه زیر آب
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
کسی که میمیره میاد رو آب :icon_10:[/div][/quote]
گفت رو اب بخندی نگفت که رو آب بیایی... مرده هم که نمیخنده چه رو آب چه زیر آب :?
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
گفتم خواهش...
خو رو آب بخندی یعنی بمیـری دیگه
معنیشو نمیدونی چرا میگی؟
یـا حسیـن الشهیـد
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
خواهش میکنم از این حرفا نزنید ممنون...[/div][/quote]
خو رو آب بخندی یعنی بمیـری دیگه :|
معنیشو نمیدونی چرا میگی؟ :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.