البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود
پس واقعا خیلی نوبن شهرای فرعی گینگیزا جاسوسشون اونقدی کم هست که بزنی برگرده . ولی شهر کتیبه اونقد جاسوس داره که بزنی دیوار بشه کامل. تنها راه شناسایی شهر کتیبه هم همین روش جاسوسیه
خب فعلا دارن شهرارو میزنن که تعداد جاسوس ها کم بشه جاسوس خیلی میخواد
اگه دو تا شون یه 200 کیلو جاسوس مترمرکز داشتن راحت کتیبرو پیدا میکردن
یه نفر به دو تا شهر گینگیز 100 کیلو جاسوس میفرسته.اون یکی هم همینطور.هر کدوم که دیوار بشن کتیبه اونجاست.نیاز به این کارا نیست!!!
چه سروریه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود:mrgreen:[/div][/quote]
پس واقعا خیلی نوبن:lol: شهرای فرعی گینگیزا جاسوسشون اونقدی کم هست که بزنی برگرده . ولی شهر کتیبه اونقد جاسوس داره که بزنی دیوار بشه کامل. تنها راه شناسایی شهر کتیبه هم همین روش جاسوسیه :mrgreen:[/div][/quote]
خب فعلا دارن شهرارو میزنن که تعداد جاسوس ها کم بشه;) جاسوس خیلی میخواد[/div][/quote]
اگه دو تا شون یه 200 کیلو جاسوس مترمرکز داشتن راحت کتیبرو پیدا میکردن
یه نفر به دو تا شهر گینگیز 100 کیلو جاسوس میفرسته.اون یکی هم همینطور.هر کدوم که دیوار بشن کتیبه اونجاست.نیاز به این کارا نیست!!!
چه سروریه :?
البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود
پس واقعا خیلی نوبن شهرای فرعی گینگیزا جاسوسشون اونقدی کم هست که بزنی برگرده . ولی شهر کتیبه اونقد جاسوس داره که بزنی دیوار بشه کامل. تنها راه شناسایی شهر کتیبه هم همین روش جاسوسیه
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
تو جریانش نبودم ببینم چی میشه.نیرو های خودمونم روی همون شهر گینگیز بود که بک دادیمش.
اگه بدون جاسوسی زدن دیگه چیزی نمیتونم بگم احتمالا اینا 1 درصد هم بازی بلد نیستن
قابل توجهت همین الان بهم اطلاع دادن همون شهری رو که اتحاد آورد پایین محسن کرده 370ک جاسوس زده بود که تنها 368ک مردن و بقیه فراری شدن و جاسوسی نکردن همون شهر هم کتیبه نداشت و به خاطر احتمالات اومد پایین
در ضمن شهر کتیبه احتمالا بالای 500ک جاسوس داشته باشه محض اطلاع گفتم شاید خبر نداشته باشی
fяїέηđs
[quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود:mrgreen:[/div][/quote]
پس واقعا خیلی نوبن:lol: شهرای فرعی گینگیزا جاسوسشون اونقدی کم هست که بزنی برگرده . ولی شهر کتیبه اونقد جاسوس داره که بزنی دیوار بشه کامل. تنها راه شناسایی شهر کتیبه هم همین روش جاسوسیه :mrgreen:[/div][/quote]
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
تو جریانش نبودم ببینم چی میشه.نیرو های خودمونم روی همون شهر گینگیز بود که بک دادیمش.[/div][/quote]
اگه بدون جاسوسی زدن :roll: دیگه چیزی نمیتونم بگم:mrgreen: احتمالا اینا 1 درصد هم بازی بلد نیستن:lol:[/div][/quote]
قابل توجهت همین الان بهم اطلاع دادن همون شهری رو که اتحاد آورد پایین محسن کرده 370ک جاسوس زده بود که تنها 368ک مردن و بقیه فراری شدن و جاسوسی نکردن همون شهر هم کتیبه نداشت و به خاطر احتمالات اومد پایین:lol:
در ضمن شهر کتیبه احتمالا بالای 500ک جاسوس داشته باشه محض اطلاع گفتم شاید خبر نداشته باشی;)
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
تو جریانش نبودم ببینم چی میشه.نیرو های خودمونم روی همون شهر گینگیز بود که بک دادیمش.
قابل توجهت همین الان بهم اطلاع دادن همون شهری رو که اتحاد آورد پایین محسن کرده 370ک جاسوس زده بود که تنها 368ک مردن و بقیه فراری شدن و جاسوسی نکردن همون شهر هم کتیبه نداشت و به خاطر احتمالات اومد پایین
در ضمن شهر کتیبه احتمالا بالای 500ک جاسوس داشته باشه محض اطلاع گفتم شاید خبر نداشته باشی
کی 500 کیلو جاسوس داره؟
فک کنم پشتیبانی این کارو کرده که دیگه بازیکنا از این راه نفهمن کتیبه کجاست.تعداد جاسوسای همه ی شهرا بالاست و تعداد نیروی 3 تاشون پایین!
البت فک کنم.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود:mrgreen:[/div][/quote]
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
تو جریانش نبودم ببینم چی میشه.نیرو های خودمونم روی همون شهر گینگیز بود که بک دادیمش.[/div][/quote]
اگه بدون جاسوسی زدن :roll: دیگه چیزی نمیتونم بگم:mrgreen: احتمالا اینا 1 درصد هم بازی بلد نیستن:lol:[/div][/quote]
قابل توجهت همین الان بهم اطلاع دادن همون شهری رو که اتحاد آورد پایین محسن کرده 370ک جاسوس زده بود که تنها 368ک مردن و بقیه فراری شدن و جاسوسی نکردن همون شهر هم کتیبه نداشت و به خاطر احتمالات اومد پایین:lol:
در ضمن شهر کتیبه احتمالا بالای 500ک جاسوس داشته باشه محض اطلاع گفتم شاید خبر نداشته باشی;)[/div][/quote]
کی 500 کیلو جاسوس داره؟ :?
فک کنم پشتیبانی این کارو کرده که دیگه بازیکنا از این راه نفهمن کتیبه کجاست.تعداد جاسوسای همه ی شهرا بالاست و تعداد نیروی 3 تاشون پایین!
البت فک کنم.
هیچکی نداره اول باید با همر زد که بعد بتونی جاسوسی کنی که اگه بود بقیه همرها رو بکوبونی
دوستان فکر کنم اوضاع تغییر کرده و مثل قبل نیست اینم بشه به عنوان تجربه دیگه مثل قبل نیست که اول جاسوسی بزنی و بعد با فاصله چند دقیقه همراتو بکوبونی یا اگه نبود سریع بک بدی نه دیگه اینطور نیست اول چندتا همر به همه ی شهرا میزنی تا مقداری از جاسوساشون بیاد پایین بعد از همه جاسوسی میکنی در آخر با بقیه همرا بزنی با ترفند های قدیم خداحافظی کنید که دیگه به درد نمیخورن
fяїέηđs
هیچکی نداره اول باید با همر زد که بعد بتونی جاسوسی کنی که اگه بود بقیه همرها رو بکوبونی
دوستان فکر کنم اوضاع تغییر کرده و مثل قبل نیست اینم بشه به عنوان تجربه دیگه مثل قبل نیست که اول جاسوسی بزنی و بعد با فاصله چند دقیقه همراتو بکوبونی یا اگه نبود سریع بک بدی نه دیگه اینطور نیست اول چندتا همر به همه ی شهرا میزنی تا مقداری از جاسوساشون بیاد پایین بعد از همه جاسوسی میکنی در آخر با بقیه همرا بزنی با ترفند های قدیم خداحافظی کنید که دیگه به درد نمیخورن;)
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
کی 500 کیلو جاسوس داره؟
البت فک کنم.
آقا نمیخوان کتیبه رو بدن مگه زوره
fяїέηđs
[quote][div][b]ساسین[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود:mrgreen:[/div][/quote]
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
در ضمن شهر کتیبه احتمالا بالای 500ک جاسوس داشته باشه محض اطلاع گفتم شاید خبر نداشته باشی;)[/div][/quote]
کی 500 کیلو جاسوس داره؟ :?
البت فک کنم.[/div][/quote]
آقا نمیخوان کتیبه رو بدن مگه زوره
[/div][/quote]
:D
یعنی همون شهری که کتیبه هم توش نبود طرفای 400تا جاسوس رو داشت من که 300ک فرستاده بودم سر یکی که گفتن بک بده تا اول بیاریمشون پایین دقیق هم با فاصله 5دقیقه بقیه همرام میخوردن حالا جاسوس بک دادیم همر هم بک دادیم گذاشتی فقط بعضی همرا بخورن که بعد جاسوسی بکنیم که واقعا زدن کتیبه کار طولانی تری میشه نه مثل قبل که به چهار ساعت نکشیده کتیبه رو زدن البته با این اوضاع فکر کنم بیشتر وقت ببره 10ساعت و یا بیشتر
این مطلب در 1393/03/22 19:14:13 نوشته شده است و در 1393/03/22 19:17:55 ویرایش شده است .
fяїέηđs
یعنی همون شهری که کتیبه هم توش نبود طرفای 400تا جاسوس رو داشت من که 300ک فرستاده بودم سر یکی که گفتن بک بده تا اول بیاریمشون پایین دقیق هم با فاصله 5دقیقه بقیه همرام میخوردن حالا جاسوس بک دادیم همر هم بک دادیم گذاشتی فقط بعضی همرا بخورن که بعد جاسوسی بکنیم که واقعا زدن کتیبه کار طولانی تری میشه نه مثل قبل که به چهار ساعت نکشیده کتیبه رو زدن البته با این اوضاع فکر کنم بیشتر وقت ببره 10ساعت و یا بیشتر
یه خبر جدید از یه شهر دیگه جاسوسی زدیم با 359 کیلو جاسوس که فقط 3 هزارتاش برگشتن و مثل دفعه قبل جاسوسی نزدن...
خب پس اینم اشکال داره الکی نمیپره تا وقتی که کل نیروهاش زده نشده و خزانه نیومده پایین نمیپره اصلا میدونی چطوره میپره وقتی که نیروهاش کامل بمیرن خزانه بیاد پایین اما بازیکنی که زده یکی از شرایط کتیبه رو نداشته باشه مثل خزانه سطح 20 و ... تا الان هم هیچ اتحادی نتونسته مختصات کتیبه رو پیدا کنه که اتحاد داره بقیه سه تا شهرو میاره پایین
fяїέηđs
یه خبر جدید از یه شهر دیگه جاسوسی زدیم با 359 کیلو جاسوس که فقط 3 هزارتاش برگشتن و مثل دفعه قبل جاسوسی نزدن...
خب پس اینم اشکال داره :| الکی نمیپره تا وقتی که کل نیروهاش زده نشده و خزانه نیومده پایین نمیپره اصلا میدونی چطوره میپره وقتی که نیروهاش کامل بمیرن خزانه بیاد پایین اما بازیکنی که زده یکی از شرایط کتیبه رو نداشته باشه مثل خزانه سطح 20 و ... تا الان هم هیچ اتحادی نتونسته مختصات کتیبه رو پیدا کنه که اتحاد داره بقیه سه تا شهرو میاره پایین;)
دوستان فکر کنم اوضاع تغییر کرده و مثل قبل نیست اینم بشه به عنوان تجربه دیگه مثل قبل نیست که اول جاسوسی بزنی و بعد با فاصله چند دقیقه همراتو بکوبونی یا اگه نبود سریع بک بدی نه دیگه اینطور نیست اول چندتا همر به همه ی شهرا میزنی تا مقداری از جاسوساشون بیاد پایین بعد از همه جاسوسی میکنی در آخر با بقیه همرا بزنی با ترفند های قدیم خداحافظی کنید که دیگه به درد نمیخورن
فک کنم 30 یا 40 امین کتیبتون باشه ماشالله داستان میگی چقد
کسی مجبورت نکرده داستان های چرت و پرت بخونی البته توی همین بین یکسری اطلاعت جدید و مفید بهت اضاف شده که سرورای بعدی به دردت میخورن
fяїέηđs
[quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]هیچکی نداره اول باید با همر زد که بعد بتونی جاسوسی کنی که اگه بود بقیه همرها رو بکوبونی
دوستان فکر کنم اوضاع تغییر کرده و مثل قبل نیست اینم بشه به عنوان تجربه دیگه مثل قبل نیست که اول جاسوسی بزنی و بعد با فاصله چند دقیقه همراتو بکوبونی یا اگه نبود سریع بک بدی نه دیگه اینطور نیست اول چندتا همر به همه ی شهرا میزنی تا مقداری از جاسوساشون بیاد پایین بعد از همه جاسوسی میکنی در آخر با بقیه همرا بزنی با ترفند های قدیم خداحافظی کنید که دیگه به درد نمیخورن;)[/div][/quote]
فک کنم 30 یا 40 امین کتیبتون باشه :lol: ماشالله داستان میگی چقد:lol:[/div][/quote]
کسی مجبورت نکرده داستان های چرت و پرت بخونی البته توی همین بین یکسری اطلاعت جدید و مفید بهت اضاف شده که سرورای بعدی به دردت میخورن;)
نه.
این سرور انگار یه تغییراتی توی شهرا و تعداد نیروی گینگیز بوجود اومده که کار خیلی سخت شده.
فکر نمی کنم تا دو سه ساعت دیگه کتیبه بیرون بیاد.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]کتیبه رو کسی هنوز نزده؟:?[/div][/quote]
نه.
این سرور انگار یه تغییراتی توی شهرا و تعداد نیروی گینگیز بوجود اومده که کار خیلی سخت شده.
فکر نمی کنم تا دو سه ساعت دیگه کتیبه بیرون بیاد.
دومین شهر هم اومد پایین هنوز خبری نیست جز دوتا دیگه که تا چند ساعت دیگه صاف میشن
اتحاد A Z Ə R B A Y C A N هم خداحافظی کرد بره قهرمانان
و اینم قسمتی از پروفایل لیدر کتیبشون: فهمیدیم شما کتیبه رو میزنید ولمون کنید مبارکتون باشه موفق باشید انشالا سرور قهرمانان
موند اتحاد شمال ایران زمین و اتحاد .R.O.F.A.G.H.A.
این مطلب در 1393/03/22 21:37:05 نوشته شده است و در 1393/03/22 21:44:34 ویرایش شده است .
fяїέηđs
دومین شهر هم اومد پایین هنوز خبری نیست جز دوتا دیگه که تا چند ساعت دیگه صاف میشن
اتحاد A Z Ə R B A Y C A N هم خداحافظی کرد بره قهرمانان
و اینم قسمتی از پروفایل لیدر کتیبشون:
[b]فهمیدیم شما کتیبه رو میزنید ولمون کنید مبارکتون باشه موفق باشید انشالا سرور قهرمانان[/b]
موند اتحاد شمال ایران زمین و اتحاد .R.O.F.A.G.H.A.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.