به استحضار شما عزیزان و سروران گرامی می رسانیم؛ گینگیزها کتیبه جاوادان را به همراه خود به بازی آورده اند. لذا مختصات شهرهایی که در نقشه بنا کرده اند به شرح زیر است:
منطقه شمال شرق : x = 492 y = 487
منطقه شمال غرب : x = -486 y = 481
منطقه جنوب شرق : x = 488 y = -484
منطقه جنوب غرب : x = -484 y = -479
امیدواریم شاهد رقابتی سالم برای کسب کتیبه باشیم.
بااحترام
تیم بازی عصرپادشاهان
رضا نقل قول نکن
[b]با سلام
به استحضار شما عزیزان و سروران گرامی می رسانیم؛ گینگیزها کتیبه جاوادان را به همراه خود به بازی آورده اند. لذا مختصات شهرهایی که در نقشه بنا کرده اند به شرح زیر است:
منطقه شمال شرق : x = 492 y = 487
منطقه شمال غرب : x = -486 y = 481
منطقه جنوب شرق : x = 488 y = -484
منطقه جنوب غرب : x = -484 y = -479
امیدواریم شاهد رقابتی سالم برای کسب کتیبه باشیم.
بااحترام
تیم بازی عصرپادشاهان[/b]
اوووووووووووووووووووووووووووووووووه
چقدر حال داشتی نوشتی پسر
تهش که چی؟؟؟
عزیزم واسه شانس کتیبه شما باید اول از همه از اکانت های جانبی افراد خبر داشته باشی وگرنه نمیشه که همینجوری شانس داد که
تعیین کننده مولتیا هستن وگرنه تو تاریخ بازی مگه چند نفر اکانتی داشتن که یه تنه بتونه کتیبه بکشه بیرون؟؟
خیلیا با مولتی تنضیم میکنن کل نیرو ها بخوره بعد دقیقه 90 با یه شهر نزدیک با زیر 10.000 تا سرباز کتیبه رو میارن و بعدم انتقال(که تو سرورای پیشن زیاد شده ببینی)
شما باید ببینی نزدیک 500 500 کیا چقدر شهر دارن و آمار مولتیارو در بیاری
اینارم نوشتم چون دلم برات سوخت دیدم اینهمه رفتی چدولو چرخیدی
تا اونجایی که من خبر دارم بیشترین نیرو و اکانت و شهر و همر متمرکز اطراف 500 500 بچه های رفقا دارن
کتیبه رو نزدن با اون همه خرج واقعا کسی بهشون فحش نده نامرده
بعد گفتی مدال
سرور 15 و 18 و 20 نیست آرشیو کننده ی کتیبه خیلی مدال داشتن...
رهام من کلا چون از مولتیاشون خبر نداشتم بر اساس چیزایی که شنیدم شانس دادم
مولتیاشونو که من ندیدم.
درمورد مدال هم بیشتر مدال غارت معیاره.
بقیه باقالین.
اینایی هم که نوشتم بیکار بود . کار سه ربع بود
ممدم.
حاجی میگی مدال غارت معیاره؟ سرور 9 بودی؟ اک سیامک چند تا مدال غارت داشت؟ به مدال غارت بود که اک هادی ماورا بیشترین مدال سرورو داشت. اک وحید تمنا هم دسته کمی نداشت. پس چرا نتونستن کاری کنن؟ به مدال نیس عزیز. به سرعت و تجربس راستی اکتون تو 27 غارت کم نیس نسبت به هجومتون؟
کلا میگم افراد غارتگر نیروی بیشتری دارن.من چیزیو که تو ظاهر دیدم میگم.شاید یکی غارت بزنه توی تاپ هم نیاد ولی همه ی سه ایکساشو پر کنه.
البته خودتم که میدونی مولتی بیشتر به کار میاد.
اس 27 هم اکانت رو فروختمش بعدشم طرف نیرو هارو به عنوان خط شکن خودش استفاده کرد زد تو دیوار یه نفر.منم دیدم دیگه بدرد نمی خوره اکانت، زدمش رو حذف.
طرف جانشینی میومد.
غارت هم قرار بود همون شب که ملت خوابن بدم بالا که طرف اک رو خرید.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div]اوووووووووووووووووووووووووووووووووه
چقدر حال داشتی نوشتی پسر
تهش که چی؟؟؟
عزیزم واسه شانس کتیبه شما باید اول از همه از اکانت های جانبی افراد خبر داشته باشی وگرنه نمیشه که همینجوری شانس داد که
تعیین کننده مولتیا هستن وگرنه تو تاریخ بازی مگه چند نفر اکانتی داشتن که یه تنه بتونه کتیبه بکشه بیرون؟؟
خیلیا با مولتی تنضیم میکنن کل نیرو ها بخوره بعد دقیقه 90 با یه شهر نزدیک با زیر 10.000 تا سرباز کتیبه رو میارن و بعدم انتقال(که تو سرورای پیشن زیاد شده ببینی)
اینارم نوشتم چون دلم برات سوخت دیدم اینهمه رفتی چدولو چرخیدی :lol:
تا اونجایی که من خبر دارم بیشترین نیرو و اکانت و شهر و همر متمرکز اطراف 500 500 بچه های رفقا دارن
کتیبه رو نزدن با اون همه خرج واقعا کسی بهشون فحش نده نامرده :lol:
بعد گفتی مدال
سرور 15 و 18 و 20 نیست آرشیو کننده ی کتیبه خیلی مدال داشتن...[/div][/quote]
رهام من کلا چون از مولتیاشون خبر نداشتم بر اساس چیزایی که شنیدم شانس دادم :mrgreen:
مولتیاشونو که من ندیدم.
بقیه باقالین.
اینایی هم که نوشتم بیکار بود . کار سه ربع بود :mrgreen:[/div][/quote]
ممدم.
حاجی میگی مدال غارت معیاره؟ سرور 9 بودی؟ اک سیامک چند تا مدال غارت داشت؟ به مدال غارت بود که اک هادی ماورا بیشترین مدال سرورو داشت. اک وحید تمنا هم دسته کمی نداشت. پس چرا نتونستن کاری کنن؟ به مدال نیس عزیز. به سرعت و تجربس;) راستی اکتون تو 27 غارت کم نیس نسبت به هجومتون؟ :?[/div][/quote]
کلا میگم افراد غارتگر نیروی بیشتری دارن.من چیزیو که تو ظاهر دیدم میگم.شاید یکی غارت بزنه توی تاپ هم نیاد ولی همه ی سه ایکساشو پر کنه.
اس 27 هم اکانت رو فروختمش بعدشم طرف نیرو هارو به عنوان خط شکن خودش استفاده کرد زد تو دیوار یه نفر.منم دیدم دیگه بدرد نمی خوره اکانت، زدمش رو حذف.
طرف جانشینی میومد.
اوووووووووووووووووووووووووووووووووه
چقدر حال داشتی نوشتی پسر
تهش که چی؟؟؟
اینارم نوشتم چون دلم برات سوخت دیدم اینهمه رفتی چدولو چرخیدی
کتیبه رو نزدن با اون همه خرج واقعا کسی بهشون فحش نده نامرده
بعد گفتی مدال
سرور 15 و 18 و 20 نیست آرشیو کننده ی کتیبه خیلی مدال داشتن...
رهام من کلا چون از مولتیاشون خبر نداشتم بر اساس چیزایی که شنیدم شانس دادم
مولتیاشونو که من ندیدم.
بقیه باقالین.
اینایی هم که نوشتم بیکار بود . کار سه ربع بود
ممدم.
حاجی میگی مدال غارت معیاره؟ سرور 9 بودی؟ اک سیامک چند تا مدال غارت داشت؟ به مدال غارت بود که اک هادی ماورا بیشترین مدال سرورو داشت. اک وحید تمنا هم دسته کمی نداشت. پس چرا نتونستن کاری کنن؟ به مدال نیس عزیز. به سرعت و تجربس راستی اکتون تو 27 غارت کم نیس نسبت به هجومتون؟
طرف جانشینی میومد.
مگه رو اک این رفیقت سارگن نیستی؟
برا همین اک رو زدم رو حذف که مولتی نشه و رفتم روی اون.
البته هیچ رابطه ای هم نداشتن.کسی هم گزارش میداد مولتی نمی شدن.
الان هم آره رو اک سارگنم ولی فعلا اس 27 رو تعطیل کردم پریدم روی 24 ببینم چه خبر میشه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div]اوووووووووووووووووووووووووووووووووه
چقدر حال داشتی نوشتی پسر
تهش که چی؟؟؟
اینارم نوشتم چون دلم برات سوخت دیدم اینهمه رفتی چدولو چرخیدی :lol:
کتیبه رو نزدن با اون همه خرج واقعا کسی بهشون فحش نده نامرده :lol:
بعد گفتی مدال
سرور 15 و 18 و 20 نیست آرشیو کننده ی کتیبه خیلی مدال داشتن...[/div][/quote]
رهام من کلا چون از مولتیاشون خبر نداشتم بر اساس چیزایی که شنیدم شانس دادم :mrgreen:
مولتیاشونو که من ندیدم.
بقیه باقالین.
اینایی هم که نوشتم بیکار بود . کار سه ربع بود :mrgreen:[/div][/quote]
ممدم.
حاجی میگی مدال غارت معیاره؟ سرور 9 بودی؟ اک سیامک چند تا مدال غارت داشت؟ به مدال غارت بود که اک هادی ماورا بیشترین مدال سرورو داشت. اک وحید تمنا هم دسته کمی نداشت. پس چرا نتونستن کاری کنن؟ به مدال نیس عزیز. به سرعت و تجربس;) راستی اکتون تو 27 غارت کم نیس نسبت به هجومتون؟ :?[/div][/quote]
طرف جانشینی میومد.
[/div][/quote]
مگه رو اک این رفیقت سارگن نیستی؟ :roll:[/div][/quote]
برا همین اک رو زدم رو حذف که مولتی نشه و رفتم روی اون.
البته هیچ رابطه ای هم نداشتن.کسی هم گزارش میداد مولتی نمی شدن.
الان هم آره رو اک سارگنم ولی فعلا اس 27 رو تعطیل کردم پریدم روی 24 ببینم چه خبر میشه.
البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود
پس واقعا خیلی نوبن شهرای فرعی گینگیزا جاسوسشون اونقدی کم هست که بزنی برگرده . ولی شهر کتیبه اونقد جاسوس داره که بزنی دیوار بشه کامل. تنها راه شناسایی شهر کتیبه هم همین روش جاسوسیه
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
تو جریانش نبودم ببینم چی میشه.نیرو های خودمونم روی همون شهر گینگیز بود که بک دادیمش.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود:mrgreen:[/div][/quote]
پس واقعا خیلی نوبن:lol: شهرای فرعی گینگیزا جاسوسشون اونقدی کم هست که بزنی برگرده . ولی شهر کتیبه اونقد جاسوس داره که بزنی دیوار بشه کامل. تنها راه شناسایی شهر کتیبه هم همین روش جاسوسیه :mrgreen:[/div][/quote]
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
تو جریانش نبودم ببینم چی میشه.نیرو های خودمونم روی همون شهر گینگیز بود که بک دادیمش.
البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود
پس واقعا خیلی نوبن شهرای فرعی گینگیزا جاسوسشون اونقدی کم هست که بزنی برگرده . ولی شهر کتیبه اونقد جاسوس داره که بزنی دیوار بشه کامل. تنها راه شناسایی شهر کتیبه هم همین روش جاسوسیه
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
اگه بدون جاسوسی زدن دیگه چیزی نمیتونم بگم احتمالا اینا 1 درصد هم بازی بلد نیستن
از کجا میدونی؟
شاید روی هر 4 تا شهر نیروی میلیونی گذاشتن و به اون شهره زود تر رسیده.
در غیر این صورت هایی که گفتیم ما الان توی یه اتحاد نوب هستیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود:mrgreen:[/div][/quote]
پس واقعا خیلی نوبن:lol: شهرای فرعی گینگیزا جاسوسشون اونقدی کم هست که بزنی برگرده . ولی شهر کتیبه اونقد جاسوس داره که بزنی دیوار بشه کامل. تنها راه شناسایی شهر کتیبه هم همین روش جاسوسیه :mrgreen:[/div][/quote]
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
تو جریانش نبودم ببینم چی میشه.نیرو های خودمونم روی همون شهر گینگیز بود که بک دادیمش.[/div][/quote]
اگه بدون جاسوسی زدن :roll: دیگه چیزی نمیتونم بگم:mrgreen: احتمالا اینا 1 درصد هم بازی بلد نیستن:lol:[/div][/quote]
از کجا میدونی؟
شاید روی هر 4 تا شهر نیروی میلیونی گذاشتن و به اون شهره زود تر رسیده.
در غیر این صورت هایی که گفتیم ما الان توی یه اتحاد نوب هستیم :mrgreen:
خب فعلا دارن شهرارو میزنن که تعداد جاسوس ها کم بشه جاسوس خیلی میخواد
fяїέηđs
[quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود:mrgreen:[/div][/quote]
خب فعلا دارن شهرارو میزنن که تعداد جاسوس ها کم بشه;) جاسوس خیلی میخواد
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
اگه بدون جاسوسی زدن دیگه چیزی نمیتونم بگم احتمالا اینا 1 درصد هم بازی بلد نیستن
همون بهتر که فعلا چیزی نگی چون اکثرا اعضای اتحاد الان میلیونی حمله گذاشتن روی شهرای گینگیز که کافیه حداقل 7-8تاش بخوره تمومه
اس قاسمی هم که تا الان 4میل و خورده ای دف داشته توی همین چند ساعت و قبل از زدن کتیبه
fяїέηđs
[quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein 64[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]البته تا این موقع اتحاد شمال ایران زمین یکی از شهرای گینگیز رو با زمین صاف کرده اما هیچی توش نبود:mrgreen:[/div][/quote]
فکر کنم بدون جاسوسی زدن!
تو جریانش نبودم ببینم چی میشه.نیرو های خودمونم روی همون شهر گینگیز بود که بک دادیمش.[/div][/quote]
اگه بدون جاسوسی زدن :roll: دیگه چیزی نمیتونم بگم:mrgreen: احتمالا اینا 1 درصد هم بازی بلد نیستن:lol:[/div][/quote]
همون بهتر که فعلا چیزی نگی چون اکثرا اعضای اتحاد الان میلیونی حمله گذاشتن روی شهرای گینگیز که کافیه حداقل 7-8تاش بخوره تمومه
اس قاسمی هم که تا الان 4میل و خورده ای دف داشته توی همین چند ساعت و قبل از زدن کتیبه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.