اغده اقــــا و خانــــوم نمیشناسه
lvl=93
خخخخخخخخخخ
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]من هیچ وقت عاشق نمیشوم [/div][/quote]
برای چی؟![/div][/quote]
1000تا حرف اندازه یه عمل نیست:lol:
کسایی که رمان سه گانه جان کریستوفر(شمشیر ارواح)رو خوندن کتاب دیگه ای به این سبک اگه میدونن معرفی کنن.
یه رمانهایی هستن که شخصیت اصلی داشتان خودتی و در داستان خودت انتخاب میکنی چیکار کنی و چند جور پایان دارن،چه نوع رمانهایی میگن؟اصلا اسم خاصی دارن؟من خودم تا حالا دوتاشو خوندم هردوتاشون عالی بودن.یکیشون سفر به سیاهچاله یا سیاهچاله و اون یکی شاهزاده ایرانی 1
.
.
.
این مطلب در 1393/12/18 22:20:11 نوشته شده است و در 1393/12/18 22:20:24 ویرایش شده است .
Moein bap
کسایی که رمان سه گانه جان کریستوفر(شمشیر ارواح)رو خوندن کتاب دیگه ای به این سبک اگه میدونن معرفی کنن.
یه رمانهایی هستن که شخصیت اصلی داشتان خودتی و در داستان خودت انتخاب میکنی چیکار کنی و چند جور پایان دارن،چه نوع رمانهایی میگن؟اصلا اسم خاصی دارن؟من خودم تا حالا دوتاشو خوندم هردوتاشون عالی بودن.یکیشون سفر به سیاهچاله یا سیاهچاله و اون یکی شاهزاده ایرانی 1
.
.
.
:icon_10:
این مطلب در 1393/12/18 22:29:03 نوشته شده است و در 1393/12/18 22:29:15 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]من هیچ وقت عاشق نمیشوم [/div][/quote]
برای چی؟![/div][/quote]
-----
:?
اسم رمان بود:?
سلااااااااااااام ب همگی
دوستان من تا حالا اصلا رمان نخوندم و دوس نداشتم ولی ی چند روزیه ک طبق معرفی دوستم ی رمانی رو خوندم که خیلی علاقه پیدا کردم ب خوندن رمان..
از کسانی که علاقه ب رمان دارن میخوام اسم رمانهایی که رو خوندن و قشنگ بوده رو بنویسن .. هم من استفاده کنم هم بچه های دیگه
انجمن .. پـــــروازه
پروازه سرور w6 اماده باش که میخوام بعد از 2 سرور نبودن بیام بازی کنم
W a n T e D
من به سراغ مرگ میروم یا مرگ به سراغ من میایید
غیر از این همه چیز بی معنیست
http://pcyar.com
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]سلااااااااااااام ب همگی :P
دوستان من تا حالا اصلا رمان نخوندم و دوس نداشتم ولی ی چند روزیه ک طبق معرفی دوستم ی رمانی رو خوندم که خیلی علاقه پیدا کردم ب خوندن رمان..
از کسانی که علاقه ب رمان دارن میخوام اسم رمانهایی که رو خوندن و قشنگ بوده رو بنویسن .. هم من استفاده کنم هم بچه های دیگه
انجمن .. [/b]
[color=#800080]پـــــروازه[/color] [/div][/quote]
W a n T e D
سلااااااااااااام ب همگی
انجمن .. پـــــروازه
W a n T e D
-----------
سلااام داداش امیـــد .... فدات ...
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]wariror[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][b]سلااااااااااااام ب همگی :P
انجمن .. [/b]
[color=#800080]پـــــروازه[/color] [/div][/quote]
W a n T e D[/div][/quote]
-----------
سلااام داداش امیـــد .... فدات ... ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.