واسه اونایی که همسن و سال خودم هستن کمیک (تن تن) خبرنگار جوان نوشته هرژه رو پیشنهاد میکنم ..
خیییییلی عالی
من کتاباشو همرو دارم هم پی دی اف هم کتاب.
داستاناشو چندین بار خوندم حتی شده دو بار در روز
بیشترم از اونایی خوشم میاد ک کلکولس(اسم واقعی ترنسل)خنگ بازی در میاره با کاپیتان هادوک
منم اکثرشونو دارم. ولی اون قسمت های اولیه که کاپیتان هادوک نیست اصن حال نمیده...
لعنت بر شیطون ...
just 4 hadok
روزی همه مان افسانه میشویم
نسلمان فراموش میکنند که ما وجود داشته ایم...
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]moh3n.moji[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]واسه اونایی که همسن و سال خودم هستن کمیک (تن تن) خبرنگار جوان نوشته هرژه رو پیشنهاد میکنم ..
خیییییلی عالی :icon_1::icon_1::icon_1:[/div][/quote]
من کتاباشو همرو دارم هم پی دی اف هم کتاب.
داستاناشو چندین بار خوندم حتی شده دو بار در روز :D
بیشترم از اونایی خوشم میاد ک کلکولس(اسم واقعی ترنسل)خنگ بازی در میاره با کاپیتان هادوک :mrgreen:[/div][/quote]
منم اکثرشونو دارم. ولی اون قسمت های اولیه که کاپیتان هادوک نیست اصن حال نمیده...
لعنت بر شیطون ... :icon_6:
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
just 4 hadok
سپهر همزادت رو پیدا کردم اینم به جک و جونور از نوع پلنگش علاقه داره
خخخخخ
آخ جون یه همزاد، خدا کنه ماده باشه
مگه میخوای جفت گیری کنی عمو؟
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]asal68[/b][/div][div]رمان یاسمین باپریچهر[/div][/quote]
:icon_2:
سپهر همزادت رو پیدا کردم اینم به جک و جونور از نوع پلنگش علاقه داره :geek:[/div][/quote]
خخخخخ
آخ جون یه همزاد، خدا کنه ماده باشه :geek:[/div][/quote]
مگه میخوای جفت گیری کنی عمو؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.