یکی از اقوام خونریزی مغزی کرده والان 2 روزی هست بیهوشه و هیچ علائم حیاتی نداره
خیلی به هم ریختم از همتون خواهش میکنم یه دعایی بکنین به هوش بیاد و یه آیت الکرسی برای سلامتیش بخونین خواهشا...
من توی نماز دعاشون میکنم انشاالله بزودی شفا پیدا میکنن.
Arkadaş giti
[quote][div][b]mahdip31[/b][/div][div][b]سلام دوستان گل گلاب
یکی از اقوام خونریزی مغزی کرده :cry: والان 2 روزی هست بیهوشه و هیچ علائم حیاتی نداره:cry:
خیلی به هم ریختم از همتون خواهش میکنم یه دعایی بکنین به هوش بیاد و یه آیت الکرسی برای سلامتیش بخونین خواهشا...:cry:[/b][/div][/quote]
من توی نماز دعاشون میکنم انشاالله بزودی شفا پیدا میکنن.
سلام
براش آیة الکرسی خوندم انشأال... حالش خوب بشه
آقا منم دلم گرفته
کنکور دارم درسمم خوبه ولی بخاطر نمره سال سومم داغونم , هنوز کامل برای کنکور آماده نیستم مثه اینکه روح تو بدنم نیست الان خیلی بد داغونم
همین مونده بخاطر مشکلات دیگم حالم بد بشه
سلام
براش آیة الکرسی خوندم انشأال... حالش خوب بشه
آقا منم دلم گرفته
کنکور دارم درسمم خوبه ولی بخاطر نمره سال سومم داغونم , هنوز کامل برای کنکور آماده نیستم مثه اینکه روح تو بدنم نیست الان خیلی بد داغونم :(
همین مونده بخاطر مشکلات دیگم حالم بد بشه
من استقلالیم اما خیلی حال کردم فولاد استقلالو زد. ایشالا که پرسپولیس هم با تیمی مثل شموشک نوشهر مسابقه میده و 10تا گل میخوره که جیگر تو حال بیاد سارگن
چ حالی میده استقلال پرسپولیس مافیا رو دبل کنی
12 امتیاز کامل از دو تیم مافیایی
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]من استقلالیم اما خیلی حال کردم فولاد استقلالو زد. ایشالا که پرسپولیس هم با تیمی مثل شموشک نوشهر مسابقه میده و 10تا گل میخوره که جیگر تو حال بیاد سارگن[/div][/quote]
چ حالی میده استقلال پرسپولیس مافیا رو دبل کنی
12 امتیاز کامل از دو تیم مافیایی :lol::lol:
چند وقتیه حالمون گرفتس. از اطرافیان ریا کاری که با آدم دو رو و ده رنگ بازی در میارن متنفرم . ولی افسوس که روزگار مارو با اینا در کنار هم قرار داده. انسان های بسییاری کثیفی که مطمئنا خیلیا ازشون دل گیر و دل چرکینن. دارن اذیتم میکنن. نمیدونم چرا اینطوری میکنن ولی شاید در وچودشون هست این چیزا. اما یکی نیست بهشون بگه بابا اگه دلتون با ما نیست خوب بگین. چرا همش زیر آبی میرین؟
به قول مولانا
چون دلت با من نباشد همنشینی سود نیست
گرچه با من مینشینی چون چنینی سود نیست
Arkadaş giti
چند وقتیه حالمون گرفتس. از اطرافیان ریا کاری که با آدم دو رو و ده رنگ بازی در میارن متنفرم . ولی افسوس که روزگار مارو با اینا در کنار هم قرار داده. انسان های بسییاری کثیفی که مطمئنا خیلیا ازشون دل گیر و دل چرکینن. دارن اذیتم میکنن. نمیدونم چرا اینطوری میکنن ولی شاید در وچودشون هست این چیزا. اما یکی نیست بهشون بگه بابا اگه دلتون با ما نیست خوب بگین. چرا همش زیر آبی میرین؟
به قول مولانا
چون دلت با من نباشد همنشینی سود نیست
گرچه با من مینشینی چون چنینی سود نیست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.