نفر اول سرور جاسوسی از شهر نهمش جمعا 10ک نیرو نداره البته بقیه شهراش نیرو دارن اما کل اتحاشون نیزه دار کم گیر میاد همش هجومی ساختن
داداش میبینی انقد داره
حتما فرستاده شهر کتیبه
و البته بزنین همشو صفر کنید
6 تا جمعیت بالا 40000 دارن فک نکنم کاری بشه کرد
i knew you were trouble
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]نفر اول سرور جاسوسی از شهر نهمش جمعا 10ک نیرو نداره البته بقیه شهراش نیرو دارن اما کل اتحاشون نیزه دار کم گیر میاد همش هجومی ساختن[/div][/quote]
داداش میبینی انقد داره
حتما فرستاده شهر کتیبه
و البته بزنین همشو صفر کنید
6 تا جمعیت بالا 40000 دارن فک نکنم کاری بشه کرد
این گزارش هم برای دوستانی که اکانتی ندارن تو سرور 24 :
اتحاد شجاع دلان رتبه 11 سرور که جمعا 28 بازیکن داره و جمعیتش 126308 هست تنها متحد اتحاد .R.O.F.A.G.H.A. هست...
اتحاد اول سرور شمال ایران زمین و اتحاد سوم سرور ارتـــــش طـلایـی با .R.O.F.A.G.H.A. اعلام جنگ کردند...
اتحاد اول سرور شمال ایران زمین و اتحاد سوم سرور ارتـــــش طـلایـی با هم متحد شدند...
اتحاد رفقا اتحاد چهارم سرور با 27 بازیکن جمعیت 504490 کتیبه رو میخوان ارشیو کنن...
جز اکانتی که الان کتیبه تو یکی از شهراش هست فقط 5 اکانت دیگه جمعیت بالا 40 کیلو هست داخل اتحاد رفقا...
جز یک شهر که جمعیتش 5 تا اومده پایین بقیه شهر ها در حال فول شدن هستن
این مطلب در 1393/03/23 14:20:08 نوشته شده است و در 1393/03/23 14:28:17 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
این گزارش هم برای دوستانی که اکانتی ندارن تو سرور 24 :
اتحاد شجاع دلان رتبه 11 سرور که جمعا 28 بازیکن داره و جمعیتش 126308 هست تنها متحد اتحاد .R.O.F.A.G.H.A. هست...
اتحاد اول سرور شمال ایران زمین و اتحاد سوم سرور ارتـــــش طـلایـی با .R.O.F.A.G.H.A. اعلام جنگ کردند...
اتحاد اول سرور شمال ایران زمین و اتحاد سوم سرور ارتـــــش طـلایـی با هم متحد شدند...
اتحاد رفقا اتحاد چهارم سرور با 27 بازیکن جمعیت 504490 کتیبه رو میخوان ارشیو کنن...
جز اکانتی که الان کتیبه تو یکی از شهراش هست فقط 5 اکانت دیگه جمعیت بالا 40 کیلو هست داخل اتحاد رفقا...
جز یک شهر که جمعیتش 5 تا اومده پایین بقیه شهر ها در حال فول شدن هستن :idea:
کتیبه چی شد؟
همه بیخیال شدن شهراش سره جاشه هیشکی حمله نمیکنه
ظاهرا همینطور هست...شهرا همینطور در حال فول شدن هستن ...
تو تاپ هم نرفتن ایشون یعنی king of snooke
این مطلب در 1393/03/23 16:00:13 نوشته شده است و در 1393/03/23 16:00:35 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]2222[/b][/div][div]کتیبه چی شد؟
همه بیخیال شدن شهراش سره جاشه هیشکی حمله نمیکنه[/div][/quote]
کتیبه چی شد؟
همه بیخیال شدن شهراش سره جاشه هیشکی حمله نمیکنه
نه داداش.اتفاقا اتحادا خیلی سخت دارن روش کار میکنن.حمله های خیلی سنگینی داره میره رو شهراش.
تا چن ساعت دیگه تو تاپه.
حمله ها هنوز به شهراش نرسیده.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]2222[/b][/div][div]کتیبه چی شد؟
همه بیخیال شدن شهراش سره جاشه هیشکی حمله نمیکنه[/div][/quote]
تو تاپ هم نرفتن ایشون یعنی king of snooke[/div][/quote]
نه داداش.اتفاقا اتحادا خیلی سخت دارن روش کار میکنن.حمله های خیلی سنگینی داره میره رو شهراش.
تا چن ساعت دیگه تو تاپه.
حمله ها هنوز به شهراش نرسیده.
دوستان حمله های اتحاد ها شروع شده و الان کینگ او سونکر رنک 1 دفاع سرور هست.
اکثر حمله ها بدون منجنیق بوده و تا اونجایی که من خبر دارم اکثرا پیروز اومده بیرون.تا 5 ساعت دیگه منجنیق ها کاراشونو شروع میکنن.
کار صاحب کتیبه فوق العاده سخت هست
رضا نقل قول نکن
دوستان حمله های اتحاد ها شروع شده و الان کینگ او سونکر رنک 1 دفاع سرور هست.
اکثر حمله ها بدون منجنیق بوده و تا اونجایی که من خبر دارم اکثرا پیروز اومده بیرون.تا 5 ساعت دیگه منجنیق ها کاراشونو شروع میکنن.
کار صاحب کتیبه فوق العاده سخت هست :ugeek:
قسمتی از پروفایل محسن کرده:
دوستان در جریان باشید که چی شده
عنوان : سلام
ارسال شده توسط سردار آرماگدون در 1393/03/23 19:24:48
کد پیام: 1898697 سلام محسن چطوری امروز اومدم دیدم چی شده رو اکانت نبودم همه ی نیروهایی که بهت زدن از طرف من اچ پالاد زده خواستم بگم در جریان باشی نگی من زدم
بازیکن من اگه برا کتیبه بازی میکردم نهایتش چهار ساعت بعد کتیبه رومیزدم ولی همون اولم گفتم برا کتیبه بازی نمیکنم برداشتی 4 تا کد گذاشتی همشون ب 2 میل هم نمیرسن عمو ... خودتی این فیلم ها رو ما خودمون میساختیم میدادم دست بچه ها برن حالشو ببرن
عنوان : سلام
ارسال شده توسط سردار آرماگدون در 1393/03/23 19:24:48
کد پیام: 1898697
[b]سلام محسن چطوری امروز اومدم دیدم چی شده رو اکانت نبودم همه ی نیروهایی که بهت زدن از طرف من اچ پالاد زده خواستم بگم در جریان باشی نگی من زدم[/b]
بازیکن من اگه برا کتیبه بازی میکردم نهایتش چهار ساعت بعد کتیبه رومیزدم ولی همون اولم گفتم برا کتیبه بازی نمیکنم برداشتی 4 تا کد گذاشتی همشون ب 2 میل هم نمیرسن عمو ... خودتی این فیلم ها رو ما خودمون میساختیم میدادم دست بچه ها برن حالشو ببرن
در حال حاضر اتحاد رفقا زیر حملات سنگین 5اتحاد هست که بیشترین حملات اصلی از طرف شمال ایران زمین هست که منجنیقاشون تا چند ساعت دیگه میزنن اتحاد آذربایجان هم الان حملاتشو شروع کرده و اینم پروفایل اتحادشون: h.paladخائن بزرگ سرور روی همه ی رفقات وهمشهریاتو تو اتحاد اذربایجان سفید کردی .
اتحاد رفقا نمونه ی بارز ادمای ریا کار ودروغگو ونامرد
fяїέηđs
در حال حاضر اتحاد A Z Ə R B A Y C A N به همراه اتحاد های زیر مجموع اش A Z Ə R B A Y C A N* و *A Z Ə R B A Y C A N با اتحاد .R.O.F.A.G.H.A. اعلام جنگ کردن
در حال حاضر اتحاد رفقا زیر حملات سنگین 5اتحاد هست که بیشترین حملات اصلی از طرف شمال ایران زمین هست که منجنیقاشون تا چند ساعت دیگه میزنن اتحاد آذربایجان هم الان حملاتشو شروع کرده و اینم پروفایل اتحادشون:
[b]h.paladخائن بزرگ سرور روی همه ی رفقات وهمشهریاتو تو اتحاد اذربایجان سفید کردی .
اتحاد رفقا نمونه ی بارز ادمای ریا کار ودروغگو ونامرد[/b]
مثل اینکه واقعا خیانت h.palad رو شده ، ما بچه های A Z A R B A Y C A N همه تلاشمون رو کردیم واسه اینکه این نامرد بتونه کتیبه رو آرشیو کنه.
خدا میدونه چند میلیون دف دادیم تو به شهر هاش. چقدر هجومی زدیم به بقیه اتحاد ها ، اونوقت ...
معرفت خودش رو نشون داد از اعتمادمون سوء استفاده کرد
من چند روز قبل با ایمیل داشتم باهاش صحبت میکردم پیام زده بود واسه خرید اکانت ظاهرا دنبال مولتی میگشت که خوب و ارزون پیدا نکرد اومد از یه روش دیگه استفاده کرد منم متوجه این بودم که طرف دوماه توی اتحاد رفقا بوده چطور یکدفعه ای بیاد اتحاد آذربایجان که خلاصه اومده بود نیروهاتونو بکشه بالا که البته اتحاد شمال ایران زمین هم کم نذاشتن و زدن چند نفر از اتحادتون رو صفر کردن که نمونه اش سه دلاور بود رتبه 10سرور که الان طرفای رتبه 50 هست موسس اتحاد آذربایجان هم معلوم بود دیگه نیرویی واسش نمونده همرو کوبید به اتحاد شمال و تصمیم داشتیم تا کتیبه رو بزنیم بریزیم سر اتحاد آذربایجان موسس اتحادشون هم که دقیقا شهراش نزدیکمه با منجنیق 20دقیقه ای میزدیمش اما اگه نمیزدیم دیگه از صفر کردنشون منصرف میشدیم که همون شد اما کی زد h.palad همونی که شده بود لیدر کتیبشون و همون روز با کوبوندن نیروها از زدن کتیبه منصرف شد اما شب بی صدا نیروهای اتحاد رو کوبونده خودشم کتیبه رو ور داشته داده دست رفقا که دیگه اوج نامردیه توی بازی هست اسنوکر هم کارش سخت تر شده تا چند ساعت دیگه منجنیقا میخورن کلی شهر ازش صفر میشن
fяїέηđs
[quote][div][b]rezastops[/b][/div][div]مثل اینکه واقعا خیانت h.palad رو شده ، ما بچه های A Z A R B A Y C A N همه تلاشمون رو کردیم واسه اینکه این نامرد بتونه کتیبه رو آرشیو کنه.
خدا میدونه چند میلیون دف دادیم تو به شهر هاش. چقدر هجومی زدیم به بقیه اتحاد ها ، اونوقت ...
معرفت خودش رو نشون داد از اعتمادمون سوء استفاده کرد[/div][/quote]
من چند روز قبل با ایمیل داشتم باهاش صحبت میکردم پیام زده بود واسه خرید اکانت ظاهرا دنبال مولتی میگشت که خوب و ارزون پیدا نکرد اومد از یه روش دیگه استفاده کرد منم متوجه این بودم که طرف دوماه توی اتحاد رفقا بوده چطور یکدفعه ای بیاد اتحاد آذربایجان که خلاصه اومده بود نیروهاتونو بکشه بالا که البته اتحاد شمال ایران زمین هم کم نذاشتن و زدن چند نفر از اتحادتون رو صفر کردن که نمونه اش سه دلاور بود رتبه 10سرور که الان طرفای رتبه 50 هست موسس اتحاد آذربایجان هم معلوم بود دیگه نیرویی واسش نمونده همرو کوبید به اتحاد شمال و تصمیم داشتیم تا کتیبه رو بزنیم بریزیم سر اتحاد آذربایجان موسس اتحادشون هم که دقیقا شهراش نزدیکمه با منجنیق 20دقیقه ای میزدیمش اما اگه نمیزدیم دیگه از صفر کردنشون منصرف میشدیم که همون شد اما کی زد h.palad همونی که شده بود لیدر کتیبشون و همون روز با کوبوندن نیروها از زدن کتیبه منصرف شد اما شب بی صدا نیروهای اتحاد رو کوبونده خودشم کتیبه رو ور داشته داده دست رفقا که دیگه اوج نامردیه توی بازی هست اسنوکر هم کارش سخت تر شده تا چند ساعت دیگه منجنیقا میخورن کلی شهر ازش صفر میشن
که البته تمام حملاتی که در چند روز اخیر به اتحاد شمال خورد زیر سر h.palad بود و با نیروهاشون میخواست از قدرت اتحاد شمال بیاره پایین تا رفقا بدون تلفات زیاد کتیبه بیاد دستشون
fяїέηđs
که البته تمام حملاتی که در چند روز اخیر به اتحاد شمال خورد زیر سر h.palad بود و با نیروهاشون میخواست از قدرت اتحاد شمال بیاره پایین تا رفقا بدون تلفات زیاد کتیبه بیاد دستشون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.