توی زندگی روزمره که یک سری مشکلانت برامون پیش اومده توی بازی هم یه یارو خیلی راحت رفته متروکه منو محاصره کرده
گفتم که به مدیر اطلاع بده
######
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]توی زندگی روزمره که یک سری مشکلانت برامون پیش اومده توی بازی هم یه یارو خیلی راحت رفته متروکه منو محاصره کرده:icon_6:[/div][/quote]
گفتم که به مدیر اطلاع بده :icon_10:
توی زندگی روزمره که یک سری مشکلانت برامون پیش اومده توی بازی هم یه یارو خیلی راحت رفته متروکه منو محاصره کرده
چیو به مدیر بگم؟ بگم متروکه منو گرفته؟
Arkadaş giti
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]توی زندگی روزمره که یک سری مشکلانت برامون پیش اومده توی بازی هم یه یارو خیلی راحت رفته متروکه منو محاصره کرده:icon_6:[/div][/quote]
گفتم که به مدیر اطلاع بده :icon_10:[/div][/quote]
آره طرف ضعیفه بگو بهش اخطار بدن آزاد میکنه
######
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]توی زندگی روزمره که یک سری مشکلانت برامون پیش اومده توی بازی هم یه یارو خیلی راحت رفته متروکه منو محاصره کرده:icon_6:[/div][/quote]
چیو به مدیر بگم؟ بگم متروکه منو گرفته؟[/div][/quote]
فکر کنم چاره ای جز این نیست. تشکر رفیق
Arkadaş giti
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]توی زندگی روزمره که یک سری مشکلانت برامون پیش اومده توی بازی هم یه یارو خیلی راحت رفته متروکه منو محاصره کرده:icon_6:[/div][/quote]
چیو به مدیر بگم؟ بگم متروکه منو گرفته؟[/div][/quote]
آره طرف ضعیفه بگو بهش اخطار بدن آزاد میکنه [/div][/quote]
فکر کنم چاره ای جز این نیست. تشکر رفیق
الان جا داره بگم....
اینقدر تاپیک را نکشونید بالا
(به دل نگیر.خواستم یادی از قدیما کنم)
پرچم تاپیک که همیشه بالاس ولی این حرکت نمادینه
Arkadaş giti
[quote][div][b]malirezam[/b][/div][div]الان جا داره بگم....
اینقدر تاپیک را نکشونید بالا :icon_6:
:icon_4: (به دل نگیر.خواستم یادی از قدیما کنم) :icon_4:[/div][/quote]
پرچم تاپیک که همیشه بالاس ولی این حرکت نمادینه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.