مادرم بعد تو هی حال مرا می پرسد
مادرم تاب ندارد غم فرزندش را ...
مادرم تاب ندارد غم فرزندش را ...
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/01/20 01:38:03
مادرم بعد تو هی حال مرا می پرسد
مادرم تاب ندارد غم فرزندش را ... دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
|
|
1394/01/20 02:00:54
زندگی ، پنجره ای باز، به دنیای وجود
تا که این پنجره باز است ، جهانی با ماست آسمان ، نور ، خدا ، عشق ، سعادت با ماست فرصت بازی این پنجره را دریابیم در نبندیم به نور ، در نبندیم به آرامش پر مهر نسیم پرده از ساحت دل برگیریم رو به این پنجره، با شوق، سلامی بکنیم زندگی ، رسم پذیرایی از تقدیر است وزن خوشبختی من ، وزن رضایتمندی ست ######
|
|
1394/01/20 10:11:57
اگه دردم یکی بودی چه بودی
اگه غم یکی بودی چه بودی به بالینم حبیبی یا طبیبی ؟ از این هردو یکی بودی چه بودی |
|
1394/01/20 14:57:39
خدا میدونه
چی به من گذشته دلم از همه از خودم شکسته هرچی که بوده پاشیده از هم مثل یه بغض درهم شکسته خودم درارو بستمو رفتم تو خواستی اما من بر نگشتم نفس کشیدم با نفس تو من سنگ نبودم آخر شکستم... سخته دلتنگی سخته قد یه ساله برام یه لحظه تلخه تنهایی تلخه بی کسی بدترین درده بسه خودخوری بسه تا که شبو روز تنم بلرزه عشقت درحد حرفه بودنت با من یه عادت محضه... تو بیداری چقدر کابوس دیدم نمیتونی بفهمی چی کشیدم باید بتونم تنها بمونم اصلا مهم نیست رو به جنونم اونهمه عمرمو واسه تو مردمو تو نفهمیدی شکستی غرورمو بغضمو میشکنم واسه همیشه این رابطه مرده درست نمیشه اونهمه عمرمو واسه تو مردمو تو نفهمیدی دود کردی حسمو سخته دلتنگی سخته قد یه ساله برام یه لحظه تلخه تنهایی تلخه بی کسی بدترین درده بسه خودخوری بسه تا که شبو روز تنم بلرزه عشقت درحد حرفه بودنت با من یه عادت محضه.. http://media.behmelody.org/musics/93/Ordibehesht/Black%20Cats%20-%20Sakhteh.mp3 (واقعا قشنگه حتما گوشش بدید ) پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1394/01/20 16:27:44
بعد مدتها این آهنگ رو دوباره گوش کردم واقعا خاطره انگیزه واسم
یادش بخیر حتی موقع درس خوندن هم آهنگ گوش میدادیم http://dl.sibseda.ir/Single/1392/11/setareh%20shadmehr%20aghiliRe%20128.mp3 ######
|
|
1394/01/20 22:24:49
اخــم هـای تــــــو
بــالا تـرین لذت دُنیـــاست ای بَهانه ی تَمام لـوس شدن هـای مَــن ! پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن |
|
1394/01/20 22:25:59
می گویند:...
واژه هایم بوی شکستن میدهد... سوء تعبیر شده... فقط چند ترک ساده است... نگران نباش... تا روز دیدنت سرپا می مانم... قول میدهم... پــــــروازه خانوم
|
1394/01/20 22:27:09
آدم ها
از دست اونی که دوستش دارند زود تر ناراحت میشند روش حساس ترند و .. با کمترین بی توجهی یا بی خبری .. یا بد اخلاقی .. یا جواب ندادن تلفن یا دیر جواب دادن sms .. بغض میکنند و گاهی اشک توی چشمشون جمع میشه و دلشون بد میشــــکنه .. حواسمون به همین چیزهای کوچیک باشه دل آدم ها زود میشکنه .. پــــــروازه خانوم
|
1394/01/20 22:28:02
گـاهـی وقـتـا
دلـم فـقـط سـنـگـیـنـی نـگـاهـت رو مـیـخـواد که زُل بـزنـی بـهـم و مــن بـه روی خـودم نـیـارم . . . پــــــروازه خانوم
|
1394/01/20 22:29:13
تو قهری ظاهرا از من جدایی
شبیه بچه های ابتدایی نمی آیم سراغت باورم کن خودت رفتی خودت باید بیایی پــــــروازه خانوم
منوی کاربری
|
||