عاغا من 3تا تژدید آوردم نمیدونم چجوری پاسشون کنم.از طرفی الانم انتخاب رشته دارم .اگ دانشگاه قبول شم ولی شهریوریارو پاس نکنم نمیتونم برم دانشگاه..عجب بدبختیه هااااااااااا واین یعنی آبروریزی
یکی همدردی کنه
این مطلب در 1394/05/06 20:01:40 نوشته شده است و در 1394/05/06 20:02:08 ویرایش شده است .
عاغا من 3تا تژدید آوردم نمیدونم چجوری پاسشون کنم.از طرفی الانم انتخاب رشته دارم .اگ دانشگاه قبول شم ولی شهریوریارو پاس نکنم نمیتونم برم دانشگاه..عجب بدبختیه هااااااااااا :oops: واین یعنی آبروریزی
یکی همدردی کنه :cry:
این احساسات بچه گونه و جوگیرانه هست که تو سنای هفده شونزده پونزده سالگی بروز میکنه
همین حسایی که فک میکنی یه نفرو دوست داری هه
چطوری بایدت با این احساسات الکی و خام مقابله کرد؟؟
-------
مادرم میگفت
وقتی یکی رو ندیدی داشت نصیحتت میکرد بدون سنش کمه ادعای بزرگا رو میخواد دراره
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]broken-cup[/b][/div][div]این احساسات بچه گونه و جوگیرانه هست که تو سنای هفده شونزده پونزده سالگی بروز میکنه
همین حسایی که فک میکنی یه نفرو دوست داری هه
چطوری بایدت با این احساسات الکی و خام مقابله کرد؟؟[/div][/quote]
-------
مادرم میگفت
وقتی یکی رو ندیدی داشت نصیحتت میکرد بدون سنش کمه ادعای بزرگا رو میخواد دراره :D
بچه ها کی بلده اهنگ قلب شکسته از افشین محسنی رو پیدا کنه
پیدا کنم بهش جایزه میدم ....
جایزه چیه؟
Ehsan2020 هستم
دیکتاتوری آنتی آنتـن
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div] بچه ها کی بلده اهنگ قلب شکسته از افشین محسنی رو پیدا کنه
[/div][/quote]
جایزه چیه؟
بچه ها کی بلده اهنگ قلب شکسته از افشین محسنی رو پیدا کنه
جایزه چیه؟
-----
حالا پیدا کن جایزش پای من
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]anti-anten18[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div] بچه ها کی بلده اهنگ قلب شکسته از افشین محسنی رو پیدا کنه
[/div][/quote]
جایزه چیه؟[/div][/quote]
-----
حالا پیدا کن جایزش پای من
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.