King of snooker
البته اگه بتونه شهر 35تا آخرش همه خالی شدن نیرو ندارن 30هم صفر شد +چندتا از شهرای دیگه اش که بچه های اتحاد زدنشون فقط مونده منجنیق بخوره بیان پایین
fяїέηđs
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]الان دست کیه؟؟؟[/div][/quote]
King of snooker
البته اگه بتونه شهر 35تا آخرش همه خالی شدن نیرو ندارن 30هم صفر شد +چندتا از شهرای دیگه اش که بچه های اتحاد زدنشون فقط مونده منجنیق بخوره بیان پایین
مثل اینکه واقعا خیانت h.palad رو شده ، ما بچه های A Z A R B A Y C A N همه تلاشمون رو کردیم واسه اینکه این نامرد بتونه کتیبه رو آرشیو کنه.
خدا میدونه چند میلیون دف دادیم تو به شهر هاش. چقدر هجومی زدیم به بقیه اتحاد ها ، اونوقت ...
معرفت خودش رو نشون داد از اعتمادمون سوء استفاده کرد
من چند روز قبل با ایمیل داشتم باهاش صحبت میکردم پیام زده بود واسه خرید اکانت ظاهرا دنبال مولتی میگشت که خوب و ارزون پیدا نکرد اومد از یه روش دیگه استفاده کرد منم متوجه این بودم که طرف دوماه توی اتحاد رفقا بوده چطور یکدفعه ای بیاد اتحاد آذربایجان که خلاصه اومده بود نیروهاتونو بکشه بالا که البته اتحاد شمال ایران زمین هم کم نذاشتن و زدن چند نفر از اتحادتون رو صفر کردن که نمونه اش سه دلاور بود رتبه 10سرور که الان طرفای رتبه 50 هست موسس اتحاد آذربایجان هم معلوم بود دیگه نیرویی واسش نمونده همرو کوبید به اتحاد شمال و تصمیم داشتیم تا کتیبه رو بزنیم بریزیم سر اتحاد آذربایجان موسس اتحادشون هم که دقیقا شهراش نزدیکمه با منجنیق 20دقیقه ای میزدیمش اما اگه نمیزدیم دیگه از صفر کردنشون منصرف میشدیم که همون شد اما کی زد h.palad همونی که شده بود لیدر کتیبشون و همون روز با کوبوندن نیروها از زدن کتیبه منصرف شد اما شب بی صدا نیروهای اتحاد رو کوبونده خودشم کتیبه رو ور داشته داده دست رفقا که دیگه اوج نامردیه توی بازی هست اسنوکر هم کارش سخت تر شده تا چند ساعت دیگه منجنیقا میخورن کلی شهر ازش صفر میشن
یچیزایی هست شاید کسی ندونه یکی از مواردی که سردار به پالاد اعتماد کرد این بود که همشهری بودند.
اوج وقاحت و نامردی رو تو سرور به نمایش گذاشت ، من نمیدونم با چه رویی داره تو سرور های دیگه به بازی ادامه میده
آره معلومه طرف به خاطر همشهری بودن قصد داشت سوءاستفاده رو بکنه
دیگه کم کم معلوم میشه به هر قیمتی هم که شده کتیبه توی اتحاد رفقا نمیمونه
fяїέηđs
[quote][div][b]rezastops[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]rezastops[/b][/div][div]مثل اینکه واقعا خیانت h.palad رو شده ، ما بچه های A Z A R B A Y C A N همه تلاشمون رو کردیم واسه اینکه این نامرد بتونه کتیبه رو آرشیو کنه.
خدا میدونه چند میلیون دف دادیم تو به شهر هاش. چقدر هجومی زدیم به بقیه اتحاد ها ، اونوقت ...
معرفت خودش رو نشون داد از اعتمادمون سوء استفاده کرد[/div][/quote]
من چند روز قبل با ایمیل داشتم باهاش صحبت میکردم پیام زده بود واسه خرید اکانت ظاهرا دنبال مولتی میگشت که خوب و ارزون پیدا نکرد اومد از یه روش دیگه استفاده کرد منم متوجه این بودم که طرف دوماه توی اتحاد رفقا بوده چطور یکدفعه ای بیاد اتحاد آذربایجان که خلاصه اومده بود نیروهاتونو بکشه بالا که البته اتحاد شمال ایران زمین هم کم نذاشتن و زدن چند نفر از اتحادتون رو صفر کردن که نمونه اش سه دلاور بود رتبه 10سرور که الان طرفای رتبه 50 هست موسس اتحاد آذربایجان هم معلوم بود دیگه نیرویی واسش نمونده همرو کوبید به اتحاد شمال و تصمیم داشتیم تا کتیبه رو بزنیم بریزیم سر اتحاد آذربایجان موسس اتحادشون هم که دقیقا شهراش نزدیکمه با منجنیق 20دقیقه ای میزدیمش اما اگه نمیزدیم دیگه از صفر کردنشون منصرف میشدیم که همون شد اما کی زد h.palad همونی که شده بود لیدر کتیبشون و همون روز با کوبوندن نیروها از زدن کتیبه منصرف شد اما شب بی صدا نیروهای اتحاد رو کوبونده خودشم کتیبه رو ور داشته داده دست رفقا که دیگه اوج نامردیه توی بازی هست اسنوکر هم کارش سخت تر شده تا چند ساعت دیگه منجنیقا میخورن کلی شهر ازش صفر میشن[/div][/quote]
یچیزایی هست شاید کسی ندونه یکی از مواردی که سردار به پالاد اعتماد کرد این بود که همشهری بودند.
اوج وقاحت و نامردی رو تو سرور به نمایش گذاشت ، من نمیدونم با چه رویی داره تو سرور های دیگه به بازی ادامه میده[/div][/quote]
آره معلومه طرف به خاطر همشهری بودن قصد داشت سوءاستفاده رو بکنه
دیگه کم کم معلوم میشه به هر قیمتی هم که شده کتیبه توی اتحاد رفقا نمیمونه;)
دوستان یه چیز فقط
من توی سرور 26 به h.palad نامه دادم
جواب داده که هادی اکانت سرور 24 را فروخته و خودشون کتیبه را نزدن و بقیه ماجرا
حالا یه سوال اونی که الان رو اک h.palad هست همون صاحب اصلیش اکانته یا واقعا فروخته شده و بقیه ماجرا . . .
ایمیلی که از طرف دریافت کردم ظاهرا اسمش بهنام بود
fяїέηđs
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]دوستان یه چیز فقط:roll:
من توی سرور 26 به h.palad نامه دادم
جواب داده که هادی اکانت سرور 24 را فروخته و خودشون کتیبه را نزدن و بقیه ماجرا
حالا یه سوال اونی که الان رو اک h.palad هست همون صاحب اصلیش اکانته یا واقعا فروخته شده و بقیه ماجرا . . .
[/div][/quote]
ایمیلی که از طرف دریافت کردم ظاهرا اسمش بهنام بود
اگر من 100 % احتمال میدادم کتیبه در بیاد الان 10000% درصد حتما کتیبه میاد بیرون ازش....
فقط کافیه کل سرور با هم هماهنگ باشن....
مطمئنم اگر این کارو بکنن اکانت کتیبه که سهله کل اعضای اتحاد رفقا 0 میشن
البته خود شمال ایران زمین + ارتش طلایی هم میتونه کتیبه رو بکشه بیرون
این مطلب در 1393/03/23 20:43:30 نوشته شده است و در 1393/03/23 20:45:24 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
اگر من 100 % احتمال میدادم کتیبه در بیاد الان 10000% درصد حتما کتیبه میاد بیرون ازش....
مطمئنم اگر این کارو بکنن اکانت کتیبه که سهله کل اعضای اتحاد رفقا 0 میشن:idea:
البته خود شمال ایران زمین + ارتش طلایی هم میتونه کتیبه رو بکشه بیرون :idea:
مطمئنم اگر این کارو بکنن اکانت کتیبه که سهله کل اعضای اتحاد رفقا 0 میشن
اتفاقا همین کارو داریم میکنیم از صبح تا حالا اعضای پایین اتحاد که دیگه وقت بازی نداشتن نیروهاشونو دادن که فقط از اونا 20میل تا الان دارن میرن روی شهرای اسنوکر نزدیک 5میل از همرام هم دارن میخورن به شهراش
fяїέηđs
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]اگر من 100 % احتمال میدادم کتیبه در بیاد الان 10000% درصد حتما کتیبه میاد بیرون ازش....
مطمئنم اگر این کارو بکنن اکانت کتیبه که سهله کل اعضای اتحاد رفقا 0 میشن:idea:[/div][/quote]
اتفاقا همین کارو داریم میکنیم از صبح تا حالا اعضای پایین اتحاد که دیگه وقت بازی نداشتن نیروهاشونو دادن که فقط از اونا 20میل تا الان دارن میرن روی شهرای اسنوکر نزدیک 5میل از همرام هم دارن میخورن به شهراش
باید یکی فرماندهی اتحاد ها افراد باقی مونده رو قبول کنه ، به اعتقاد من باید یه اتحاد جدید تشکیل بشه به رهبری فردی که صلاحیت داره و افرادی که نیرو دارن تا بتونیم کتیبه رو از درست این نامردا در بیاریم.
دیگه مهم نیست که آرشیو کنه فقط نباید اسنوکر آرشیو کنه. خبر جدید : h.palad به اتحاد شمال ایران زمین پیوست.
سوال جدید : چرا با وجود جنگ بین شمال ایران زمین و رفقا h.palad اونجاست؟ یا اینا نمایشیه یا h.palad همون بلا legendery king سرور 7 سرش اومده؟
نه بابا پرتش کردیم بیرون دعوتنامه از قبل واسش فرستاده اینم قبول کرده که الان موسس انداختش بیرون
fяїέηđs
[quote][div][b]rezastops[/b][/div][div]باید یکی فرماندهی اتحاد ها افراد باقی مونده رو قبول کنه ، به اعتقاد من باید یه اتحاد جدید تشکیل بشه به رهبری فردی که صلاحیت داره و افرادی که نیرو دارن تا بتونیم کتیبه رو از درست این نامردا در بیاریم.
دیگه مهم نیست که آرشیو کنه فقط نباید اسنوکر آرشیو کنه.
[b]خبر جدید : h.palad به اتحاد شمال ایران زمین پیوست.
سوال جدید : چرا با وجود جنگ بین شمال ایران زمین و رفقا h.palad اونجاست؟ یا اینا نمایشیه یا h.palad همون بلا legendery king سرور 7 سرش اومده؟[/b][/div][/quote]
نه بابا پرتش کردیم بیرون دعوتنامه از قبل واسش فرستاده اینم قبول کرده که الان موسس انداختش بیرون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.