حالم منم خرابه هر تاپیکی که میزنم حتا اگه خیلی هم باحال باشه دو تا لایک میخوره اما بقیه که میزنن ملیونی لایکش میکنن البته من دنبال لایک نیستما اصل لایک رو دوس ندارم ولی موندم چرا اینجوریه همین
تاپیک بزن من لایکت کنم
لایک من خیلی باارزشه چون گیر کسی نمیاد
خالی نبند همش داری منو لایک میکنی نمونش همین نقل که الان لایکش میکنی
######
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]حالم منم خرابه هر تاپیکی که میزنم حتا اگه خیلی هم باحال باشه دو تا لایک میخوره اما بقیه که میزنن ملیونی لایکش میکنن البته من دنبال لایک نیستما اصل لایک رو دوس ندارم ولی موندم چرا اینجوریه همین:icon_6:[/div][/quote]
تاپیک بزن من لایکت کنم
لایک من خیلی باارزشه چون گیر کسی نمیاد ;)[/div][/quote]
خالی نبند همش داری منو لایک میکنی نمونش همین نقل که الان لایکش میکنی :geek:
حالم منم خرابه هر تاپیکی که میزنم حتا اگه خیلی هم باحال باشه دو تا لایک میخوره اما بقیه که میزنن ملیونی لایکش میکنن البته من دنبال لایک نیستما اصل لایک رو دوس ندارم ولی موندم چرا اینجوریه همین
شما تاپیک بزن من با شصتاد تا اک میلایکونمت!!
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]حالم منم خرابه هر تاپیکی که میزنم حتا اگه خیلی هم باحال باشه دو تا لایک میخوره اما بقیه که میزنن ملیونی لایکش میکنن البته من دنبال لایک نیستما اصل لایک رو دوس ندارم ولی موندم چرا اینجوریه همین:icon_6:[/div][/quote]
شما تاپیک بزن من با شصتاد تا اک میلایکونمت!!:icon_12:
تاپیک بزن من لایکت کنم
هههههه عمرا
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]حالم منم خرابه هر تاپیکی که میزنم حتا اگه خیلی هم باحال باشه دو تا لایک میخوره اما بقیه که میزنن ملیونی لایکش میکنن البته من دنبال لایک نیستما اصل لایک رو دوس ندارم ولی موندم چرا اینجوریه همین:icon_6:[/div][/quote]
تاپیک بزن من لایکت کنم
خالی نبند همش داری منو لایک میکنی نمونش همین نقل که الان لایکش میکنی :geek:[/div][/quote]
هههههه عمرا
تاپیک بزن من لایکت کنم
هههههه عمرا
بی معرفت
زیر این یکیو دیگه لایک میکنی
######
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]139213921392[/b][/div][div]حالم منم خرابه هر تاپیکی که میزنم حتا اگه خیلی هم باحال باشه دو تا لایک میخوره اما بقیه که میزنن ملیونی لایکش میکنن البته من دنبال لایک نیستما اصل لایک رو دوس ندارم ولی موندم چرا اینجوریه همین:icon_6:[/div][/quote]
تاپیک بزن من لایکت کنم
خالی نبند همش داری منو لایک میکنی نمونش همین نقل که الان لایکش میکنی :geek:[/div][/quote]
هههههه عمرا [/div][/quote]
بی معرفت :icon_10:
زیر این یکیو دیگه لایک میکنی :icon_12:
من حالم خوبه دیگه نمیخوااستم بیام انجمن ولی بعضی ها پاشون به اندازه کل قومشان فراتر گذاشتن گفتم یه حالی بهشون بدم
-------
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]thorin-1378[/b][/div][div]من حالم خوبه دیگه نمیخوااستم بیام انجمن ولی بعضی ها پاشون به اندازه کل قومشان فراتر گذاشتن گفتم یه حالی بهشون بدم
[/div][/quote]
-------
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.