منی که نفر5 سرورم هیچی نگفتم باز این میاد ورور میکنه اعصابم این روزا ندارم به قول بهزاد میزنم پرپرت میکنم
بهزادم هم استانی منه باهم رفیق جینگیم
بدبخت آخه نفر 5 سرور تو پاپ بازی چه سودی میرسونه؟؟
هروقت از لحاظ نیرو نفر 5 سرور بودی بیا اینجا شعر بگو
شعر بلد نیستم نثر میگیم
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]منی که نفر5 سرورم هیچی نگفتم باز این میاد ورور میکنه اعصابم این روزا ندارم به قول بهزاد میزنم پرپرت میکنم
بهزادم هم استانی منه باهم رفیق جینگیم[/div][/quote]
بدبخت آخه نفر 5 سرور تو پاپ بازی چه سودی میرسونه؟؟
هروقت از لحاظ نیرو نفر 5 سرور بودی بیا اینجا شعر بگو :lol:
[/div][/quote]
شعر بلد نیستم نثر میگیم:)
منی که نفر5 سرورم هیچی نگفتم باز این میاد ورور میکنه اعصابم این روزا ندارم به قول بهزاد میزنم پرپرت میکنم
بدبخت آخه نفر 5 سرور چه سودی میرسونه؟؟
از نظر نیرو هم 5 سروروم کوچولو
بازم از اون حرفای خنده آور زدیا
عقده ای شدی نه
[quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]منی که نفر5 سرورم هیچی نگفتم باز این میاد ورور میکنه اعصابم این روزا ندارم به قول بهزاد میزنم پرپرت میکنم
[/div][/quote]
از نظر نیرو هم 5 سروروم کوچولو[/div][/quote]
بازم از اون حرفای خنده آور زدیا :lol: :lol: :lol:
عقده ای شدی نه :lol: :lol:
این همه اینجا دارید با هم دعوا میکنید من فکر کردم این بنده خدا جزو 10 نفره اول نیرو و پاپ و غارت هست
این بنده خدا که 4 تا شهر بیشتر نداره
اصلا میرزه که باهاش حرف بزنید؟
داداش راس میگی البته من خودم 3 تا شهر دارم . شیطونه میگه 25 رو ول کنم برم 28 یه خرج کنم بکشم بالا بزنمشا . البته من 28 هدف های خودمو دارم ولی 25 دیگه سرم بدجور شلوغ شده . داداش عرفان چجوری 30 یا 40 تا شهرو هدایت میکنی . من تو 19 تاش موندم
داداش به سختی خودمم موندم توش که چطوری دارم اداره میکنم
فعلا که داریم یکی یکی شهرا رو کامل میکنیم تا ببینیم خدا چی میخاد
به به چه چه عجب انجمنی داریم ما
یکی بیاد چهارتا فحش بده بخندیم
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div]این همه اینجا دارید با هم دعوا میکنید من فکر کردم این بنده خدا جزو 10 نفره اول نیرو و پاپ و غارت هست :|
این بنده خدا که 4 تا شهر بیشتر نداره :|
اصلا میرزه که باهاش حرف بزنید؟ :|[/div][/quote]
داداش راس میگی البته من خودم 3 تا شهر دارم . شیطونه میگه 25 رو ول کنم برم 28 یه خرج کنم بکشم بالا بزنمشا . البته من 28 هدف های خودمو دارم ولی 25 دیگه سرم بدجور شلوغ شده . داداش عرفان چجوری 30 یا 40 تا شهرو هدایت میکنی . من تو 19 تاش موندم[/div][/quote]
:lol: داداش به سختی خودمم موندم توش که چطوری دارم اداره میکنم
:D فعلا که داریم یکی یکی شهرا رو کامل میکنیم تا ببینیم خدا چی میخاد
یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
ما مخلص بچه های شمالیم ..شما خودتو درگیر نکن داداشم
اکیپ کوفت کاری هم بچه قائمشهر هستن داداش
حالا دوست عزیز از کجا فمیدیمن بچه شمالم ؟؟؟؟؟؟
خودت گفتی تو شمال ایرانی دیگه
هر کی مگه تو شمال ایران زمینه بچه شماله ؟؟؟؟؟؟؟؟ به هر حال
شمالیا منظورم بچه های اتحاد شمال بود عزیز
چی شد فک کردی به هم اتحادی هام میگم بزننت ؟؟؟؟
:
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
جنگجو 10 (پرت به پرم گیر کنه پرپرت میکنم . افتاد؟؟؟؟؟؟ [/b][/div][/quote]
ما مخلص بچه های شمالیم :D ..شما خودتو درگیر نکن داداشم ;) ;)[/div][/quote]
اکیپ کوفت کاری هم بچه قائمشهر هستن داداش[/div][/quote]
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:[/div][/quote]
حالا دوست عزیز از کجا فمیدیمن بچه شمالم ؟؟؟؟؟؟:shock::ugeek:[/div][/quote]
خودت گفتی تو شمال ایرانی دیگه[/div][/quote]
هر کی مگه تو شمال ایران زمینه بچه شماله ؟؟؟؟؟؟؟؟ به هر حال[/div][/quote]
شمالیا منظورم بچه های اتحاد شمال بود عزیز[/div][/quote]
چی شد فک کردی به هم اتحادی هام میگم بزننت ؟؟؟؟
عقده ای شدی نه
هواسم نبود شما عقده ای شدی
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]منی که نفر5 سرورم هیچی نگفتم باز این میاد ورور میکنه اعصابم این روزا ندارم به قول بهزاد میزنم پرپرت میکنم
[/div][/quote]
عقده ای شدی نه :lol: :lol: [/div][/quote]
هواسم نبود شما عقده ای شدی :lol:
عقده ای شدی نه
ببینم تو سرور 24 رو اکانت مهرگان راد یا اس قاسمی نبودی؟؟
[quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]منی که نفر5 سرورم هیچی نگفتم باز این میاد ورور میکنه اعصابم این روزا ندارم به قول بهزاد میزنم پرپرت میکنم
[/div][/quote]
هواسم نبود شما عقده ای شدی :lol:[/div][/quote]
ببینم تو سرور 24 رو اکانت مهرگان راد یا اس قاسمی نبودی؟؟ :mrgreen:
این همه اینجا دارید با هم دعوا میکنید من فکر کردم این بنده خدا جزو 10 نفره اول نیرو و پاپ و غارت هست
این بنده خدا که 4 تا شهر بیشتر نداره
اصلا میرزه که باهاش حرف بزنید؟
داداش راس میگی البته من خودم 3 تا شهر دارم . شیطونه میگه 25 رو ول کنم برم 28 یه خرج کنم بکشم بالا بزنمشا . البته من 28 هدف های خودمو دارم ولی 25 دیگه سرم بدجور شلوغ شده . داداش عرفان چجوری 30 یا 40 تا شهرو هدایت میکنی . من تو 19 تاش موندم
داداش به سختی خودمم موندم توش که چطوری دارم اداره میکنم
فعلا که داریم یکی یکی شهرا رو کامل میکنیم تا ببینیم خدا چی میخاد
من الان شهر 20 رو هم میزنم رکوردم تو سرور 17 ، 34 تا شهر بود این سرور ایشالله بیشتر میکنم . مشکل سکه هم دارم تازه
:
[quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div]این همه اینجا دارید با هم دعوا میکنید من فکر کردم این بنده خدا جزو 10 نفره اول نیرو و پاپ و غارت هست :|
این بنده خدا که 4 تا شهر بیشتر نداره :|
اصلا میرزه که باهاش حرف بزنید؟ :|[/div][/quote]
داداش راس میگی البته من خودم 3 تا شهر دارم . شیطونه میگه 25 رو ول کنم برم 28 یه خرج کنم بکشم بالا بزنمشا . البته من 28 هدف های خودمو دارم ولی 25 دیگه سرم بدجور شلوغ شده . داداش عرفان چجوری 30 یا 40 تا شهرو هدایت میکنی . من تو 19 تاش موندم[/div][/quote]
:lol: داداش به سختی خودمم موندم توش که چطوری دارم اداره میکنم
:D فعلا که داریم یکی یکی شهرا رو کامل میکنیم تا ببینیم خدا چی میخاد[/div][/quote]
من الان شهر 20 رو هم میزنم رکوردم تو سرور 17 ، 34 تا شهر بود این سرور ایشالله بیشتر میکنم . مشکل سکه هم دارم تازه :(
عقده ای شدی نه
ببینم تو سرور 24 رو اکانت مهرگان راد یا اس قاسمی نبودی؟؟
نه داداش من شامان حنیفی بودم بعد دیگ نرفتم
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div]منی که نفر5 سرورم هیچی نگفتم باز این میاد ورور میکنه اعصابم این روزا ندارم به قول بهزاد میزنم پرپرت میکنم
[/div][/quote]
هواسم نبود شما عقده ای شدی :lol:[/div][/quote]
ببینم تو سرور 24 رو اکانت مهرگان راد یا اس قاسمی نبودی؟؟ :mrgreen:[/div][/quote]
نه داداش من شامان حنیفی بودم بعد دیگ نرفتم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.