داداش من کی گفتم من حمله میکنم...
من اولش گفتم صرفا جهت اطلاع...
واسه چی باید دروغ بگم؟
چی به من میرسه؟
اینارو گذاشتم...
اگه میخوای باور اگرم نه هیچی...
اگه حمله نمیکنند به نظرن پس چجوری شهراش دارن 0 میشن؟
دوست عزیز جوری حرف میزنی که اونایی که تا حالا کتیبه گرفتن شهرهاشون صفر نشده
این قانونه بازیه یه اتحاد هست در مقابل این همه اتحاد فکر نکن فقط بهترینها و ایران داره حمله میکنه از اون اتحادی که جمعیتش 800 نفر هم هست دارن حمله میکنن.در ضمن من خودم دارم می بینم.از اون طرف ببین چه حملاتی انجام دادیم فعلا که داریم پیش میریم به امید خدا کتیبه رو گرفتیم.
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]داداش من کی گفتم [b]من[/b] حمله میکنم...
واسه چی باید دروغ بگم؟
چی به من میرسه؟
اینارو گذاشتم...
اگه حمله نمیکنند به نظرن پس چجوری شهراش دارن 0 میشن؟[/div][/quote]
این قانونه بازیه یه اتحاد هست در مقابل این همه اتحاد فکر نکن فقط بهترینها و ایران داره حمله میکنه از اون اتحادی که جمعیتش 800 نفر هم هست دارن حمله میکنن.در ضمن من خودم دارم می بینم.از اون طرف ببین چه حملاتی انجام دادیم فعلا که داریم پیش میریم به امید خدا کتیبه رو گرفتیم.
مگه گفتم همه رو من دارم میزنم ؟؟؟؟؟ چرا حرف تو دهنم میزاری
شما برو بجای حاشیه سازی فکر کتیبه باش.1 روز مونده
این جمله کی بود؟ خودم رو vosoq افتادم اگه اون 80 شهرشو جلوش عدد 0 سبز نکردم میرم دور عصر پادشاهان خط میکشم
کی 80 تا شهر داره?
80 تا نه 72 تا...
وثوق سرور6
فعلا 12 تا رو ازش کم کن چون 0 شدن
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]مگه گفتم همه رو من دارم میزنم ؟؟؟؟؟ چرا حرف تو دهنم میزاری :lol::lol:
شما برو بجای حاشیه سازی فکر کتیبه باش.1 روز مونده :mrgreen:[/div][/quote]
این جمله کی بود؟
[b]خودم رو vosoq افتادم اگه اون 80 شهرشو جلوش عدد 0 سبز نکردم میرم دور عصر پادشاهان خط میکشم[/b][/div][/quote]
کی 80 تا شهر داره?
[/div][/quote]
80 تا نه 72 تا...
وثوق سرور6[/div][/quote]
فعلا 12 تا رو ازش کم کن چون 0 شدن
داداش من کی گفتم من حمله میکنم...
واسه چی باید دروغ بگم؟
چی به من میرسه؟
اینارو گذاشتم...
اگه حمله نمیکنند به نظرن پس چجوری شهراش دارن 0 میشن؟
مگه من منکر این موضوع شدم؟
شما داری میگی ... گذاشتی این همه گزارشو اینجا که بگی داریم حمله میکنیم اگه راست میگی یه کد گزارش بزار همه برن ببینن که زدین از صبح تا حالا.بزار دیگه
وخته رفتنه
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]داداش من کی گفتم [b]من[/b] حمله میکنم...
واسه چی باید دروغ بگم؟
چی به من میرسه؟
اینارو گذاشتم...
اگه حمله نمیکنند به نظرن پس چجوری شهراش دارن 0 میشن؟[/div][/quote]
این قانونه بازیه یه اتحاد هست در مقابل این همه اتحاد فکر نکن فقط بهترینها و ایران داره حمله میکنه از اون اتحادی که جمعیتش 800 نفر هم هست دارن حمله میکنن.در ضمن من خودم دارم می بینم.از اون طرف ببین چه حملاتی انجام دادیم فعلا که داریم پیش میریم به امید خدا کتیبه رو گرفتیم.[/div][/quote]
مگه من منکر این موضوع شدم؟
شما داری میگی ...
[b]گذاشتی این همه گزارشو اینجا که بگی داریم حمله میکنیم اگه راست میگی یه کد گزارش بزار همه برن ببینن که زدین از صبح تا حالا.بزار دیگه[/b]
فقط اینو بگم برم کار زیاده.الان فقط تو اتحاد IR فقط و فقط جک ردو بدل میشه.همه در حال شادین.من فقط میام اینجا تا شایعات تکذیب کنم
بدرود
شاهنامه آخرش خوشه...
وخته رفتنه
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فقط اینو بگم برم کار زیاده.الان فقط تو اتحاد [b]IR[/b] فقط و فقط جک ردو بدل میشه.همه در حال شادین.من فقط میام اینجا تا شایعات تکذیب کنم
بدرود[/div][/quote]
شاهنامه آخرش خوشه...
فقط اینو بگم برم کار زیاده.الان فقط تو اتحاد IR فقط و فقط جک ردو بدل میشه.همه در حال شادین.من فقط میام اینجا تا شایعات تکذیب کنم
بدرود
شاهنامه آخرش خوشه...
هر کی کتیبرو بگیره پسره بدیه
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فقط اینو بگم برم کار زیاده.الان فقط تو اتحاد [b]IR[/b] فقط و فقط جک ردو بدل میشه.همه در حال شادین.من فقط میام اینجا تا شایعات تکذیب کنم
بدرود[/div][/quote]
شاهنامه آخرش خوشه...[/div][/quote]
هر کی کتیبرو بگیره پسره بدیه:lol:
بدرود
شاهنامه آخرش خوشه...
اگه پاش بیفته IR شاهنامه رو تحریف میکنه.فعلا داداش
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فقط اینو بگم برم کار زیاده.الان فقط تو اتحاد [b]IR[/b] فقط و فقط جک ردو بدل میشه.همه در حال شادین.من فقط میام اینجا تا شایعات تکذیب کنم
بدرود[/div][/quote]
بدرود
شاهنامه آخرش خوشه...
هنوز 33 درصد وقت مونده...
دیگه هر کی هر چی داره رو میکنه
وخته رفتنه
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فقط اینو بگم برم کار زیاده.الان فقط تو اتحاد [b]IR[/b] فقط و فقط جک ردو بدل میشه.همه در حال شادین.من فقط میام اینجا تا شایعات تکذیب کنم
بدرود[/div][/quote]
اگه پاش بیفته IR شاهنامه رو تحریف میکنه.فعلا داداش[/div][/quote]
هنوز 33 درصد وقت مونده...
دیگه هر کی هر چی داره رو میکنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.