جواب سوالات تو ذهنمو نمیدونم پیدا کنم
دردو دل کردم ولی جزء تمسخر چیزی ندیدم
سوال بپرس تا جوابت بدم
######
[quote][div][b]thorin-1378[/b][/div][div]جواب سوالات تو ذهنمو نمیدونم پیدا کنم
دردو دل کردم ولی جزء تمسخر چیزی ندیدم [/div][/quote]
سوال بپرس تا جوابت بدم :ugeek:
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]حالم خیلی خرابه :cry:[/div][/quote]
کدوم طوری خرابه؟:ugeek:
مالی
عشقی
رفاقتی
همینجوری[/div][/quote]
دلیل زیادی داره ولی هیچ کدومی که گفتی نیس
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]حالم خیلی خرابه :cry:[/div][/quote]
مالی
عشقی
رفاقتی
همینجوری[/div][/quote]
دلیل زیادی داره ولی هیچ کدومی که گفتی نیس [/div][/quote]
خب چیه:geek::geek:
تا حالا شده از همه کــس و همه چیز حتی چیزهایی که ندیدی و کسایی که نمیشناسی متنفر باشی ؟؟
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]حالم خیلی خرابه :cry:[/div][/quote]
مالی
عشقی
رفاقتی
همینجوری[/div][/quote]
خب چیه:geek::geek:[/div][/quote]
تا حالا شده از همه کــس و همه چیز حتی چیزهایی که ندیدی و کسایی که نمیشناسی متنفر باشی ؟؟
اوه اوه ممد تو حالت بد خرابه ها
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]حالم خیلی خرابه :cry:[/div][/quote]
مالی
عشقی
رفاقتی
همینجوری[/div][/quote]
تا حالا شده از همه کــس و همه چیز حتی چیزهایی که ندیدی و کسایی که نمیشناسی متنفر باشی ؟؟ [/div][/quote]
اوه اوه ممد تو حالت بد خرابه ها
بله مهر همین سال به دست کمرشکنان تاریخ به همچین حسی رسیدم.
این مطلب در 1393/12/17 20:12:15 نوشته شده است و در 1393/12/17 20:12:40 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]حالم خیلی خرابه :cry:[/div][/quote]
مالی
عشقی
رفاقتی
همینجوری[/div][/quote]
تا حالا شده از همه کــس و همه چیز حتی چیزهایی که ندیدی و کسایی که نمیشناسی متنفر باشی ؟؟ [/div][/quote]
بله مهر همین سال به دست کمرشکنان تاریخ به همچین حسی رسیدم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.