lord_پروازهanti-anten18lord_پروازهبچه ها کی بلده اهنگ قلب شکسته از افشین محسنی رو پیدا کنه
پیدا کنم بهش جایزه میدم ....
جایزه چیه؟
-----
حالا پیدا کن جایزش پای من
لیست خوبها
######
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/05/09 18:47:18
لیست خوبها ######
|
|
1394/05/09 18:48:43
------ پس چی ؟ لیست بدها بنویسم بن ای پی میشم پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1394/05/09 18:50:11
بقیه بدن ######
|
|
1394/05/09 18:52:26
------ خو من اینا رو میشناسم فعلا پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1394/05/09 19:11:37
اه خدا پیداش کردم بالاخره اون آهنگه رو
"Elamor (La Tendresse) Arkadaş giti
|
|
1394/05/09 20:41:04
اه امروز روز خوبی نبود. اصن نمیدونم چرا تعطیلی به من نمیسازه. شاید به این خاطره که زیاد فکر میکنم. داغون شدیم رفت ... راستی چ انتظارایی از بعضیا داره آدم. گاهی اوقات فکرای عجیبی به سرم میزنه. نمیدونم شایدم این افکار درست باشن ولی در هر صورت روحیه منو بهم ریختن. از همینجا اعلام میکنم که مدتی نخواهم بود... نمیگم دیگه تا ابد نمیام چون ممکنه از فردا دوباره پیدام بشه ولی در حال حاضر قصدم بر اینه که نیام. راستش یکمم سنم به این انجمن نمیخوره. من 25 سالمه و این درحالیه که بسیاری از دوستان سنشون زیر 20 هست. پس سکان انجمن رو به اون دوستان میسپرم و برای مدتی شاید همیشه ازتون خداحافظی می کنم. در ضمن اگه امکانش باشه که این تاپیک رو همیشه به روز نگه دارین ممنون میشم تا که یادگاری دل انگیزی باشه از ما.
پرچم عصر پادشاهان همیشه بالاست. قربان همه اعضای انجمن ... کوچک همه شما... طاها ... بود ...؛ دیگر هرگز نخواهد بود؛ به خاطر بسپار ...! Arkadaş giti
|
|
1394/05/09 22:52:15
خدا ب همراخت ولی هر چی برای دختر مرم میخوای ببین برا خو اهرم میخوای
روش غیرت دارم
پس پاتو از گلیمت درازتر نکن که شرمندت نشم هرچند که آدم حسابم نمیکنه حرفاش یه دنیا برام ارزش داره |
منوی کاربری
|
||