جالبیش میدونی چیه؟
من اصلا نمیتونم رو اکانت جانشین بازی کنم
یعنی اگر کسی منو جانشین کنه به هیچ عنوان نمیتونم کمکش کنم
من برعکس هر * از جاش بلند میشه منو جانشین میکنه همین سرورو 22 3 روز جانشین لرد امجی د گریت وم.رضا. بودم میک موسم که داشتم روش بازی میکردم کلا حال میکنم بچرخم و بازی کنم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div]جالبیش میدونی چیه؟
یعنی اگر کسی منو جانشین کنه به هیچ عنوان نمیتونم کمکش کنم[/div][/quote]
من برعکس هر کس از جاش بلند میشه منو جانشین میکنه همین سرورو 22 3 روز جانشین لرد امجی د گریت وم.رضا.:roll: بودم میک موسم که داشتم روش بازی میکردم کلا حال میکنم بچرخم و بازی کنم
آقا من کلا رو شهرسازیو جمعیت کار نمیکنم....هیچ سروری نبود که من حتی جزء 100 تای برتر باشم(البته از لحاظ جمعیت) ..پاپ که فایده نداره
ما مگه بودیم داش . رضا خیلی خوب بازی میکنی قبولت دارم . خدمت دوست گلم گرویس (اسمشو نمیدونم:mrgreen درسته از نظر شهر نسبت به شما ضعیف ترم ولی اس 25 نیروهام بد نیس و غارتم هم بد نیس . نووووب هستم ودر ضمن کم حوصله
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]آقا من کلا رو شهرسازیو جمعیت کار نمیکنم....هیچ سروری نبود که من حتی جزء 100 تای برتر باشم(البته از لحاظ جمعیت) :lol: ..پاپ که فایده نداره[/div][/quote]
ما مگه بودیم داش . رضا خیلی خوب بازی میکنی قبولت دارم . خدمت دوست گلم گرویس (اسمشو نمیدونم:mrgreen:) درسته از نظر شهر نسبت به شما ضعیف ترم ولی اس 25 نیروهام بد نیس و غارتم هم بد نیس . نووووب هستم ودر ضمن کم حوصله:geek:
آقا من کلا رو شهرسازیو جمعیت کار نمیکنم....هیچ سروری نبود که من حتی جزء 100 تای برتر باشم..پاپ که فایده نداره
پاپ ربطی به شهرسازی که نداره.شهر های پراکنده بیشتر باشه غارت و نیرو هم از اونور بیشتر میشه اصولا فول کردن شهر کار بی خودیه.وقتی ادم با 750 جمعیت میتونه غارت کنه نیرو بزنه بیشتر نیازی نیست ارتقا بده. از اونورم به هر حال شهر بیشتر مزیت هم داره هم از نظر نیرو هم موقع جوایز.
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]آقا من کلا رو شهرسازیو جمعیت کار نمیکنم....هیچ سروری نبود که من حتی جزء 100 تای برتر باشم..پاپ که فایده نداره[/div][/quote]
پاپ ربطی به شهرسازی که نداره.شهر های پراکنده بیشتر باشه غارت و نیرو هم از اونور بیشتر میشه :roll: اصولا فول کردن شهر کار بی خودیه.وقتی ادم با 750 جمعیت میتونه غارت کنه نیرو بزنه بیشتر نیازی نیست ارتقا بده. از اونورم به هر حال شهر بیشتر مزیت هم داره هم از نظر نیرو هم موقع جوایز.
آقا من کلا رو شهرسازیو جمعیت کار نمیکنم....هیچ سروری نبود که من حتی جزء 100 تای برتر باشم(البته از لحاظ جمعیت) ..پاپ که فایده نداره
ما مگه بودیم داش . رضا خیلی خوب بازی میکنی قبولت دارم . خدمت دوست گلم گرویس (اسمشو نمیدونم:mrgreen درسته از نظر شهر نسبت به شما ضعیف ترم ولی اس 25 نیروهام بد نیس و غارتم هم بد نیس . نووووب هستم ودر ضمن کم حوصله
نوب که دیگه اغراق نیکن. اسمم ممده. من 25 نیستم باو . قهرمانان بودی بیا یکمی کل کل کنیم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]آقا من کلا رو شهرسازیو جمعیت کار نمیکنم....هیچ سروری نبود که من حتی جزء 100 تای برتر باشم(البته از لحاظ جمعیت) :lol: ..پاپ که فایده نداره[/div][/quote]
ما مگه بودیم داش . رضا خیلی خوب بازی میکنی قبولت دارم . خدمت دوست گلم گرویس (اسمشو نمیدونم:mrgreen:) درسته از نظر شهر نسبت به شما ضعیف ترم ولی اس 25 نیروهام بد نیس و غارتم هم بد نیس . نووووب هستم ودر ضمن کم حوصله:geek:[/div][/quote]
نوب که دیگه اغراق نیکن. اسمم ممده. من 25 نیستم باو . قهرمانان بودی بیا یکمی کل کل کنیم:mrgreen:
نوب که دیگه اغراق نیکن. اسمم ممده. من 25 نیستم باو . قهرمانان بودی بیا یکمی کل کل کنیم
ممد جان اک قهرمانانمو بستن
:
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]آقا من کلا رو شهرسازیو جمعیت کار نمیکنم....هیچ سروری نبود که من حتی جزء 100 تای برتر باشم(البته از لحاظ جمعیت) :lol: ..پاپ که فایده نداره[/div][/quote]
ما مگه بودیم داش . رضا خیلی خوب بازی میکنی قبولت دارم . خدمت دوست گلم گرویس (اسمشو نمیدونم:mrgreen:) درسته از نظر شهر نسبت به شما ضعیف ترم ولی اس 25 نیروهام بد نیس و غارتم هم بد نیس . نووووب هستم ودر ضمن کم حوصله:geek:[/div][/quote]
نوب که دیگه اغراق نیکن. اسمم ممده. من 25 نیستم باو . قهرمانان بودی بیا یکمی کل کل کنیم:mrgreen:[/div][/quote]
ممد جان اک قهرمانانمو بستن :cry:
اخ جون کل کل
خیلی عاشقشم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]آقا من کلا رو شهرسازیو جمعیت کار نمیکنم....هیچ سروری نبود که من حتی جزء 100 تای برتر باشم(البته از لحاظ جمعیت) :lol: ..پاپ که فایده نداره[/div][/quote]
نوب که دیگه اغراق نیکن. اسمم ممده. من 25 نیستم باو . قهرمانان بودی بیا یکمی کل کل کنیم:mrgreen:[/div][/quote]
اخ جون کل کل
خیلی عاشقشم :lol: :lol:
اخ جون کل کل
خیلی عاشقشم
ما کی باشیم با ممد کل کل کنیم
:
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]آقا من کلا رو شهرسازیو جمعیت کار نمیکنم....هیچ سروری نبود که من حتی جزء 100 تای برتر باشم(البته از لحاظ جمعیت) :lol: ..پاپ که فایده نداره[/div][/quote]
اخ جون کل کل
خیلی عاشقشم :lol: :lol:[/div][/quote]
ما کی باشیم با ممد کل کل کنیم:mrgreen:
جالبیش میدونی چیه؟
یعنی اگر کسی منو جانشین کنه به هیچ عنوان نمیتونم کمکش کنم
من برعکس هر * از جاش بلند میشه منو جانشین میکنه همین سرورو 22 3 روز جانشین لرد امجی د گریت وم.رضا. بودم میک موسم که داشتم روش بازی میکردم کلا حال میکنم بچرخم و بازی کنم
جانشین ما بودی پس
به به چه چه عجب انجمنی داریم ما
یکی بیاد چهارتا فحش بده بخندیم
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div]جالبیش میدونی چیه؟
یعنی اگر کسی منو جانشین کنه به هیچ عنوان نمیتونم کمکش کنم[/div][/quote]
من برعکس هر کس از جاش بلند میشه منو جانشین میکنه همین سرورو 22 3 روز جانشین لرد امجی د گریت وم.رضا.:roll: بودم میک موسم که داشتم روش بازی میکردم کلا حال میکنم بچرخم و بازی کنم[/div][/quote]
:lol: جانشین ما بودی پس
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.