delta bar gasht gg
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/10/03 21:55:24
|
|
1393/10/03 21:57:52
delta bar gasht gg
|
|
1393/10/03 21:59:13
دلتنگی
عین آتش زیر خاکستر است گاهی فکر میکنی تمام شده اما یک دفعه همه ات را آتش می زند پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1393/10/03 21:59:35
ما بدهکاریم به هم
به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماند و آنها را بلعیدیم فقط و فقط برای اینکه نشان دهیم منطقی هستیم . . . پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1393/10/03 23:27:34
خداحافظ
خداحافظ طلوعم ، خداحافظ غروبم خدا حافظ تو ای تنها امیدم ، خداحافظ تو ای تنها امیدم . . . خدانگهدار عزیزم اما نمیشه باورم ، توی چشام نگاه نکنی این لحظه های آخرم آخه چطور دلم بیاد ، چشماتو گریون ببینم . . . میرم ولی این و بدون ، چشم انتظارت میشینم میرم ولی گریه نکن ، نذار از عشقت بمیرم اگر توو اوج بیکسی ، با عکست آروم بگیرم . . . و بی تو لحظه ای حتی دلم طاقت نمیارد ، و باران ناامیدی بر سرم یکریز میبارد چگونه بگذرم از عشق، از دلبستگی هایم؟ ، چگونه میروی با اینکه میدانی چه تنهایم خداحافظ، توی ای هم پای شب های غزل خوانی ، خداحافظ، به پایان آمد این دیدار پنهانی حالا که رفتنی شده ای طبق گفته ات، باشه، قبول لااقل این نکته را بدان: آهن قراضه ای که چنان گرم گرم گرم در سینه می تپید دلم بود نامهربان، خداحافظ پرستو ها چرا پرواز کردند ، جدایی را چرا آغاز کردند، خوشا آنانکه دلداری ندارند ، به عشقو عاشقی کاری ندارند خداحافظ برای تو رهایی ، برای من فقط درد جدایی خداحافظ برای تو چه آسان ،ولی قلبم ز واژه اش چه سوزان میرم ولی اینو بدون ،چشم انتظارت میشینم میرم ولی گریه نکن ، نذار از عشقت بمیرم بزار تو اوج بی کسی ، با عکست آروم بگیرم
این مطلب در 1393/10/03 23:27:34 نوشته شده است و در 1393/10/03 23:38:38 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
|
1393/10/03 23:33:25
بسیار زیبا نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی |
|
1393/10/03 23:34:39
ممنون
پــــــروازه خانوم
|
1393/10/04 11:50:08
تو خدا (بخشنده)هستی و می بخشی
می بخشی و از گناهان می گذری من چه ها کشیدم تو خودت می دونی تو ببخشی من نمیبخشم سانی که می خندیدند رو گریه انداختند کسانی که ترک کردن و رفتن کسانی که می توانستند محبت کنند تو ببخشی من نمیبخشم کسانی که امیدم رو گرفتن کسانی که این دنیا رو به اتیش کشاندن کسانی که در روز سختی رها می کنند تو ببخشی من نمیبخشم کسانی که دیگران رو بی * و تنها می زارند تو ببخشی من نمیبخشم پــــــروازه خانوم
|
1393/10/04 22:10:28
پرستو ها چرا پرواز کردید جدایی را شما آغاز کردید
خوشا آنانکه دلداری ندارند به عشقو عاشقی کاری ندارند خداحافظ برای تو رهایی برای من فقط درد جدایی خداحافظ برای تو چه آسان ولی قلبم ز واژه اش چه سوزان پــــــروازه خانوم
|
1393/10/05 00:55:12
چقد شبیه این دختره ملانی هستی با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن والااااا --- بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟ |