خـدا ازت نگذره الکی آدمو وصله نزن به این و اون...اونم کی ساخر هنوز مغز خـر نخوردم دست به چنین کاری بزنم
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]مهدیییی بپر برو خیارشور بگیر میخام سالاد ماکارونی درست کنم[/div][/quote]
:geek:
امیر فلفل جواب نمیده اینو بکن تو گونی[/div][/quote]
من دخالت نمیکنم تو دعوا های زنو شوهری :D[/div][/quote]
خـدا ازت نگذره الکی آدمو وصله نزن به این و اون...اونم کی ساخر :| هنوز مغز خـر نخوردم دست به چنین کاری بزنم :|
خـدا ازت نگذره الکی آدمو وصله نزن به این و اون...اونم کی ساخر هنوز مغز خـر نخوردم دست به چنین کاری بزنم
من یه سنگ انداختم ببینم میگیره یانه ... این همه واکنش لازم نبود ... مشکوکه
جدا از این تولدشه دیگه بیاو آتشی کن ...
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]مهدیییی بپر برو خیارشور بگیر میخام سالاد ماکارونی درست کنم[/div][/quote]
:geek:
امیر فلفل جواب نمیده اینو بکن تو گونی[/div][/quote]
من دخالت نمیکنم تو دعوا های زنو شوهری :D[/div][/quote]
خـدا ازت نگذره الکی آدمو وصله نزن به این و اون...اونم کی ساخر :| هنوز مغز خـر نخوردم دست به چنین کاری بزنم :|[/div][/quote]
من یه سنگ انداختم ببینم میگیره یانه ... این همه واکنش لازم نبود ... مشکوکه :D
جدا از این تولدشه دیگه بیاو آتشی کن ... :icon_1:
قبل اون نسل ما منقرض شده .... الان تو حیاط باس با چکمه راه بری یه نیم متری ارتفاع خاک داریم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یوزپلنگ ایرانی من نمیزارم منقرض شی :icon_12: :icon_12:[/div][/quote]
قبل اون نسل ما منقرض شده .... الان تو حیاط باس با چکمه راه بری یه نیم متری ارتفاع خاک داریم :geek:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یوزپلنگ ایرانی من نمیزارم منقرض شی :icon_12: :icon_12:[/div][/quote]
الان حمایت کردی یا مسخره ؟؟؟[/div][/quote]
حمایت کردم
دیدم مرتبط با تاپیکه گفتم اعلام کنم :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.