اقای بنیامین که میگی همر نمونده
یه همر درست و درمون توی راهه کوبیده بشه به شهر اولت . مرد باش گزارشش رو همینجا بزار
یکی دیگه هم داره میره واسه شهر دیکسون
من همین الان ۳ میل هجومی دارم
روز اومدن کتیبه اکانت علیرضا ۱۴ و اکانت من ۱۳.۵ میل نیرو داشت
از خودش ، گرفتی قضیه رو ؟
اینو واسه شماها گفتم که به ۵ میل نیرو توی یک اکانت میگید شاخ و چشماتون گرد میشه
دیپلماسی هم چند روز پیش رستاخیز زد و ما قبول کردیم ، پس بدون اطلاع اینقدر صحبت نکن
در ضمن خیلی خوبه که شماها با هم رفیق هستین ، ولی ربطی به تاپیک نداره ، یه مثال : به یه تیم فوتبال میگن پس چرا باختین علت چی بود ، یکیشون دست بندازه گردن دیگر و بگه فوتبال و ولش کن ، رفیق های باحال رو عشقه
این سرور هم کتیبه حق ما بود ، از اون ۴۲ شهر ۴۰ تاش رو ما پایین اوردیم ، ۲ دونه دیگه رو باقی سرور
یه نفر هم شانسی برداشت و رفت
همر هایی هم که زدم و غیره هم مشخص همه چیز هست
فکر نکنم کسی به اندازه ی من و علیرضا این ۲ روز ترس به اکانت کتیبه انتقال داده باشه
الانم نیرو هست به اندازه زدن کتیبه ، چون اونا هم دف ندارن ، ولی نه دیگه حال ۳ روز بیخوابی دارم و دور ادور رفیق هستن
پیشنهاد متحد شدن با اتحاد ۩ رســتـاخــیـز ۩ توسط parse bozorg تایید شد
نامه اخر بود ، یا علی
این مطلب در 1393/02/09 17:41:08 نوشته شده است و در 1393/02/09 17:41:38 ویرایش شده است .
lord mg the great
اقای بنیامین که میگی همر نمونده
یه همر درست و درمون توی راهه کوبیده بشه به شهر اولت . مرد باش گزارشش رو همینجا بزار
یکی دیگه هم داره میره واسه شهر دیکسون
من همین الان ۳ میل هجومی دارم
روز اومدن کتیبه اکانت علیرضا ۱۴ و اکانت من ۱۳.۵ میل نیرو داشت
از خودش ، گرفتی قضیه رو ؟
اینو واسه شماها گفتم که به ۵ میل نیرو توی یک اکانت میگید شاخ و چشماتون گرد میشه
دیپلماسی هم چند روز پیش رستاخیز زد و ما قبول کردیم ، پس بدون اطلاع اینقدر صحبت نکن
در ضمن خیلی خوبه که شماها با هم رفیق هستین ، ولی ربطی به تاپیک نداره ، یه مثال : به یه تیم فوتبال میگن پس چرا باختین علت چی بود ، یکیشون دست بندازه گردن دیگر و بگه فوتبال و ولش کن ، رفیق های باحال رو عشقه
این سرور هم کتیبه حق ما بود ، از اون ۴۲ شهر ۴۰ تاش رو ما پایین اوردیم ، ۲ دونه دیگه رو باقی سرور
یه نفر هم شانسی برداشت و رفت
همر هایی هم که زدم و غیره هم مشخص همه چیز هست
فکر نکنم کسی به اندازه ی من و علیرضا این ۲ روز ترس به اکانت کتیبه انتقال داده باشه
الانم نیرو هست به اندازه زدن کتیبه ، چون اونا هم دف ندارن ، ولی نه دیگه حال ۳ روز بیخوابی دارم و دور ادور رفیق هستن
پیشنهاد متحد شدن با اتحاد ۩ رســتـاخــیـز ۩ توسط parse bozorg تایید شد
نامه اخر بود ، یا علی