امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه
یا اسمشو پاک موکونی یا شوتت میکنم پیش مدیر تا بترکی
نه پاک نمیکنم دوست دارم شوت کردن بانوان رو ببینم....میدونید که شبیه چیه؟
من میدونم بگم ؟؟؟
آره بگو الانم بگو
(طرح پیشگیری از سوال "الان بگم یا بعدا؟" )
یهوو بگم یا کم کم ؟؟؟
( میترسم به قشر دخترا صدمه روحی بزنم - یه چیز دیگه طرح بیخود نریز جواب نمیده )
حالا بگو ببینم جوابمون یکیه یا نه
اون طرحم دیگه ریخته شده نمیشه جمعش کرد
الان میخوای ببینی جوابمون یکیه یا بعدا ؟؟؟
هیچی شخص مورد نظر استایل خودشو توصیف کرده دیگه لازم نیست جواب بدی
من یه استایل دیگه هم بلدم بگم ؟؟؟
آره بگو الانم بگو یهو هم بگو هر چی هم بگی قبوله اصن هر کی سوال بپرسه مادرزنه فرانکیه
(یعنی سوال بپرسم یا نه ؟؟؟ )
منو نفس درونم یهووییی
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]امروز مدیر آنلاین شده بود بهش میگم جناب جمعه هستا باید در کنار خانواده باشید میگه در کنار شما دوستان بودن هم سعادتی میخواد هیچی اشک شوق در چشمانم جاری شد مدیر انقدر با محبت هم کم پیدا میشه :D[/div][/quote]
یا اسمشو پاک موکونی یا شوتت میکنم پیش مدیر تا بترکی:|[/div][/quote]
نه پاک نمیکنم دوست دارم شوت کردن بانوان رو ببینم....میدونید که شبیه چیه؟ :D[/div][/quote]
من میدونم بگم ؟؟؟ :icon_5:[/div][/quote]
آره بگو الانم بگو
(طرح پیشگیری از سوال "الان بگم یا بعدا؟" :icon_10: )[/div][/quote]
یهوو بگم یا کم کم ؟؟؟ :icon_10:
( میترسم به قشر دخترا صدمه روحی بزنم :D - یه چیز دیگه طرح بیخود نریز جواب نمیده :icon_1: )[/div][/quote]
حالا بگو ببینم جوابمون یکیه یا نه :icon_10:
اون طرحم دیگه ریخته شده نمیشه جمعش کرد :icon_10:[/div][/quote]
الان میخوای ببینی جوابمون یکیه یا بعدا ؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
هیچی شخص مورد نظر استایل خودشو توصیف کرده دیگه لازم نیست جواب بدی :icon_1:[/div][/quote]
من یه استایل دیگه هم بلدم بگم ؟؟؟ :icon_5:[/div][/quote]
آره بگو الانم بگو یهو هم بگو هر چی هم بگی قبوله اصن هر کی سوال بپرسه مادرزنه فرانکیه :|[/div][/quote]
(یعنی سوال بپرسم یا نه ؟؟؟ :icon_2: )
منو نفس درونم یهووییی :D
دس دستشویی طبقه پایین دست راسته
فقط درو ببند صداش نیاد
lord_sepehr
به قول یک نفر : بسه دیگه حالمو بهم زدید
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
فقط درو ببند صداش نیاد[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]به قول یک نفر : بسه دیگه حالمو بهم زدید :roll: :D[/div][/quote]
( یعنی بلاخره کار به بزن بزن ختم میشه یا نه ؟؟؟ تا لحظاتی دیگر مشخص میشود )
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]مهدیییی بپر برو خیارشور بگیر میخام سالاد ماکارونی درست کنم[/div][/quote]
( یعنی بلاخره کار به بزن بزن ختم میشه یا نه ؟؟؟ :shock: تا لحظاتی دیگر مشخص میشود :icon_1: )
فقط درو ببند صداش نیاد
lord_sepehr
به قول یک نفر : بسه دیگه حالمو بهم زدید
ممنون از راهنماییتون
In the name of god
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]دس دستشویی طبقه پایین دست راسته
فقط درو ببند صداش نیاد[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]به قول یک نفر : بسه دیگه حالمو بهم زدید :roll: :D[/div][/quote]
[/div][/quote]
ممنون از راهنماییتون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.