گفت رو اب بخندی نگفت که رو آب بیایی... مرده هم که نمیخنده چه رو آب چه زیر آب
خو این کنایه س دیگه اینجوری درستش کردن دست من نیست که
یـا حسیـن الشهیـد
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
رو اب بخندی :)[/div][/quote]
این که گفتی یعنی چی؟[/div][/quote]
یعنی بمیـری :icon_10:[/div][/quote]
یعنی هرکی رو اب بخنده میمیره ؟؟؟[/div][/quote]
کسی که میمیره میاد رو آب :icon_10:[/div][/quote]
گفت رو اب بخندی نگفت که رو آب بیایی... مرده هم که نمیخنده چه رو آب چه زیر آب :?[/div][/quote]
خو این کنایه س دیگه اینجوری درستش کردن دست من نیست که :icon_10:
سپهر: خیلی کاربر میانه رو و خوبی هست با هیچ کـس مشکلی نداره تقریباً با همه رفیقه و همه هم دوسش دارن.
اوووو افرین
بچه ها همتون بگید دیگه؟؟؟؟
آقا بهش آمار ندید این می خواد در مورد من اطلاعات جمع کنه ، معلوم نیست چی ، تو سرش می گذره
خخخخخ ارهههههه
از الان مراقب خودت باش
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div]سپهر: خیلی کاربر میانه رو و خوبی هست با هیچ کـس مشکلی نداره تقریباً با همه رفیقه و همه هم دوسش دارن. :D[/div][/quote]
اوووو افرین
بچه ها همتون بگید دیگه؟؟؟؟[/div][/quote]
آقا بهش آمار ندید :? این می خواد در مورد من اطلاعات جمع کنه ، معلوم نیست چی ، تو سرش می گذره :icon_10:[/div][/quote]
خخخخخ ارهههههه :lol:
از الان مراقب خودت باش :twisted:
رویِ آب بخندی. اصطلاحی است در زبان محاوره ای به معنی بمیری. این اصطلاح بر اساس غُسل مردگان است بوسیلهٌ آب. این اصطلاح مترادف است با روی تختهٌ مرده شور خونه بخندی، و یا روی تختهٌ مرده شور خونه ببینمت.
اصطلاح رویِ آب بخندی بیشتر در مواردی به کار می رود که شخص مُخاطب با نیشخند به صحبتی یا پندی از جانب شخص گوینده عکس العمل نشان داده است. بسیاری از این قبیل اصطلاحات عامیانه را می توان در چَرند و پَرند شادروان علی اکبر دهخدا یافت. بعضی نوشته های شادروان صادق هدایت نیز، همچون علویه خانم و حاجی آقا، مخزنِ گرانبهائی از اصطلاحات عامیانهٌ مشابه در زبان فارسی می باشند.
In the name of god
رو آب بخندیم یعنی >
رویِ آب بخندی. اصطلاحی است در زبان محاوره ای به معنی بمیری. این اصطلاح بر اساس غُسل مردگان است بوسیلهٌ آب. این اصطلاح مترادف است با روی تختهٌ مرده شور خونه بخندی، و یا روی تختهٌ مرده شور خونه ببینمت.
اصطلاح رویِ آب بخندی بیشتر در مواردی به کار می رود که شخص مُخاطب با نیشخند به صحبتی یا پندی از جانب شخص گوینده عکس العمل نشان داده است. بسیاری از این قبیل اصطلاحات عامیانه را می توان در چَرند و پَرند شادروان علی اکبر دهخدا یافت. بعضی نوشته های شادروان صادق هدایت نیز، همچون علویه خانم و حاجی آقا، مخزنِ گرانبهائی از اصطلاحات عامیانهٌ مشابه در زبان فارسی می باشند.
خو رو آب بخندی یعنی بمیـری دیگه
معنیشو نمیدونی چرا میگی؟
نه معنی شو گفتم یعنی خوش خنده
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
خواهش میکنم از این حرفا نزنید ممنون...[/div][/quote]
خو رو آب بخندی یعنی بمیـری دیگه :|
معنیشو نمیدونی چرا میگی؟ :|[/div][/quote]
نه معنی شو گفتم یعنی خوش خنده :arrow:
احسنتـ
یـا حسیـن الشهیـد
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]رو آب بخندیم یعنی >
اصطلاح رویِ آب بخندی بیشتر در مواردی به کار می رود که شخص مُخاطب با نیشخند به صحبتی یا پندی از جانب شخص گوینده عکس العمل نشان داده است. بسیاری از این قبیل اصطلاحات عامیانه را می توان در چَرند و پَرند شادروان علی اکبر دهخدا یافت. بعضی نوشته های شادروان صادق هدایت نیز، همچون علویه خانم و حاجی آقا، مخزنِ گرانبهائی از اصطلاحات عامیانهٌ مشابه در زبان فارسی می باشند.[/div][/quote]
احسنتـ :ugeek:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
اینم شده امیر سالار سپهبد دوم :icon_4:[/div][/quote]
این به درخت میگن :| :roll:
فرهنگ لغت ! ! مرسی
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]رو آب بخندیم یعنی >
اصطلاح رویِ آب بخندی بیشتر در مواردی به کار می رود که شخص مُخاطب با نیشخند به صحبتی یا پندی از جانب شخص گوینده عکس العمل نشان داده است. بسیاری از این قبیل اصطلاحات عامیانه را می توان در چَرند و پَرند شادروان علی اکبر دهخدا یافت. بعضی نوشته های شادروان صادق هدایت نیز، همچون علویه خانم و حاجی آقا، مخزنِ گرانبهائی از اصطلاحات عامیانهٌ مشابه در زبان فارسی می باشند.[/div][/quote]
:shock: فرهنگ لغت ! ! مرسی :icon_1:
خو رو آب بخندی یعنی بمیـری دیگه
معنیشو نمیدونی چرا میگی؟
نه معنی شو گفتم یعنی خوش خنده
خو معنیش نمیشه خوش خنده
یـا حسیـن الشهیـد
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
خو رو آب بخندی یعنی بمیـری دیگه :|
معنیشو نمیدونی چرا میگی؟ :|[/div][/quote]
نه معنی شو گفتم یعنی خوش خنده :arrow:[/div][/quote]
خو معنیش نمیشه خوش خنده :|
[quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]یااباعبدالله[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]negin767[/b][/div][div][quote][div][b]arab4[/b][/div][div]:lol:[/div][/quote]
اینم شده امیر سالار سپهبد دوم :icon_4:[/div][/quote]
این به درخت میگن :| :roll:[/div][/quote]
[b]متاسفانه ما به درخت میگیم درخــــتـــــــ[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.