سلااااااااااااام ب همگی
دوستان من تا حالا اصلا رمان نخوندم و دوس نداشتم ولی ی چند روزیه ک طبق معرفی دوستم ی رمانی رو خوندم که خیلی علاقه پیدا کردم ب خوندن رمان..
از کسانی که علاقه ب رمان دارن میخوام اسم رمانهایی که رو خوندن و قشنگ بوده رو بنویسن .. هم من استفاده کنم هم بچه های دیگه
انجمن .. پـــــروازه
این مطلب در 1393/11/28 20:53:35 نوشته شده است و در 1393/11/28 20:53:47 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[b]سلااااااااااااام ب همگی :P
دوستان من تا حالا اصلا رمان نخوندم و دوس نداشتم ولی ی چند روزیه ک طبق معرفی دوستم ی رمانی رو خوندم که خیلی علاقه پیدا کردم ب خوندن رمان..
از کسانی که علاقه ب رمان دارن میخوام اسم رمانهایی که رو خوندن و قشنگ بوده رو بنویسن .. هم من استفاده کنم هم بچه های دیگه
انجمن .. [/b]
[color=#800080]پـــــروازه[/color]
من خیلی رمان میخونم از کتاب هایی که دوست دارم سپید دندان و بینوایان بود
الان هم دارم کتاب هزار صفحه ای ربه کار میکنم بعد میخوام برم سراغ کتاب همه چیز عشق است که هزار و دویست هست
گفتا تو از کجایی که آشفته می نمایی
گفتم منم غریبی از شهر آشنایی
25 سرور از سال 91 با a.gho
برای رفیقا میام
من خیلی رمان میخونم از کتاب هایی که دوست دارم سپید دندان و بینوایان بود
الان هم دارم کتاب هزار صفحه ای ربه کار میکنم بعد میخوام برم سراغ کتاب همه چیز عشق است که هزار و دویست هست
رمان سکوت فرشته هارو حتما آآآه توصیه میکنم بخونی.خیلی قشنگه..خیلییی
البته اولش یکم لوس شروع میشه ولی یکم ب بری جلوووو...
داستان سرنوشت و زندگی مادر یه پسره که پسره تا موقعی ک بزرگ شه اصن خبر نداشته ازین سرگردانیگذشت ک کلا فک میکنه مامانش یکی دیگس .داستان زندگی مادره هم برای زمان قبل از انقلابه.
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
رمان سکوت فرشته هارو حتما آآآه توصیه میکنم بخونی.خیلی قشنگه..خیلییی
البته اولش یکم لوس شروع میشه ولی یکم ب بری جلوووو...
داستان سرنوشت و زندگی مادر یه پسره که پسره تا موقعی ک بزرگ شه اصن خبر نداشته ازین سرگردانیگذشت ک کلا فک میکنه مامانش یکی دیگس .داستان زندگی مادره هم برای زمان قبل از انقلابه.
---------
فرق نمیکنه میخوام ب صورت pdf یا apk بریزم تو گوشی و تبلت که همه جا بخونمش ..
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]حتما باید رمان باشه یا هر نوع کتابی میتونه باشه :icon_10:[/div][/quote]
---------
فرق نمیکنه میخوام ب صورت pdf یا apk بریزم تو گوشی و تبلت که همه جا بخونمش ..
فقط ترس می تواند زندگی را شکـست دهد!
تردید برای ما مفید است. همه ما باید از باغ گتسه مین عبور کنیم. وقتی مسیح تردید را تجربه کرد، ما هم باید آن را تجربه کنیم. وقتی مسیح شبی حزن انگیز را به دعا گذراند، وقتی از سر صلیب فریاد زد: خدای من چرا رهایم کردی؟ پس مسلماً ما هم اجازه داریم شک کنیم. اما باید از این مرحله بگذریم. انتخاب شک به عنوان فلسفه حیات مثل انتخاب عدم تحرک به عنوان وسیله نقلیه است!
همه ی موجودات زنده مقداری جنون در خود دارند که آن ها را به سوی رفتارهای غریب و گاهی غیر قابل توضیح می کشاند!
من زنی را در تورنتو میشناسم که برایم عزیز است.مادر خوانده ی من بود. او را خاله جی می نامیدم و این نام را دوست داشت و اهل کبک است. اگر چه سی سال در تورنتو زندگی کرده ,چون هنوز به فرانسه فکر می کند گاهی موقع فهمیدن انگلیسی عصبانی می شود و برای همین وقتی برای اولین بار کلمه "هیر کریشنا" را شنید درست متوجه نشد . او فکر کرد منظور "مسیحیان بدون مو" است و سالهای بسیار برای او همین بود. وقتی اشتباهش را تصحیح کردم ,به او گفتم در واقع خطا نکرده بوده, هندوها با توانایی خود برای مهرورزیدن, در واقع مسیحیان بی مو هستند, درست مثل مسلمان ها که با دیدن خدا در هر چیز, هندوهای ریشو هستند و مسیحی ها در ایمان خود به خدا, مسلمانان کلاه به سر هستند! برنده جایزه من بوکر سال ۲۰۰۲
زندگی پی / یان مارتل / مترجم: گیتا گرکانی
این مطلب در 1393/11/28 21:21:54 نوشته شده است و در 1393/11/28 21:22:07 ویرایش شده است .
######
فقط ترس می تواند زندگی را شکـست دهد!
تردید برای ما مفید است. همه ما باید از باغ گتسه مین عبور کنیم. وقتی مسیح تردید را تجربه کرد، ما هم باید آن را تجربه کنیم. وقتی مسیح شبی حزن انگیز را به دعا گذراند، وقتی از سر صلیب فریاد زد: خدای من چرا رهایم کردی؟ پس مسلماً ما هم اجازه داریم شک کنیم. اما باید از این مرحله بگذریم. انتخاب شک به عنوان فلسفه حیات مثل انتخاب عدم تحرک به عنوان وسیله نقلیه است!
همه ی موجودات زنده مقداری جنون در خود دارند که آن ها را به سوی رفتارهای غریب و گاهی غیر قابل توضیح می کشاند!
من زنی را در تورنتو میشناسم که برایم عزیز است.مادر خوانده ی من بود. او را خاله جی می نامیدم و این نام را دوست داشت و اهل کبک است. اگر چه سی سال در تورنتو زندگی کرده ,چون هنوز به فرانسه فکر می کند گاهی موقع فهمیدن انگلیسی عصبانی می شود و برای همین وقتی برای اولین بار کلمه "هیر کریشنا" را شنید درست متوجه نشد . او فکر کرد منظور "مسیحیان بدون مو" است و سالهای بسیار برای او همین بود. وقتی اشتباهش را تصحیح کردم ,به او گفتم در واقع خطا نکرده بوده, هندوها با توانایی خود برای مهرورزیدن, در واقع مسیحیان بی مو هستند, درست مثل مسلمان ها که با دیدن خدا در هر چیز, هندوهای ریشو هستند و مسیحی ها در ایمان خود به خدا, مسلمانان کلاه به سر هستند!
[b]برنده جایزه من بوکر سال ۲۰۰۲
زندگی پی / یان مارتل / مترجم: گیتا گرکانی[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.