فقط ترس می تواند زندگی را شکـست دهد!
تردید برای ما مفید است. همه ما باید از باغ گتسه مین عبور کنیم. وقتی مسیح تردید را تجربه کرد، ما هم باید آن را تجربه کنیم. وقتی مسیح شبی حزن انگیز را به دعا گذراند، وقتی از سر صلیب فریاد زد: خدای من چرا رهایم کردی؟ پس مسلماً ما هم اجازه داریم شک کنیم. اما باید از این مرحله بگذریم. انتخاب شک به عنوان فلسفه حیات مثل انتخاب عدم تحرک به عنوان وسیله نقلیه است!
همه ی موجودات زنده مقداری جنون در خود دارند که آن ها را به سوی رفتارهای غریب و گاهی غیر قابل توضیح می کشاند!
من زنی را در تورنتو میشناسم که برایم عزیز است.مادر خوانده ی من بود. او را خاله جی می نامیدم و این نام را دوست داشت و اهل کبک است. اگر چه سی سال در تورنتو زندگی کرده ,چون هنوز به فرانسه فکر می کند گاهی موقع فهمیدن انگلیسی عصبانی می شود و برای همین وقتی برای اولین بار کلمه "هیر کریشنا" را شنید درست متوجه نشد . او فکر کرد منظور "مسیحیان بدون مو" است و سالهای بسیار برای او همین بود. وقتی اشتباهش را تصحیح کردم ,به او گفتم در واقع خطا نکرده بوده, هندوها با توانایی خود برای مهرورزیدن, در واقع مسیحیان بی مو هستند, درست مثل مسلمان ها که با دیدن خدا در هر چیز, هندوهای ریشو هستند و مسیحی ها در ایمان خود به خدا, مسلمانان کلاه به سر هستند! برنده جایزه من بوکر سال ۲۰۰۲
زندگی پی / یان مارتل / مترجم: گیتا گرکانی
------
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]فقط ترس می تواند زندگی را شکـست دهد!
تردید برای ما مفید است. همه ما باید از باغ گتسه مین عبور کنیم. وقتی مسیح تردید را تجربه کرد، ما هم باید آن را تجربه کنیم. وقتی مسیح شبی حزن انگیز را به دعا گذراند، وقتی از سر صلیب فریاد زد: خدای من چرا رهایم کردی؟ پس مسلماً ما هم اجازه داریم شک کنیم. اما باید از این مرحله بگذریم. انتخاب شک به عنوان فلسفه حیات مثل انتخاب عدم تحرک به عنوان وسیله نقلیه است!
همه ی موجودات زنده مقداری جنون در خود دارند که آن ها را به سوی رفتارهای غریب و گاهی غیر قابل توضیح می کشاند!
من زنی را در تورنتو میشناسم که برایم عزیز است.مادر خوانده ی من بود. او را خاله جی می نامیدم و این نام را دوست داشت و اهل کبک است. اگر چه سی سال در تورنتو زندگی کرده ,چون هنوز به فرانسه فکر می کند گاهی موقع فهمیدن انگلیسی عصبانی می شود و برای همین وقتی برای اولین بار کلمه "هیر کریشنا" را شنید درست متوجه نشد . او فکر کرد منظور "مسیحیان بدون مو" است و سالهای بسیار برای او همین بود. وقتی اشتباهش را تصحیح کردم ,به او گفتم در واقع خطا نکرده بوده, هندوها با توانایی خود برای مهرورزیدن, در واقع مسیحیان بی مو هستند, درست مثل مسلمان ها که با دیدن خدا در هر چیز, هندوهای ریشو هستند و مسیحی ها در ایمان خود به خدا, مسلمانان کلاه به سر هستند!
[b]برنده جایزه من بوکر سال ۲۰۰۲
زندگی پی / یان مارتل / مترجم: گیتا گرکانی[/b][/div][/quote]
------
:icon_1:
هر کلمه ای که می گفت و من می شنیدم سوزنی بود که فرو می رفت در تنم و درد و درد بود که آرام آرام لانه می ساخت . لانه می ساخت؟ لانه اش درون من بود!
دنیای سبز من خالی ست نه کسی میاید نه کسی می رود و نه صدایی! فردا پانسمانم را بر می دارند . راضیه می گفت یک خط است یک خط قهوه ای درست زیر ناف. جایی که نه کسی می بیندش و نه می شود به کسی نشانش داد زخمی که باید پنهان باشد. مثل تو و اندیشه ی مشترکمان در ان روزها ،همه را پنهان داشتم و این سخت است که آدم همیشه و همیشه بخواهد چیزی را یا چه می دانم کاری یا کسی را پنهان کند پنهان کردم. من، راضیه و یا خیلی زنهای دیگر!
. زانو هایم را بغل زدم و فکر کردم خوب است گریه کنم! نکردم، نمی شد، نمی توانستم گریه کنم! انگار که از چوب از سنگ، کتک هم می خوردم، فحش هم می شنیدم, ناسزا، هرچه، هرچه که از آن بدتر نباشد اشکم در نمیامد! دست کشیدم به زانوهایم ساقها بازوها صورتم، خودم بودم؟ گوشت و پوستم همان بود اما یک چیزی تغییر کرده بود یک چیزی که نمی دانستم کجاست! و دیگران / محبوبه میرقدیری
رمان برگزیده سال 1385
######
هر کلمه ای که می گفت و من می شنیدم سوزنی بود که فرو می رفت در تنم و درد و درد بود که آرام آرام لانه می ساخت . لانه می ساخت؟ لانه اش درون من بود!
دنیای سبز من خالی ست نه کسی میاید نه کسی می رود و نه صدایی! فردا پانسمانم را بر می دارند . راضیه می گفت یک خط است یک خط قهوه ای درست زیر ناف. جایی که نه کسی می بیندش و نه می شود به کسی نشانش داد زخمی که باید پنهان باشد. مثل تو و اندیشه ی مشترکمان در ان روزها ،همه را پنهان داشتم و این سخت است که آدم همیشه و همیشه بخواهد چیزی را یا چه می دانم کاری یا کسی را پنهان کند پنهان کردم. من، راضیه و یا خیلی زنهای دیگر!
. زانو هایم را بغل زدم و فکر کردم خوب است گریه کنم! نکردم، نمی شد، نمی توانستم گریه کنم! انگار که از چوب از سنگ، کتک هم می خوردم، فحش هم می شنیدم, ناسزا، هرچه، هرچه که از آن بدتر نباشد اشکم در نمیامد! دست کشیدم به زانوهایم ساقها بازوها صورتم، خودم بودم؟ گوشت و پوستم همان بود اما یک چیزی تغییر کرده بود یک چیزی که نمی دانستم کجاست!
[b]و دیگران / محبوبه میرقدیری
رمان برگزیده سال 1385[/b]
کتابای این اشخاص رو سرچ کن:
جی.کی.رولینگ
دارن شان
لوئیس نمی دونم چی چی...
امیلی رودا
و...
این رمان هایی که بچه ها گفتن حتی اسمشون هم نشنیدم
رضا نقل قول نکن
این دری وریا چیه گذاشتید؟:mrgreen:
جی.کی.رولینگ
دارن شان
لوئیس نمی دونم چی چی...
امیلی رودا
و...
این رمان هایی که بچه ها گفتن حتی اسمشون هم نشنیدم :|:?
جی.کی.رولینگ
دارن شان
لوئیس نمی دونم چی چی...
امیلی رودا
و...
هر کتابی که شما خونده باشی یا اسمشو شنیده باشی درست و حسابیه؟
######
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]این دری وریا چیه گذاشتید؟:mrgreen:
جی.کی.رولینگ
دارن شان
لوئیس نمی دونم چی چی...
امیلی رودا
و...
این رمان هایی که بچه ها گفتن حتی اسمشون هم نشنیدم :|:?[/div][/quote]
هر کتابی که شما خونده باشی یا اسمشو شنیده باشی درست و حسابیه؟
جی.کی.رولینگ
دارن شان
لوئیس نمی دونم چی چی...
امیلی رودا
و...
-------
ممنون بلدم سرچ بزنم ولی اونیی که خوندی و از همه قشنگ تر بودو بزار
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]این دری وریا چیه گذاشتید؟:mrgreen:
جی.کی.رولینگ
دارن شان
لوئیس نمی دونم چی چی...
امیلی رودا
و...
این رمان هایی که بچه ها گفتن حتی اسمشون هم نشنیدم :|:?[/div][/quote]
-------
ممنون بلدم سرچ بزنم ولی اونیی که خوندی و از همه قشنگ تر بودو بزار :icon_1:
واسه اونایی که همسن و سال خودم هستن کمیک (تن تن) خبرنگار جوان نوشته هرژه رو پیشنهاد میکنم ..
خیییییلی عالی
من کتاباشو همرو دارم هم پی دی اف هم کتاب.
داستاناشو چندین بار خوندم حتی شده دو بار در روز
بیشترم از اونایی خوشم میاد ک کلکولس(اسم واقعی ترنسل)خنگ بازی در میاره با کاپیتان هادوک
منم اکثرشونو دارم. ولی اون قسمت های اولیه که کاپیتان هادوک نیست اصن حال نمیده...
لعنت بر شیطون ...
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]moh3n.moji[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]واسه اونایی که همسن و سال خودم هستن کمیک (تن تن) خبرنگار جوان نوشته هرژه رو پیشنهاد میکنم ..
خیییییلی عالی :icon_1::icon_1::icon_1:[/div][/quote]
من کتاباشو همرو دارم هم پی دی اف هم کتاب.
داستاناشو چندین بار خوندم حتی شده دو بار در روز :D
بیشترم از اونایی خوشم میاد ک کلکولس(اسم واقعی ترنسل)خنگ بازی در میاره با کاپیتان هادوک :mrgreen:[/div][/quote]
منم اکثرشونو دارم. ولی اون قسمت های اولیه که کاپیتان هادوک نیست اصن حال نمیده...
لعنت بر شیطون ... :icon_6:
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
رمان هایی که خوندم:
1.مزرعه حیوانات
2. 1984(که نمونه کاملتره مزرعه حیوانات هستش)
3. 100 سال تنهایی.
4.ظلمت در نیمروز
4 تای بالا تو بازار هست اما اگه میخوای اصلش رو گیر بیاری باید از دست فروسای کنار خیابون بگیری
5. کلبه مردگان
6. بوف کور(شاهکار هدایت)
7.توپ مرواری (کتابی که فقط میتونی از دست فروشا گیر بیاری اینترنتیش هم پیدا نمیشه خواستی بهت قرض میدم اینم از هدایت)
8. استاد عشق (زندگی پرفسور حسابی)
و از بین اینا بهترینشون که حاظرم خودم بهت پول بدم بگیری چون فوقالعادست و واقعا درس زندگی اونم استاد عشق از پسر پرفسور حسابی که درمورد زندگی پرفسور حسابی و از حقایقی حرف میزنه که خیلی جذابه
همچنین رمان مزرعه حیوانات که خیلی مشهوره از جورج اورل
این مطلب در 1393/11/28 22:35:21 نوشته شده است و در 1393/11/28 22:36:02 ویرایش شده است .
رمان هایی که خوندم:
1.مزرعه حیوانات
2. 1984(که نمونه کاملتره مزرعه حیوانات هستش)
3. 100 سال تنهایی.
4.ظلمت در نیمروز
4 تای بالا تو بازار هست اما اگه میخوای اصلش رو گیر بیاری باید از دست فروسای کنار خیابون بگیری
5. کلبه مردگان
6. بوف کور(شاهکار هدایت)
7.توپ مرواری (کتابی که فقط میتونی از دست فروشا گیر بیاری اینترنتیش هم پیدا نمیشه خواستی بهت قرض میدم اینم از هدایت)
8. استاد عشق (زندگی پرفسور حسابی)
و از بین اینا بهترینشون که حاظرم خودم بهت پول بدم بگیری چون فوقالعادست و واقعا درس زندگی اونم استاد عشق از پسر پرفسور حسابی که درمورد زندگی پرفسور حسابی و از حقایقی حرف میزنه که خیلی جذابه
همچنین رمان مزرعه حیوانات که خیلی مشهوره از جورج اورل
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.