رمانه سه بخشه.(سه کتاب)
1-شهریار آینده
2-.....
3-شمشیر ارواح
اسم نویسندش جان کریسنوفر(اسم مستعارشه)
این سه کتاب داخل یه کتاب هم جمع شده.جلدش سفیده.روش بزرگ نوشته جان کریستوفر.
این کتاب بهترین کتابیه که خوندم.
سه گانه ی جان کریستوفر واقعا عالی هست...
dr_bahman7
سلام من از بیش از سه سال پیش رمان خوندن رو شروع کردم یه زمانی هم حسابی تو فاز بودیم و رمان هارو 1 یا 2روزه تموم میکردیم حتی از کارای من خیلی ها هم معتاد رمان خوندن شدن خخخخ در کل خیلی وقته نخوندم در واقع چندماهی میشه رمان هارو میتونی از سایت 98ia.com دریافت کنی یکی از رمان خون های قدیمی سایت هستم اولین رمانی که دانلود کردم شماره اش 133بود الان تعداد به بالای 2100رسیده مثلا
اینم از بهترین رمان هایی که خوندم حتما توصیه میکنم بخونید چه کسایی که علاقه دارن چه علاقه ندارن مطمئنا بعد نظرتون عوض میشه اونایی که خیلی رمان میخونن فرقی نداره از کجای لیست شروع کنن واسه اونایی که جدیدا رمان میخونن یا میخوان شروع کنن توصیه میکنم حتما به ترتیب لیست شروع کنن در واقع هیچ جایی نمیتونید همچین لیست با ارزشی از برترین رمان هارو پیدا کنید لیست رو طوری تنظیم کردم تا تنوع باشه بین یک رمان و دیگری
3.Tooska توسکا (فوق العاده هست توصیه میکنم حتما 100دردصد بخونید+چندتا از شخصیت های قرار نبود توش هستن)
4.Royaye roye Tape رویای روی تپه - یک رمان خارجی هست
5.Hamsayeye Man همسایه ی من (فوق العاده هست o_O )
6.Ghore Be Name 3 Nafar قرعه به نام سه نفر
7.Shoroo Az Payanشروع از پایان یه رمان عالی با اتفاقی غیر عادی که در داستان رخ میده یه جور شوک به خواننده وارد میشه یعنی میزاره هنگ کنی خخخخخ بخونیدش متفاوته (فوق العاده هست توصیه میکنم حتما 100دردصد بخونید)
9.Gonahkar گناهکار
***رتبه دوم
10.Ostoorehاسطوره
***رتبه اول *در واقع اگر بخوام بهترین رمان هایی که تو عمرم خوندم رو انتخاب کنم اول اسطوره دوم گناهکار رو انتخاب میکنم بقیه هم شماره ی 1 تا 5 این لیست o_O محشرن تا وقتی نخونی و تجربه نکنی نمیتونی حرفایی که دربارشون میزنم رو درک کنی*
11.Afsoongar افسونگر-درباره یه دختر ایرانی ساکن لندنه و اتفاقای جالب
15.Doroogh Shirin دروغ شیرین - تو مایه های قرار نبود با داستانی جالب و البته متفاوت (اینم بیشتر توصیه میشه)
16.Panti Benti پانتی بنتی - یه زمانی هم رتبه ی اول سایت رو داشت پس میشه گفت جزو برترین هاست
17.Taghallob تقل.ب - داستان دختری که دوره دبیرستانش رو همش با تقلبی گذرونده و جای خوبش اینه که رتبه 3کنکور توی رشته ی خودش شده *مگه میشه* آره میشه پس چی گفتم من! کار طرف تقلبه از قضا هم نفر جلوییش تو کنکور رتبه اول بوده تا اینجای کار هیچ کسی نتونسته دستشو رو کنه تا یه استادی وارد ماجرا میشه و حسابی حالشو میگیره اساسی دی
19.Nima نیما -درباره دختریه که به اسم نیما در داستان شناخته میشه در واقع اسم برادرش نیما هست اما چون برادرش فوت شده و البته خیلی شبیه برادرشه بنابراین واسه پیدا کردن کار از شناسنامه ی برادرش استفاده میکنه و همه فکر میکنن اون پسره
20.Parla پارلا (رمانی خیلی خوب اینم یکی از برترین های سایت بوده)
21.Ayda آیدا
22.Eshgh Dar 4 Divari عشق در 4 دیواری
23.Savar Bar Bale Sarnevesht سوار بر بال سرنوشت
24.Shahe Shatranjشاه شطرنج (یکی از برترین های سایت)
25.Az Negaham Bekhan از نگاهم بخوان
آدرس سایت:98ia.com کافیه برید توی سایت تو قسمت جستجو با فارسی اسم رمان رو سرچ کنید بعد میتونید با فرمت PDF واسه کامپیوتر Javaواسه گوشی های جاوا پرنیان رو دانلود کنید بهتره Epubواسه اندروید و آیفون که در این صورت نیاز هست یکی از نرم افزارهای Moon reader یا Go book رو از قسمت راهنمای سایت دانلود کنید انتخاب من Go Book هست بهتره بعدش هم نسخه ی Apk هست واسه اندروید اما در کل واسه اندروید بهتره Go book رو دانلود کنید تو قسمت راهنما هست و رمان ها رو با فرمت Epub دانلود کنید نسخه ی شب هم داره در آخر میگم که این رمان ها رو از بین بیش از 2000رمان منتشر شده از این سایت انتخاب کردم که تو این لیست سعی کردم تنها 25تا رو نام ببرم
.::amir.d::.
رمان هایی که خوندم:
1.مزرعه حیوانات
2. 1984(که نمونه کاملتره مزرعه حیوانات هستش)
3. 100 سال تنهایی.
4.ظلمت در نیمروز
4 تای بالا تو بازار هست اما اگه میخوای اصلش رو گیر بیاری باید از دست فروسای کنار خیابون بگیری
5. کلبه مردگان
6. بوف کور(شاهکار هدایت)
7.توپ مرواری (کتابی که فقط میتونی از دست فروشا گیر بیاری اینترنتیش هم پیدا نمیشه خواستی بهت قرض میدم اینم از هدایت)
8. استاد عشق (زندگی پرفسور حسابی)
و از بین اینا بهترینشون که حاظرم خودم بهت پول بدم بگیری چون فوقالعادست و واقعا درس زندگی اونم استاد عشق از پسر پرفسور حسابی که درمورد زندگی پرفسور حسابی و از حقایقی حرف میزنه که خیلی جذابه
همچنین رمان مزرعه حیوانات که خیلی مشهوره از جورج اورل
چند تا ازاین رمان ها رو خوندم...واقعا عالی هستن...
god is good
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]رمانه سه بخشه.(سه کتاب)
1-شهریار آینده
2-.....
3-شمشیر ارواح
اسم نویسندش جان کریسنوفر(اسم مستعارشه)
این سه کتاب داخل یه کتاب هم جمع شده.جلدش سفیده.روش بزرگ نوشته جان کریستوفر.
این کتاب بهترین کتابیه که خوندم.[/div][/quote]
سه گانه ی جان کریستوفر واقعا عالی هست...
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][b]سلام[/b]
[b]من از بیش از سه سال پیش رمان خوندن رو شروع کردم یه زمانی هم حسابی تو فاز بودیم و رمان هارو 1 یا 2روزه تموم میکردیم حتی از کارای من خیلی ها هم معتاد رمان خوندن شدن خخخخ[/b] :icon_4:
[b]در کل خیلی وقته نخوندم در واقع چندماهی میشه رمان هارو میتونی از سایت 98ia.com دریافت کنی یکی از رمان خون های قدیمی سایت هستم اولین رمانی که دانلود کردم شماره اش 133بود الان تعداد به بالای 2100رسیده مثلا
اینم از بهترین رمان هایی که خوندم حتما توصیه میکنم بخونید چه کسایی که علاقه دارن چه علاقه ندارن مطمئنا بعد نظرتون عوض میشه [/b]
[b]اونایی که خیلی رمان میخونن فرقی نداره از کجای لیست شروع کنن واسه اونایی که جدیدا رمان میخونن یا میخوان شروع کنن توصیه میکنم حتما به ترتیب لیست شروع کنن در واقع هیچ جایی نمیتونید همچین لیست با ارزشی از برترین رمان هارو پیدا کنید لیست رو طوری تنظیم کردم تا تنوع باشه بین یک رمان و دیگری[/b]
[b]1.Fereshteye manفرشته ی من (فوق العاده هست توصیه میکنم حتما 100دردصد بخونید)
2.Gharar Nabood قرار نبود (فوق العاده هست توصیه میکنم حتما 100دردصد بخونید)
3.Tooska توسکا (فوق العاده هست توصیه میکنم حتما 100دردصد بخونید+چندتا از شخصیت های قرار نبود توش هستن)
4.Royaye roye Tape رویای روی تپه - یک رمان خارجی هست
5.Hamsayeye Man همسایه ی من (فوق العاده هست o_O )
6.Ghore Be Name 3 Nafar قرعه به نام سه نفر
7.Shoroo Az Payanشروع از پایان یه رمان عالی با اتفاقی غیر عادی که در داستان رخ میده یه جور شوک به خواننده وارد میشه یعنی میزاره هنگ کنی خخخخخ بخونیدش متفاوته (فوق العاده هست توصیه میکنم حتما 100دردصد بخونید)
8.ghasedak قاصدک (فوق العاده هست توصیه میکنم حتما 100دردصد بخونید)
9.Gonahkar گناهکار
***رتبه دوم
10.Ostoorehاسطوره
***رتبه اول *در واقع اگر بخوام بهترین رمان هایی که تو عمرم خوندم رو انتخاب کنم اول اسطوره دوم گناهکار رو انتخاب میکنم بقیه هم شماره ی 1 تا 5 این لیست o_O محشرن تا وقتی نخونی و تجربه نکنی نمیتونی حرفایی که دربارشون میزنم رو درک کنی*
11.Afsoongar افسونگر-درباره یه دختر ایرانی ساکن لندنه و اتفاقای جالب
12.Ghediseye Najes قدیسه ی نجس (جلد اول) و Mahkoomeye Shab Por Gonahمحکومه ی شب پرگناه (جلد دوم)ادامه ی قدیسه ی نجس
13.ehsase man احساس من (جلد اول) Abi Be Range Ehsase Man آبی به رنگ احساس من (جلد دوم)
14.Zendegie Gheyre Moshtarakزندگی غیر مشترک (فوق العاده هست توصیه میکنم بخونید)
15.Doroogh Shirin دروغ شیرین - تو مایه های قرار نبود با داستانی جالب و البته متفاوت (اینم بیشتر توصیه میشه)
16.Panti Benti پانتی بنتی - یه زمانی هم رتبه ی اول سایت رو داشت پس میشه گفت جزو برترین هاست
17.Taghallob تقل.ب - داستان دختری که دوره دبیرستانش رو همش با تقلبی گذرونده و جای خوبش اینه که رتبه 3کنکور توی رشته ی خودش شده *مگه میشه* آره میشه پس چی گفتم من! کار طرف تقلبه از قضا هم نفر جلوییش تو کنکور رتبه اول بوده تا اینجای کار هیچ کسی نتونسته دستشو رو کنه تا یه استادی وارد ماجرا میشه و حسابی حالشو میگیره اساسی دی:D
18.Setareye Penhanستاره ی پنهان (فوق العاده هست توصیه میکنم بخونید)
19.Nima نیما -درباره دختریه که به اسم نیما در داستان شناخته میشه در واقع اسم برادرش نیما هست اما چون برادرش فوت شده و البته خیلی شبیه برادرشه بنابراین واسه پیدا کردن کار از شناسنامه ی برادرش استفاده میکنه و همه فکر میکنن اون پسره
20.Parla پارلا (رمانی خیلی خوب اینم یکی از برترین های سایت بوده)
21.Ayda آیدا
22.Eshgh Dar 4 Divari عشق در 4 دیواری
23.Savar Bar Bale Sarnevesht سوار بر بال سرنوشت
24.Shahe Shatranjشاه شطرنج (یکی از برترین های سایت)
25.Az Negaham Bekhan از نگاهم بخوان
آدرس سایت:98ia.com[/b]
[b]کافیه برید توی سایت تو قسمت جستجو با فارسی اسم رمان رو سرچ کنید بعد میتونید با فرمت PDF واسه کامپیوتر Javaواسه گوشی های جاوا پرنیان رو دانلود کنید بهتره Epubواسه اندروید و آیفون که در این صورت نیاز هست یکی از نرم افزارهای Moon reader یا Go book رو از قسمت راهنمای سایت دانلود کنید انتخاب من Go Book هست بهتره بعدش هم نسخه ی Apk هست واسه اندروید اما در کل واسه اندروید بهتره Go book رو دانلود کنید تو قسمت راهنما هست و رمان ها رو با فرمت Epub دانلود کنید نسخه ی شب هم داره[/b]
[b]در آخر میگم که این رمان ها رو از بین بیش از 2000رمان منتشر شده از این سایت انتخاب کردم که تو این لیست سعی کردم تنها 25تا رو نام ببرم[/b][/div][/quote]
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]رمان هایی که خوندم:
1.مزرعه حیوانات
2. 1984(که نمونه کاملتره مزرعه حیوانات هستش)
3. 100 سال تنهایی.
4.ظلمت در نیمروز
4 تای بالا تو بازار هست اما اگه میخوای اصلش رو گیر بیاری باید از دست فروسای کنار خیابون بگیری
5. کلبه مردگان
6. بوف کور(شاهکار هدایت)
7.توپ مرواری (کتابی که فقط میتونی از دست فروشا گیر بیاری اینترنتیش هم پیدا نمیشه خواستی بهت قرض میدم اینم از هدایت)
8. استاد عشق (زندگی پرفسور حسابی)
و از بین اینا بهترینشون که حاظرم خودم بهت پول بدم بگیری چون فوقالعادست و واقعا درس زندگی اونم استاد عشق از پسر پرفسور حسابی که درمورد زندگی پرفسور حسابی و از حقایقی حرف میزنه که خیلی جذابه
همچنین رمان مزرعه حیوانات که خیلی مشهوره از جورج اورل
[/div][/quote]
چند تا ازاین رمان ها رو خوندم...واقعا عالی هستن...:icon_1::icon_1::icon_1:
سلام من رمان نفرت روبهتون پیشنهاد میکنم یه کتاب عاشقانس.این کتابو میتونین تو سایت 98ia.irپیداکنین.البته تو این سایت کتاب های زیادی تو موضوعات مختلف وجود داره و فکر کنم هر دو سه روز کتاب جدید تو سایت میزارن برای همه * عامل ها اندروید ویندوز حتی جاوا.رماناش عالیه
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
سلام من رمان نفرت روبهتون پیشنهاد میکنم یه کتاب عاشقانس.این کتابو میتونین تو سایت 98ia.irپیداکنین.البته تو این سایت کتاب های زیادی تو موضوعات مختلف وجود داره و فکر کنم هر دو سه روز کتاب جدید تو سایت میزارن برای همه سیستم عامل ها اندروید ویندوز حتی جاوا.رمانا:icon_12:ش عالیه
چندتا رمان توپ رو بهتون پیشنهاد میکنم رمووییه رموو و ژولیت
هفتگانه رموو: ۱. رموو و سنگ جادو
۲. رموو و تالار اسرار
۳. رموو و زندانی آزکابان
۴. رموو و جام آتش
۵. رموو و محفل ققنوس
۶. رموو و شاهزاده دورگه
۷. رموو و یادگاران مرگ
بازم خواستید بگید
این مطلب در 1393/12/13 17:40:48 نوشته شده است و در 1393/12/13 17:41:02 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
چندتا رمان توپ رو بهتون پیشنهاد میکنم
[b]رمووییه [/b]
[b]رموو و ژولیت :mrgreen:
[/b]
هفتگانه رموو:
[b]۱. رموو و سنگ جادو
۲. رموو و تالار اسرار
۳. رموو و زندانی آزکابان
۴. رموو و جام آتش
۵. رموو و محفل ققنوس
۶. رموو و شاهزاده دورگه
۷. رموو و یادگاران مرگ
[/b]
:icon_4::icon_4::icon_4:
بازم خواستید بگید:icon_10:
۲. رموو و تالار اسرار
۳. رموو و زندانی آزکابان
۴. رموو و جام آتش
۵. رموو و محفل ققنوس
۶. رموو و شاهزاده دورگه
۷. رموو و یادگاران مرگ
بازم خواستید بگید
اینا که همون هری پاتره؟رموو کیه؟
Moein bap
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div]چندتا رمان توپ رو بهتون پیشنهاد میکنم
[b]رمووییه [/b]
[/b]
هفتگانه رموو:
[b]۱. رموو و سنگ جادو
۲. رموو و تالار اسرار
۳. رموو و زندانی آزکابان
۴. رموو و جام آتش
۵. رموو و محفل ققنوس
۶. رموو و شاهزاده دورگه
۷. رموو و یادگاران مرگ
[/b]
بازم خواستید بگید:icon_10:[/div][/quote]
۲. رموو و تالار اسرار
۳. رموو و زندانی آزکابان
۴. رموو و جام آتش
۵. رموو و محفل ققنوس
۶. رموو و شاهزاده دورگه
۷. رموو و یادگاران مرگ
بازم خواستید بگید
نمیدونی دیگه
اینا داستان های ایرانی بودن
خارجیا رفتن رموو رو گذاشتن هری پاتر گفتن مال ماست.
امان ازین تهاجم فرهنگی
اون موقع که ما چوب میگرفتیم دستمون هری کجا بود
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div]چندتا رمان توپ رو بهتون پیشنهاد میکنم
[b]رمووییه [/b]
[/b]
هفتگانه رموو:
[b]۱. رموو و سنگ جادو
۲. رموو و تالار اسرار
۳. رموو و زندانی آزکابان
۴. رموو و جام آتش
۵. رموو و محفل ققنوس
۶. رموو و شاهزاده دورگه
۷. رموو و یادگاران مرگ
[/b]
اینا که همون هری پاتره؟رموو کیه؟[/div][/quote]
نمیدونی دیگه
امان ازین تهاجم فرهنگی:icon_4::icon_4:
اون موقع که ما چوب میگرفتیم دستمون هری کجا بود:mrgreen::mrgreen:
۲. رموو و تالار اسرار
۳. رموو و زندانی آزکابان
۴. رموو و جام آتش
۵. رموو و محفل ققنوس
۶. رموو و شاهزاده دورگه
۷. رموو و یادگاران مرگ
بازم خواستید بگید
نمیدونی دیگه
امان ازین تهاجم فرهنگی
اون موقع که ما چوب میگرفتیم دستمون هری کجا بود
Moein bap
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div]چندتا رمان توپ رو بهتون پیشنهاد میکنم
[b]رمووییه [/b]
[/b]
هفتگانه رموو:
[b]۱. رموو و سنگ جادو
۲. رموو و تالار اسرار
۳. رموو و زندانی آزکابان
۴. رموو و جام آتش
۵. رموو و محفل ققنوس
۶. رموو و شاهزاده دورگه
۷. رموو و یادگاران مرگ
[/b]
اینا که همون هری پاتره؟رموو کیه؟[/div][/quote]
نمیدونی دیگه
امان ازین تهاجم فرهنگی:icon_4::icon_4:
اون موقع که ما چوب میگرفتیم دستمون هری کجا بود:mrgreen::mrgreen:
[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_1::icon_1:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.