امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه
یا اسمشو پاک موکونی یا شوتت میکنم پیش مدیر تا بترکی
نه پاک نمیکنم دوست دارم شوت کردن بانوان رو ببینم....میدونید که شبیه چیه؟
من میدونم بگم ؟؟؟
آره بگو الانم بگو
(طرح پیشگیری از سوال "الان بگم یا بعدا؟" )
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D[/div][/quote]
یا اسمشو پاک موکونی یا شوتت میکنم پیش مدیر تا بترکی:|[/div][/quote]
نه پاک نمیکنم دوست دارم شوت کردن بانوان رو ببینم....میدونید که شبیه چیه؟ :D[/div][/quote]
من میدونم بگم ؟؟؟ :icon_5:[/div][/quote]
آره بگو الانم بگو
(طرح پیشگیری از سوال "الان بگم یا بعدا؟" :icon_10: )
مهدی پاشو درخت نخل بکار.تا دوساعت دیگه باید درخت نخل همراه با خرما فراوون تو انجمن باشه
باز گفت مهدی
دفعه بعد فلفل میریزم تو دهنت
######
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]مهدی پاشو درخت نخل بکار.تا دوساعت دیگه باید درخت نخل همراه با خرما فراوون تو انجمن باشه :|[/div][/quote]
باز گفت مهدی
مهدی پاشو درخت نخل بکار.تا دوساعت دیگه باید درخت نخل همراه با خرما فراوون تو انجمن باشه
باز گفت مهدی
In the name of god
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]مهدی پاشو درخت نخل بکار.تا دوساعت دیگه باید درخت نخل همراه با خرما فراوون تو انجمن باشه :|[/div][/quote]
باز گفت مهدی
دفعه بعد فلفل میریزم تو دهنت[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه
من میدونم بگم ؟؟؟
آره بگو الانم بگو
یهوو بگم یا کم کم ؟؟؟
( میترسم به قشر دخترا صدمه روحی بزنم - یه چیز دیگه طرح بیخود نریز جواب نمیده )
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D[/div][/quote]
نه پاک نمیکنم دوست دارم شوت کردن بانوان رو ببینم....میدونید که شبیه چیه؟ :D[/div][/quote]
آره بگو الانم بگو
(طرح پیشگیری از سوال "الان بگم یا بعدا؟" :icon_10: )[/div][/quote]
یهوو بگم یا کم کم ؟؟؟ :icon_10:
( میترسم به قشر دخترا صدمه روحی بزنم :D - یه چیز دیگه طرح بیخود نریز جواب نمیده :icon_1: )
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D[/div][/quote]
نه.نظرم عوض شد.گازت میگیرم
گاز گرفتن سگم دوس داری ببینی؟؟؟ :|
باز گفت مهدی
نخند اعصاب نداره میگیره تو هم میزنه
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]مهدی پاشو درخت نخل بکار.تا دوساعت دیگه باید درخت نخل همراه با خرما فراوون تو انجمن باشه :|[/div][/quote]
باز گفت مهدی
دفعه بعد فلفل میریزم تو دهنت[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
نخند اعصاب نداره میگیره تو هم میزنه :oops:
من میدونم بگم ؟؟؟
آره بگو الانم بگو
یهوو بگم یا کم کم ؟؟؟
( میترسم به قشر دخترا صدمه روحی بزنم - یه چیز دیگه طرح بیخود نریز جواب نمیده )
حالا بگو ببینم جوابمون یکیه یا نه
اون طرحم دیگه ریخته شده نمیشه جمعش کرد
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D[/div][/quote]
آره بگو الانم بگو
(طرح پیشگیری از سوال "الان بگم یا بعدا؟" :icon_10: )[/div][/quote]
یهوو بگم یا کم کم ؟؟؟ :icon_10:
( میترسم به قشر دخترا صدمه روحی بزنم :D - یه چیز دیگه طرح بیخود نریز جواب نمیده :icon_1: )[/div][/quote]
حالا بگو ببینم جوابمون یکیه یا نه :icon_10:
اون طرحم دیگه ریخته شده نمیشه جمعش کرد :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.