افسرده ای.????
حس نامیدی داری???
ایا هنگام انجام ان امور به هدفت از انجام انکار فکر میکنی??
خودمم فعلا نمی دونم چمه ولی حس میکنم دارم بهتر میشم. همین ک باهام حرف زدی خیلی تاثیر گذار بود
Arkadaş giti
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]افسرده ای.????
حس نامیدی داری???
ایا هنگام انجام ان امور به هدفت از انجام انکار فکر میکنی??[/div][/quote]
خودمم فعلا نمی دونم چمه ولی حس میکنم دارم بهتر میشم. همین ک باهام حرف زدی خیلی تاثیر گذار بود
برو بچ من همیشه افسرده ام .لقبی که معلم ریاضی واسم گذاشته اقای افسرده. چیزی کم ندارما ولی هیچ وقت حسو حال ندارم.به نظرتون دلیلش چیه. لطفا کمک کنید
چرا؟
######
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]برو بچ من همیشه افسرده ام .لقبی که معلم ریاضی واسم گذاشته اقای افسرده. چیزی کم ندارما ولی هیچ وقت حسو حال ندارم.به نظرتون دلیلش چیه. لطفا کمک کنید[/div][/quote]
چرا؟
پس افسرده نیستی عزیزم
سعی کن به خودت الکی القا نکنی چون واقعا افسرده میشی
بیخیالی خیلی چیز خوبیه یه مدت امتحانش کن
######
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]اگه میدونستم نمی پر سیدم[/div][/quote]
پس افسرده نیستی عزیزم ;)
سعی کن به خودت الکی القا نکنی چون واقعا افسرده میشی
بیخیالی خیلی چیز خوبیه یه مدت امتحانش کن :D
بحث القا کردن به خودم نیست من یه دانش اموزم مدرسمون 180 تا دانش اموز داره 40 نفر میگن تو افسرده ای همش تو لاک خودتی و از این جور چیزا
خب اونها هم دارن بهت القا میکنن یکبار بزن تو دهنشون آدم میشن
شاید خشکی
بگو بخند زیاد داشته باشن
######
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]بحث القا کردن به خودم نیست من یه دانش اموزم مدرسمون 180 تا دانش اموز داره 40 نفر میگن تو افسرده ای همش تو لاک خودتی و از این جور چیزا[/div][/quote]
خب اونها هم دارن بهت القا میکنن یکبار بزن تو دهنشون آدم میشن :icon_12:
شاید خشکی
بگو بخند زیاد داشته باشن :D
زندگی خیلیم فاز میده!!
خنده داره یه جورایی الکی فاز مخالف نیا!!
انرژی منفی داری به من میدی با این امضات...
غلط کردم
این مطلب در 1393/12/21 10:45:44 نوشته شده است و در 1393/12/21 11:30:04 ویرایش شده است .
ها؟
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]سجاد عنکی[/b][/div][div]:icon_6::cry:[/div][/quote]
زندگی خیلیم فاز میده!!:icon_12:
خنده داره یه جورایی الکی فاز مخالف نیا!!
انرژی منفی داری به من میدی با این امضات...:icon_6:[/div][/quote]
غلط کردم :cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.