اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها . بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .
پس تو هم نمیدونی کی هستم بدونی همتون منو میشناسیت جرئت نمیکردید این حرفارو بهم بزنی
بگو کی هستی یکم ازت بترسیم شما کعه انقدر منم منم میکنی بگو کی هستی دیگه
نه همون بهتر که مارو نشناسید...حالش به اینه که نشناسی مون
داداش شما هرکس باشی به من ربطی نداره من از نفر اولش نمیترسم چه برسه به تو چون الان همه میدونن سرور 28 هیچکس دوت نداره تلافات بده چون کلاسیک نیستش که هیچکس فعلا هیچکسو با تمام قواش نمیزنه چون به تلافات ش نمیارزه
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div]اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها :mrgreen:. بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .[/div][/quote]
پس تو هم نمیدونی کی هستم بدونی همتون منو میشناسیت جرئت نمیکردید این حرفارو بهم بزنی :lol: [/div][/quote]
بگو کی هستی یکم ازت بترسیم شما کعه انقدر منم منم میکنی بگو کی هستی دیگه :lol:[/div][/quote]
نه همون بهتر که مارو نشناسید...حالش به اینه که نشناسی مون :lol:[/div][/quote]
داداش شما هرکس باشی به من ربطی نداره من از نفر اولش نمیترسم چه برسه به تو چون الان همه میدونن سرور 28 هیچکس دوت نداره تلافات بده چون کلاسیک نیستش که هیچکس فعلا هیچکسو با تمام قواش نمیزنه چون به تلافات ش نمیارزه
اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها . بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .
پس تو هم نمیدونی کی هستم بدونی همتون منو میشناسیت جرئت نمیکردید این حرفارو بهم بزنی
بخدا ملت کمبود دارن بابا ولکن تو یه ادم بیشتر ک نیستی . ادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهزاد میشه خودتو وسط نندازی؟؟ داری میری رو اعصابما
اوه اوه انگار رونی کلمنه
داداش من برای کتیبه اومدم نه برای بچه بازی شما بچه ها برین عروسک بازیتونو بکنید به شماها اینچیزا نمیچسبه
واقعا خندم گرفته نکن این کارارو روزای شهادته خندمون نده گناه داره والا
طررف فکر کرده رتبه 20 سروره کتیبه مال خودشه نوب خاان تو کتیبه که سهله این سرور 10 سکه هم نمیتونی بزنی
ببین چطور در خیالات گم شدن
[quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div]اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها :mrgreen:. بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .[/div][/quote]
پس تو هم نمیدونی کی هستم بدونی همتون منو میشناسیت جرئت نمیکردید این حرفارو بهم بزنی :lol: [/div][/quote]
بخدا ملت کمبود دارن بابا ولکن تو یه ادم بیشتر ک نیستی . ادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
بهزاد میشه خودتو وسط نندازی؟؟ داری میری رو اعصابما[/div][/quote]
اوه اوه انگار رونی کلمنه :lol:
داداش من برای کتیبه اومدم نه برای بچه بازی شما بچه ها برین عروسک بازیتونو بکنید به شماها اینچیزا نمیچسبه[/div][/quote]
طررف فکر کرده رتبه 20 سروره کتیبه مال خودشه نوب خاان تو کتیبه که سهله این سرور 10 سکه هم نمیتونی بزنی
ببین چطور در خیالات گم شدن :lol: :lol:
بخدا ملت کمبود دارن بابا ولکن تو یه ادم بیشتر ک نیستی . ادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهزاد میشه خودتو وسط نندازی؟؟ داری میری رو اعصابما
اوه اوه انگار رونی کلمنه
داداش من برای کتیبه اومدم نه برای بچه بازی شما بچه ها برین عروسک بازیتونو بکنید به شماها اینچیزا نمیچسبه
ببین چطور در خیالات گم شدن
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
TM-BAX
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div]اقای جواد میدم مهدی اتکر صفرت کنه ها :mrgreen:. بچه جون یه سرور خوب بازی کردی به رخ دیگران نکش درضمن صفر شدنتو پیشاپیش تبریگ میگم . البته من خودم تو سرور 28 ادعایی ندارم اصن کلا من نووووووب هستم شما پروپلیر . علیرضا با اکیپت هماهنگ کن باهاش بجنگین ببینم چیکارس .[/div][/quote]
بخدا ملت کمبود دارن بابا ولکن تو یه ادم بیشتر ک نیستی . ادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
بهزاد میشه خودتو وسط نندازی؟؟ داری میری رو اعصابما[/div][/quote]
اوه اوه انگار رونی کلمنه :lol:
داداش من برای کتیبه اومدم نه برای بچه بازی شما بچه ها برین عروسک بازیتونو بکنید به شماها اینچیزا نمیچسبه[/div][/quote]
ببین چطور در خیالات گم شدن :lol: :lol:[/div][/quote]
برو یکم دقیت کن چشات ضعیفه چندمم برو ببین دقت کن :lol:
عینک برات بخرم
حمله ای که به موسس ارتش پارسی شده :
http://8pic.ir/images/gu18cywdxs1aeiibiio0.png
دستت درد نکنه بنیامین جان
به به چه چه عجب انجمنی داریم ما
یکی بیاد چهارتا فحش بده بخندیم
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]حمله ای که به موسس ارتش پارسی شده :
http://8pic.ir/images/gu18cywdxs1aeiibiio0.png
[/div][/quote]
دستت درد نکنه بنیامین جان
اقایه مستر نو بادی . من بازی نمیکنم. ولی یه سر زدم تا این کدو ببینم( تو اتحاد گلادیاتور هسیتم) اینا دارن فاصله افاردو با تو چک میکنن مواظب باش همین امروز فردا میریزن سرت
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
اقایه مستر نو بادی . من بازی نمیکنم. ولی یه سر زدم تا این کدو ببینم( تو اتحاد گلادیاتور هسیتم) اینا دارن فاصله افاردو با تو چک میکنن مواظب باش همین امروز فردا میریزن سرت:roll:
مارفتیم فقط وقتمو تلف کردم باسه یه بچه برو با خوابات خوش باش
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
TM-BAX
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div]:lol: :lol: :lol:
واقعا فکر کردید من همونم که همه جا فارمم؟؟ :) :) [/div][/quote]
مارفتیم فقط وقتمو تلف کردم باسه یه بچه برو با خوابات خوش باش :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.