شما شاعریدا خدایی من یه دونه هم بلد نبودم بگم آفرین خوب تو گوگل سرچ می کنید
ما تو مخمون سرچ میکنیم تو مغزت خرابه باید ویندوز عوض کنی
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]شما شاعریدا خدایی من یه دونه هم بلد نبودم بگم آفرین خوب تو گوگل سرچ می کنید [/div][/quote]
ما تو مخمون سرچ میکنیم تو مغزت خرابه باید ویندوز عوض کنی:lol:
داداش عقرب میدونستید تو عالم مشاعره به حافظ چی میگن؟
من پدرامم عقرب تو فیلماس
نه چی میگن؟
این مطلب در 1392/03/30 23:59:19 نوشته شده است و در 1392/03/30 23:59:26 ویرایش شده است .
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]داداش عقرب میدونستید تو عالم مشاعره به حافظ چی میگن؟[/div][/quote]
من پدرامم عقرب تو فیلماس:mrgreen:
نه چی میگن؟
من پدرامم عقرب تو فیلماس
نه چی میگن؟
خب همون حافظ میگن دیگه عقرب ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]داداش عقرب میدونستید تو عالم مشاعره به حافظ چی میگن؟[/div][/quote]
نه چی میگن؟[/div][/quote]
خب همون حافظ میگن دیگه عقرب ... :mrgreen:
من پدرامم عقرب تو فیلماس
نه چی میگن؟
خب همون حافظ میگن دیگه عقرب ...
حافظ تخلص کرده اسمش نی که
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]عقرب شاه 2[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]داداش عقرب میدونستید تو عالم مشاعره به حافظ چی میگن؟[/div][/quote]
نه چی میگن؟[/div][/quote]
خب همون حافظ میگن دیگه عقرب ... :mrgreen:[/div][/quote]
حافظ تخلص کرده اسمش نی که
منظورم اسمش نبود...لقبشه ...بهش میگن تله ی الفبایی ...چون خیلی از ابیاتش با یه حرف خاص تموم میشه ولی شروعش با حرفای مختلفه ..این طوری اگه یه حرف سخت مثل واو رو واسه اخر درنظر بگیری حریفت مجبوره هرچی و بلده بگه ودستش خالی میمونه ولی اگه یه حرف اسون تر مثل ت پیدا کنی بستگی به اون فرد داره
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
منظورم اسمش نبود...لقبشه ...بهش میگن تله ی الفبایی ...چون خیلی از ابیاتش با یه حرف خاص تموم میشه ولی شروعش با حرفای مختلفه ..این طوری اگه یه حرف سخت مثل واو رو واسه اخر درنظر بگیری حریفت مجبوره هرچی و بلده بگه ودستش خالی میمونه ولی اگه یه حرف اسون تر مثل ت پیدا کنی بستگی به اون فرد داره
اسمش که خواجه شمسالدین محمد بن بهاءالدّین هست ....
یه عده .... شدن سابقه دار انجمن که به قول خودشون بدجور به سابقشون مینازن ...
( هر وقت پاک کرد پاک می کنیم )
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]منظورم اسمش نبود...لقبشه ...بهش میگن تله ی الفبایی ...چون خیلی از ابیاتش با یه حرف خاص تموم میشه ولی شروعش با حرفای مختلفه ..این طوری اگه یه حرف سخت مثل واو رو واسه اخر درنظر بگیری حریفت مجبوره هرچی و بلده بگه ودستش خالی میمونه ولی اگه یه حرف اسون تر مثل ت پیدا کنی بستگی به اون فرد داره[/div][/quote]
اسمش که خواجه شمسالدین محمد بن بهاءالدّین هست ....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.