یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن .الان فک میکنی اهورا بازیکن نیس؟؟؟ صبر کن بقول اراد بیگ شب دراز است و قلندر بیدار .داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم
این مطلب در 1393/04/26 11:58:54 نوشته شده است و در 1393/04/26 12:00:01 ویرایش شده است .
آخرین روز های حضور در عصر پادشاهان
به یاد مــرحـــوم حـســیــــن مــعـــدنـــی
:
[b]یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن .الان فک میکنی اهورا بازیکن نیس؟؟؟ صبر کن بقول اراد بیگ شب دراز است و قلندر بیدار .داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم
جنگجو 10 (پرت به پرم گیر کنه پرپرت میکنم . افتاد؟؟؟؟؟؟ [/b]
مارفتیم فقط وقتمو تلف کردم باسه یه بچه برو با خوابات خوش باش
باشه همین روزا نشونت میدم کی هستم...وقتی از وسط قصرت رد شم دیگه ادعات نمیشه
فعلا خوش باش تا ....
[quote][div][b].mr.nobody[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div]:lol: :lol: :lol:
واقعا فکر کردید من همونم که همه جا فارمم؟؟ :) :) [/div][/quote]
مارفتیم فقط وقتمو تلف کردم باسه یه بچه برو با خوابات خوش باش :lol:[/div][/quote]
باشه همین روزا نشونت میدم کی هستم...وقتی از وسط قصرت رد شم دیگه ادعات نمیشه :lol: :lol:
فعلا خوش باش تا .... :lol: :lol:
یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
جنگجو 10 (پرت به پرم گیر کنه پرپرت میکنم . افتاد؟؟؟؟؟؟ [/b][/div][/quote]
داداشی کلا خوتو مینداز وسط دعوایه این و اون نه؟:mrgreen:
یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
ما مخلص بچه های شمالیم ..شما خودتو درگیر نکن داداشم
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
ما مخلص بچه های شمالیم :D ..شما خودتو درگیر نکن داداشم ;) ;)
اقایه مستر نو بادی . من بازی نمیکنم. ولی یه سر زدم تا این کدو ببینم( تو اتحاد گلادیاتور هسیتم) اینا دارن فاصله افاردو با تو چک میکنن مواظب باش همین امروز فردا میریزن سرت
بزنن میخورن چون من اعصاب ندارم میزنم سرورو میکوپونم دیدم چقدر اینا نیرو دارن هروقت شهر اخرو مارو زدین بیاین اینجا
داداش گروبس اینا همش گنده بازیه هیچکاری نمیکنن بازر بزنن من اکانتم به باد بره 1میلیون که خوبه 100برابرش خرج میکنم سرور 21 بودشا 1میلیون خرج کردم اکانت خریدم برای دوستام برای اک خرج کردم اینا برام مهم نیست چون اگر بخوام راحت شوتشون میکنم
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div]اقایه مستر نو بادی . من بازی نمیکنم. ولی یه سر زدم تا این کدو ببینم( تو اتحاد گلادیاتور هسیتم) اینا دارن فاصله افاردو با تو چک میکنن مواظب باش همین امروز فردا میریزن سرت:roll:[/div][/quote]
بزنن میخورن چون من اعصاب ندارم میزنم سرورو میکوپونم دیدم چقدر اینا نیرو دارن هروقت شهر اخرو مارو زدین بیاین اینجا :lol:
داداش گروبس اینا همش گنده بازیه هیچکاری نمیکنن بازر بزنن من اکانتم به باد بره 1میلیون که خوبه 100برابرش خرج میکنم سرور 21 بودشا 1میلیون خرج کردم اکانت خریدم برای دوستام برای اک خرج کردم اینا برام مهم نیست چون اگر بخوام راحت شوتشون میکنم
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div]:lol: :lol: :lol:
واقعا فکر کردید من همونم که همه جا فارمم؟؟ :) :) [/div][/quote]
اره دیگه . چقد باهوشی از کجا فهمیدی؟:arrow::mrgreen:
اکیپ کوفت کاری هم بچه قائمشهر هستن داداش
:
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
ما مخلص بچه های شمالیم :D ..شما خودتو درگیر نکن داداشم ;) ;)[/div][/quote]
گفتم داداش من وکیل علیرضام . باور نداری از خودش بپرس
:
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
داداشی کلا خوتو مینداز وسط دعوایه این و اون نه؟:mrgreen:
[/div][/quote]
گفتم داداش من وکیل علیرضام . باور نداری از خودش بپرس
[quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
اکیپ کوفت کاری هم بچه قائمشهر هستن داداش[/div][/quote]
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
عزیزم من خودم شمالیم ولی نرفتم تو شمال ولی شاید ادغام بزنیم دو اتحاد ما و شمال
اونوقت باز بیا انجمن
کوفت کاری
نا حقی حکومت میکنه
فقط
s28 و s25
دلتونو خوش نکنین اون ما نیستیم تو 29
TM-BAX
[quote][div][b]king javad001[/b][/div][div][quote][div][b]بهزاد 0098[/b][/div][div][b]یه سوال هدفت از اومدن به انجمن چی چی بود ؟ میخوای اتحاد ارتش پارسی رو زیر سوال ببری ؟؟ من خودم شمال ایران زمینم ولی اکثر بچه های ارتش پارسی رفقای ما هستن . داداش از اینجا برو حنات پیش ما رنگی نداره . علیرضا یارو دو تا مولتی جدید گرفته جو گرفتتش اومده برا ما شاخ شده . البته من ک شاخ نیستم ولی شاخ شکن هستم . داداشی برو رد کارت تا پرپرت نکردم .
عزیزم من خودم شمالیم ولی نرفتم تو شمال ولی شاید ادغام بزنیم دو اتحاد ما و شمال
اونوقت باز بیا انجمن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.