بهزاد 0098
erfan 021
بهزاد 0098
erfan 021
بهزاد 0098
erfan 021
این همه اینجا دارید با هم دعوا میکنید من فکر کردم این بنده خدا جزو 10 نفره اول نیرو و پاپ و غارت هست
این بنده خدا که 4 تا شهر بیشتر نداره
اصلا میرزه که باهاش حرف بزنید؟
داداش راس میگی البته من خودم 3 تا شهر دارم . شیطونه میگه 25 رو ول کنم برم 28 یه خرج کنم بکشم بالا بزنمشا . البته من 28 هدف های خودمو دارم ولی 25 دیگه سرم بدجور شلوغ شده . داداش عرفان چجوری 30 یا 40 تا شهرو هدایت میکنی . من تو 19 تاش موندم
داداش به سختی خودمم موندم توش که چطوری دارم اداره میکنم
فعلا که داریم یکی یکی شهرا رو کامل میکنیم تا ببینیم خدا چی میخاد
من الان شهر 20 رو هم میزنم رکوردم تو سرور 17 ، 34 تا شهر بود این سرور ایشالله بیشتر میکنم . مشکل سکه هم دارم تازه
رکورد من تو سرور 17 80 تا شهر بود
تمدنو چیکار کردی من الان سرور 25 هر روز نیایش میزنم کم میارم تمدن البته دلیل اصلیش نبرد های زیاد هم هس و همین طور الان نمیشه به ک س ی اطمینان کرد بیاد رو اک تا باهم بازی کنیم . ما 2 نفریم برامون سخته 20 تا شهر چ برسه به 80 تا . اوووووووووووو
بابا تو دیگه کی هستی به قران مجید قسم نمیخوام بگم شاخم و از این حرفا سرورو 9 رو اکت ارباب سایه ها بودم با 45 شهر بعد جانشین اکت warchift بودم که ابجیم بود و رفته بود المان بازی نمیکرد35 تایی شهر داشت . بعد یه اکت دیگه که نزدیم 25 تا شهر داشت هشمو میزدم گندم همشون مخصوصا ارباب منفی 800 هزارم میرسید باید با غارت جور میکردم
تازه هر کدوم از شهراش تا شهر 10 هم منفی بود هم یه فارم لیست 200 تایی داشت که باس میزدم. یادمه دیگه 20 دقیقه قافل میشدم 20000 تلفات میدادیم
کلا اون سرورو ------- شدیم
این مطلب در 1393/04/26 13:31:22 نوشته شده است و در 1393/04/26 13:33:21 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]erfan 021[/b][/div][div]این همه اینجا دارید با هم دعوا میکنید من فکر کردم این بنده خدا جزو 10 نفره اول نیرو و پاپ و غارت هست :|
این بنده خدا که 4 تا شهر بیشتر نداره :|
اصلا میرزه که باهاش حرف بزنید؟ :|[/div][/quote]
داداش راس میگی البته من خودم 3 تا شهر دارم . شیطونه میگه 25 رو ول کنم برم 28 یه خرج کنم بکشم بالا بزنمشا . البته من 28 هدف های خودمو دارم ولی 25 دیگه سرم بدجور شلوغ شده . داداش عرفان چجوری 30 یا 40 تا شهرو هدایت میکنی . من تو 19 تاش موندم[/div][/quote]
:lol: داداش به سختی خودمم موندم توش که چطوری دارم اداره میکنم
:D فعلا که داریم یکی یکی شهرا رو کامل میکنیم تا ببینیم خدا چی میخاد[/div][/quote]
من الان شهر 20 رو هم میزنم رکوردم تو سرور 17 ، 34 تا شهر بود این سرور ایشالله بیشتر میکنم . مشکل سکه هم دارم تازه :([/div][/quote]
رکورد من تو سرور 17 80 تا شهر بود[/div][/quote]
تمدنو چیکار کردی من الان سرور 25 هر روز نیایش میزنم کم میارم تمدن البته دلیل اصلیش نبرد های زیاد هم هس و همین طور الان نمیشه به ک س ی اطمینان کرد بیاد رو اک تا باهم بازی کنیم . ما 2 نفریم برامون سخته 20 تا شهر چ برسه به 80 تا . اوووووووووووو:o[/div][/quote]
بابا تو دیگه کی هستی به قران مجید قسم نمیخوام بگم شاخم و از این حرفا سرورو 9 رو اکت ارباب سایه ها بودم با 45 شهر بعد جانشین اکت warchift بودم که ابجیم بود و رفته بود المان بازی نمیکرد35 تایی شهر داشت . بعد یه اکت دیگه که نزدیم 25 تا شهر داشت هشمو میزدم گندم همشون مخصوصا ارباب منفی 800 هزارم میرسید باید با غارت جور میکردم:mrgreen:
تازه هر کدوم از شهراش تا شهر 10 هم منفی بود هم یه فارم لیست 200 تایی داشت که باس میزدم. یادمه دیگه 20 دقیقه قافل میشدم 20000 تلفات میدادیم
کلا اون سرورو ------- شدیم8-):D