مهدی بپر سرکوچه دو جعبه خرما بگیر.
یکیشم تو کوچه پخش کن.یکیشم بیار انجمن
مهدی تا سر کوچه که میری یه جعبه شیرینی هم بگیر بیار با هم بزنیم بعدا با ساغر حساب کن
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]شیرینی خبری نی.خرما میدیم[/div][/quote]
جوووون ... خرما هم قبوله :icon_5:[/div][/quote]
مهدی بپر سرکوچه دو جعبه خرما بگیر.
یکیشم تو کوچه پخش کن.یکیشم بیار انجمن[/div][/quote]
مهدی تا سر کوچه که میری یه جعبه شیرینی هم بگیر بیار با هم بزنیم بعدا با ساغر حساب کن :icon_1:
امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه
######
امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D
امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه
یا اسمشو پاک موکونی یا شوتت میکنم پیش مدیر تا بترکی
اسمشو نه...اسپمتو.
نمیتونم بپاکم
این مطلب در 1393/11/24 19:09:13 نوشته شده است و در 1393/11/24 19:11:30 ویرایش شده است .
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D[/div][/quote]
یا اسمشو پاک موکونی یا شوتت میکنم پیش مدیر تا بترکی:|
اسمشو نه...اسپمتو.
نمیتونم بپاکم
اره میگم که دوست دارن میگی نه
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D[/div][/quote]
اره میگم که دوست دارن میگی نه :icon_10:
نه پاک نمیکنم دوست دارم شوت کردن بانوان رو ببینم....میدونید که شبیه چیه؟
######
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D[/div][/quote]
یا اسمشو پاک موکونی یا شوتت میکنم پیش مدیر تا بترکی:|[/div][/quote]
نه پاک نمیکنم دوست دارم شوت کردن بانوان رو ببینم....میدونید که شبیه چیه؟ :D
نه پاک نمیکنم دوست دارم شوت کردن بانوان رو ببینم....میدونید که شبیه چیه؟
من میدونم بگم ؟؟؟
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D[/div][/quote]
یا اسمشو پاک موکونی یا شوتت میکنم پیش مدیر تا بترکی:|[/div][/quote]
نه پاک نمیکنم دوست دارم شوت کردن بانوان رو ببینم....میدونید که شبیه چیه؟ :D[/div][/quote]
من میدونم بگم ؟؟؟ :icon_5:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.