دیشب داشتم تو اتاق یه سخنرانی گوش میدادم درمورد شیطان پرستا و جن و از این جور چیزا!!! همش فکر میکردم یه چیزی از جلو در اتاقم رد میشه
.
.
.
.
نامردین فکر کنین دیشب پیش مامانم خوابیدم
سخنرانی اقای رائفی پور یعنی انقدر باحالو جذاب حرف میزنه که فقط میخوای 24 ساعته بشینی پشت * گوش بدی
کسی گوش داده؟؟؟
خدایی گوش ندادین از دنیا عقبین..من سخنرانی های تو گلستانشو گوش دادم..
من استاد رائفی پور گوش میدم
دکتر عباسی هم گوش میدم
یه دوتا سخنرانی های رائفی پور رو هم رفتم حضوری گوش دادم
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div]دیشب داشتم تو اتاق یه سخنرانی گوش میدادم درمورد شیطان پرستا و جن و از این جور چیزا!!! :shock: همش فکر میکردم یه چیزی از جلو در اتاقم رد میشه :?
.
.
.
.
نامردین فکر کنین دیشب پیش مامانم خوابیدم :| :geek:
سخنرانی اقای رائفی پور یعنی انقدر باحالو جذاب حرف میزنه که فقط میخوای 24 ساعته بشینی پشت سیستم گوش بدی :D
کسی گوش داده؟؟؟
خدایی گوش ندادین از دنیا عقبین..من سخنرانی های تو گلستانشو گوش دادم..[/div][/quote]
دکتر عباسی هم گوش میدم
دیشب داشتم تو اتاق یه سخنرانی گوش میدادم درمورد شیطان پرستا و جن و از این جور چیزا!!! همش فکر میکردم یه چیزی از جلو در اتاقم رد میشه
.
.
.
.
سخنرانی اقای رائفی پور یعنی انقدر باحالو جذاب حرف میزنه که فقط میخوای 24 ساعته بشینی پشت * گوش بدی
کسی گوش داده؟؟؟
دکتر عباسی هم گوش میدم
حاج آقا عباسی بسیار زیبا حرف میزند.
همون که تو برنامه گلبرگه.
این مطلب در 1394/04/16 21:28:37 نوشته شده است و در 1394/04/16 21:30:52 ویرایش شده است .
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]دیشب داشتم تو اتاق یه سخنرانی گوش میدادم درمورد شیطان پرستا و جن و از این جور چیزا!!! :shock: همش فکر میکردم یه چیزی از جلو در اتاقم رد میشه :?
.
.
.
.
سخنرانی اقای رائفی پور یعنی انقدر باحالو جذاب حرف میزنه که فقط میخوای 24 ساعته بشینی پشت سیستم گوش بدی :D
کسی گوش داده؟؟؟
خدایی گوش ندادین از دنیا عقبین..من سخنرانی های تو گلستانشو گوش دادم..[/div][/quote]
دکتر عباسی هم گوش میدم
یه دوتا سخنرانی های رائفی پور رو هم رفتم حضوری گوش دادم [/div][/quote]
حاج آقا عباسی بسیار زیبا حرف میزند.
همون که تو برنامه گلبرگه.
.
.
.
.
کسی گوش داده؟؟؟
--------
بله عزیزم گوش دادم در مورد جنشم گوش دادم
که یکی رو تو زندان انداختن باز هم تو زندان اومده بوده سراغش
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div]دیشب داشتم تو اتاق یه سخنرانی گوش میدادم درمورد شیطان پرستا و جن و از این جور چیزا!!! :shock: همش فکر میکردم یه چیزی از جلو در اتاقم رد میشه :?
.
.
.
.
کسی گوش داده؟؟؟
--------
که یکی رو تو زندان انداختن باز هم تو زندان اومده بوده سراغش :roll:
.
.
.
.
کسی گوش داده؟؟؟
--------
که یکی رو تو زندان انداختن باز هم تو زندان اومده بوده سراغش
اینشو هنو گوش ندادم
سومین و چهارمیین سخنرانیش تو گلستان درمورد جن و .... بوووووق بود
این مطلب در 1394/04/17 10:43:09 نوشته شده است و در 1394/04/17 10:44:10 ویرایش شده است .
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div]دیشب داشتم تو اتاق یه سخنرانی گوش میدادم درمورد شیطان پرستا و جن و از این جور چیزا!!! :shock: همش فکر میکردم یه چیزی از جلو در اتاقم رد میشه :?
.
.
.
.
کسی گوش داده؟؟؟
--------
که یکی رو تو زندان انداختن باز هم تو زندان اومده بوده سراغش :roll:[/div][/quote]
اینشو هنو گوش ندادم :icon_4:
سومین و چهارمیین سخنرانیش تو گلستان درمورد جن و .... بوووووق بود :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.