راستی اکانت dr_bahman7 هم از نظر من شانس اول سرور برای زدن کتیبه هست (اک خودمه ) نذاشتمش توی نظر سنجی که بقیه بازیکنا خجالت نکشن.
خب اینا رو گفتم که بگم:
قسمت اتحاد ها هم تکمیل شد.تقریبا تمام اطلاعات رو گذاشتم.تا فردا هم بهتره اینجارو اسپم نکنید.خواهشا بحث میکنید، حرف میزنید، با احترام باشه و از موضوع خارج نشید و گرنه مدیر ... .
رضا نقل قول نکن
راستی اکانت [b]dr_bahman7[/b] هم از نظر من شانس اول سرور برای زدن کتیبه هست:mrgreen: (اک خودمه:lol: ) نذاشتمش توی نظر سنجی که بقیه بازیکنا خجالت نکشن.:lol:
خب اینا رو گفتم که بگم:
[b][i]قسمت اتحاد ها هم تکمیل شد.تقریبا تمام اطلاعات رو گذاشتم.تا فردا هم بهتره اینجارو اسپم نکنید.خواهشا بحث میکنید، حرف میزنید، با احترام باشه و از موضوع خارج نشید و گرنه مدیر ... .[/i] [/b]
راستی اکانت dr_bahman7 هم از نظر من شانس اول سرور برای زدن کتیبه هست (اک خودمه ) نذاشتمش توی نظر سنجی که بقیه بازیکنا خجالت نکشن.
خب اینا رو گفتم که بگم:
قسمت اتحاد ها هم تکمیل شد.تقریبا تمام اطلاعات رو گذاشتم.تا فردا هم بهتره اینجارو اسپم نکنید.خواهشا بحث میکنید، حرف میزنید، با احترام باشه و از موضوع خارج نشید و گرنه مدیر ... .
بهمن اکانتشو داده به تو خخخخخ
عجب...
نه والا.از اولاش هم روی اک با هم بودیم.البته نه از اول اولش.ولی تقریبا من کل سرور رو روی اکانتش بودم.الان هم کنکورش زده بالا خیلی کم میاد.
3 روز هم معلق بودیم 600 کیلو از همر هامون مرد بخاطر نبود گندم.
ادامه تاپیک>>>>>
از دادن هرگونه اسپم خود داری فرمایید انجمنی عزیز.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]shividi[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]راستی اکانت [b]dr_bahman7[/b] هم از نظر من شانس اول سرور برای زدن کتیبه هست:mrgreen: (اک خودمه:lol: ) نذاشتمش توی نظر سنجی که بقیه بازیکنا خجالت نکشن.:lol:
خب اینا رو گفتم که بگم:
[b][i]قسمت اتحاد ها هم تکمیل شد.تقریبا تمام اطلاعات رو گذاشتم.تا فردا هم بهتره اینجارو اسپم نکنید.خواهشا بحث میکنید، حرف میزنید، با احترام باشه و از موضوع خارج نشید و گرنه مدیر ... .[/i] [/b][/div][/quote]
بهمن اکانتشو داده به تو خخخخخ:mrgreen:
عجب...[/div][/quote]
نه والا.از اولاش هم روی اک با هم بودیم.البته نه از اول اولش.ولی تقریبا من کل سرور رو روی اکانتش بودم.الان هم کنکورش زده بالا خیلی کم میاد.
3 روز هم معلق بودیم 600 کیلو از همر هامون مرد بخاطر نبود گندم.
ادامه تاپیک>>>>>
از دادن هرگونه اسپم خود داری فرمایید انجمنی عزیز.
طبق آخرین آمار در این ساعت آمار فیک ها قبل از رسیدن کتیبه همینطور داره میره بالا اکثر فیک ها روی مهرگان راد محسن کرده و atarod2012 هستن فعلا معلوم نیست مشکلشون چیه
fяїέηđs
طبق آخرین آمار در این ساعت آمار فیک ها قبل از رسیدن کتیبه همینطور داره میره بالا اکثر فیک ها روی مهرگان راد محسن کرده و atarod2012 هستن فعلا معلوم نیست مشکلشون چیه:lol:
نه ساعت 2میرسه بعدش باید سریع دنبال شهرا بگردیم و جاسوس بزنیم
البته یکی از بازیکنای اتحاد dani-06 هم فعلا ترکوند همین امروز 4میل هجوم داشته و فعلا رنک یک هجوم رو گرفته
fяїέηđs
نه ساعت 2میرسه بعدش باید سریع دنبال شهرا بگردیم و جاسوس بزنیم
البته یکی از بازیکنای اتحاد dani-06 هم فعلا ترکوند همین امروز 4میل هجوم داشته و فعلا رنک یک هجوم رو گرفته
اینم از اتحاد آذربایجان که امیدشون به این یکی اکانت بود رتبه 10سرور فکر کنم بود در کل پوکید اینم از قلم افتاد dani-06 زدش
http://www.uploadax.com/images/78205778585410296457.jpg
http://www.uploadax.com/images/89395622307347720419.jpg
این مطلب در 1393/03/22 11:06:58 نوشته شده است و در 1393/03/22 11:07:37 ویرایش شده است .
fяїέηđs
:lol:
اینم از اتحاد آذربایجان که امیدشون به این یکی اکانت بود رتبه 10سرور فکر کنم بود در کل پوکید اینم از قلم افتاد dani-06 زدش
http://www.uploadax.com/images/78205778585410296457.jpg
http://www.uploadax.com/images/89395622307347720419.jpg
اوووووووووووووووووووووووووووووووووه
چقدر حال داشتی نوشتی پسر
تهش که چی؟؟؟
عزیزم واسه شانس کتیبه شما باید اول از همه از اکانت های جانبی افراد خبر داشته باشی وگرنه نمیشه که همینجوری شانس داد که
تعیین کننده مولتیا هستن وگرنه تو تاریخ بازی مگه چند نفر اکانتی داشتن که یه تنه بتونه کتیبه بکشه بیرون؟؟
خیلیا با مولتی تنضیم میکنن کل نیرو ها بخوره بعد دقیقه 90 با یه شهر نزدیک با زیر 10.000 تا سرباز کتیبه رو میارن و بعدم انتقال(که تو سرورای پیشن زیاد شده ببینی)
شما باید ببینی نزدیک 500 500 کیا چقدر شهر دارن و آمار مولتیارو در بیاری
اینارم نوشتم چون دلم برات سوخت دیدم اینهمه رفتی چدولو چرخیدی
تا اونجایی که من خبر دارم بیشترین نیرو و اکانت و شهر و همر متمرکز اطراف 500 500 بچه های رفقا دارن
کتیبه رو نزدن با اون همه خرج واقعا کسی بهشون فحش نده نامرده
بعد گفتی مدال
سرور 15 و 18 و 20 نیست آرشیو کننده ی کتیبه خیلی مدال داشتن...
رهام من کلا چون از مولتیاشون خبر نداشتم بر اساس چیزایی که شنیدم شانس دادم
مولتیاشونو که من ندیدم.
درمورد مدال هم بیشتر مدال غارت معیاره.
بقیه باقالین.
اینایی هم که نوشتم بیکار بود . کار سه ربع بود
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div]اوووووووووووووووووووووووووووووووووه
چقدر حال داشتی نوشتی پسر
تهش که چی؟؟؟
عزیزم واسه شانس کتیبه شما باید اول از همه از اکانت های جانبی افراد خبر داشته باشی وگرنه نمیشه که همینجوری شانس داد که
تعیین کننده مولتیا هستن وگرنه تو تاریخ بازی مگه چند نفر اکانتی داشتن که یه تنه بتونه کتیبه بکشه بیرون؟؟
خیلیا با مولتی تنضیم میکنن کل نیرو ها بخوره بعد دقیقه 90 با یه شهر نزدیک با زیر 10.000 تا سرباز کتیبه رو میارن و بعدم انتقال(که تو سرورای پیشن زیاد شده ببینی)
شما باید ببینی نزدیک 500 500 کیا چقدر شهر دارن و آمار مولتیارو در بیاری
اینارم نوشتم چون دلم برات سوخت دیدم اینهمه رفتی چدولو چرخیدی :lol:
تا اونجایی که من خبر دارم بیشترین نیرو و اکانت و شهر و همر متمرکز اطراف 500 500 بچه های رفقا دارن
کتیبه رو نزدن با اون همه خرج واقعا کسی بهشون فحش نده نامرده :lol:
بعد گفتی مدال
سرور 15 و 18 و 20 نیست آرشیو کننده ی کتیبه خیلی مدال داشتن...[/div][/quote]
رهام من کلا چون از مولتیاشون خبر نداشتم بر اساس چیزایی که شنیدم شانس دادم :mrgreen:
مولتیاشونو که من ندیدم.
درمورد مدال هم بیشتر مدال غارت معیاره.
بقیه باقالین.
اینایی هم که نوشتم بیکار بود . کار سه ربع بود :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.