[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من موندم چرا تا به حال این تاپیک قفل نشده :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:[/div][/quote]
مشکل داری شوما :twisted:
:icon_4:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]من موندم چرا تا به حال این تاپیک قفل نشده :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!:[/div][/quote]
مشکل داری شوما :twisted:
:icon_4:[/div][/quote]
بعله دارم :|
حرفیه ؟؟ :mrgreen:[/div][/quote]
نه هر جور راحتی :icon_8: :roll:
ای بابا اینم شده مثل طاها مستقیم میاد میره تو تاپیک خودش
اع نخند بی ادب
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]ای بابا اینم شده مثل طاها مستقیم میاد میره تو تاپیک خودش :icon_4:[/div][/quote]
:icon_4::lol:[/div][/quote]
اع نخند بی ادب :D
زهرا دختری :
فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند.
زیبایی را دوست دارد.
بعضی اوقات افسرده می شود.
سرسخت و لجباز است و نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و بسیار قابل اعتماد است.
در کل دختر خوبیه
علکی میگهع
>احساستو با یه شکلک ب نفر قبلیت نشون بده<
کم لایک میکنم اصن
منم میدونم
بخند خاله بببینه
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]بچه ها میشه نظرتونو درمورد زهرا14 بگید؟؟؟؟؟[/div][/quote]
زهرا دختری :
فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند.
زیبایی را دوست دارد.
بعضی اوقات افسرده می شود.
سرسخت و لجباز است و نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و بسیار قابل اعتماد است.
در کل دختر خوبیه :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
علکی میگهع:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.