به چت روم ما خوش آمدید یوزر و پسورد خود را وارد کرده سپس منتظر تایید مدیران باشید ... شیرینی زیر میزی هم قبول میکنم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div]حوصلم سر رفت یه اسپم خونه ای چترومی چیزی بزنین :|[/div][/quote]
به چت روم ما خوش آمدید یوزر و پسورد خود را وارد کرده سپس منتظر تایید مدیران باشید ... شیرینی زیر میزی هم قبول میکنم :icon_10:
به چت روم ما خوش آمدید یوزر و پسورد خود را وارد کرده سپس منتظر تایید مدیران باشید ... شیرینی زیر میزی هم قبول میکنم
من خودم دنبال شیرینیم
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
RaidCall : 6827342
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div]حوصلم سر رفت یه اسپم خونه ای چترومی چیزی بزنین :|[/div][/quote]
به چت روم ما خوش آمدید یوزر و پسورد خود را وارد کرده سپس منتظر تایید مدیران باشید ... شیرینی زیر میزی هم قبول میکنم :icon_10:[/div][/quote]
من خودم دنبال شیرینیم :|
آیا می دانستید مهدی خان شما که گفتید آیا میدانستید ساغر تو عنوان تاپیک نوشته تقلد را باید در تاپیک آیا می دانستید های انجمن نوشت
نه نمیدانستم تا اینکه با رب چین چین آشنا شدم و مشقامو خوب نوشتم و بابام بهم تن تاک هدیه داد
######
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]آیا میدانستید ساغر تو عنوان تاپیک نوشته تقلد :icon_10:[/div][/quote]
آیا می دانستید مهدی خان شما که گفتید آیا میدانستید ساغر تو عنوان تاپیک نوشته تقلد را باید در تاپیک آیا می دانستید های انجمن نوشت [/div][/quote]
نه نمیدانستم تا اینکه با رب چین چین آشنا شدم و مشقامو خوب نوشتم و بابام بهم تن تاک هدیه داد :icon_10:
آیا می دانستید مهدی خان شما که گفتید آیا میدانستید ساغر تو عنوان تاپیک نوشته تقلد را باید در تاپیک آیا می دانستید های انجمن نوشت
نه نمیدانستم تا اینکه با رب چین چین آشنا شدم و مشقامو خوب نوشتم و بابام بهم تن تاک هدیه داد
آیا می دانستید شما الان دارید تبلیغ می کنید
آیا میدانستید طبق گفته ی خود باید این آیا میدانستید رو تو تاپیک دانستنی های انجمن میگفتید
######
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]آیا میدانستید ساغر تو عنوان تاپیک نوشته تقلد :icon_10:[/div][/quote]
آیا می دانستید مهدی خان شما که گفتید آیا میدانستید ساغر تو عنوان تاپیک نوشته تقلد را باید در تاپیک آیا می دانستید های انجمن نوشت [/div][/quote]
نه نمیدانستم تا اینکه با رب چین چین آشنا شدم و مشقامو خوب نوشتم و بابام بهم تن تاک هدیه داد :icon_10:[/div][/quote]
آیا می دانستید شما الان دارید تبلیغ می کنید :?::?:[/div][/quote]
آیا میدانستید طبق گفته ی خود باید این آیا میدانستید رو تو تاپیک دانستنی های انجمن میگفتید :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.