ننگ نیست
شما در نظر داشته باش 340 میل نیرو دف شد اونم با چی؟با دست خالی.داداش درسته اتحاد ما کتیبه رو از دست داد ولی شما فقط بدیاشو میگی خوبیاشو نمیبینی
امیر سرچشمه رو من میششناسم.مثل خودمه رفاقت واسش مهمه ن کتیبه
چیزی که اخر این بازی برای همه میمونه رفاقتهباور کنید تنها خوبی ک عصرپادشاهان داره همینه ک اینجا ی سری رفیقای بامرام پیدا میکنی
لـــــــــــایـــــــــــــک داری داداش ...
مرام بچه های سلحشوارن ارزشش از کتیبه هم بیشتره
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]saeid57[/b][/div][div]ننگ نیست
شما در نظر داشته باش 340 میل نیرو دف شد اونم با چی؟با دست خالی:!:.داداش درسته اتحاد ما کتیبه رو از دست داد ولی شما فقط بدیاشو میگی خوبیاشو نمیبینی:)
چیزی که اخر این بازی برای همه میمونه رفاقته:)باور کنید تنها خوبی ک عصرپادشاهان داره همینه ک اینجا ی سری رفیقای بامرام پیدا میکنی
[/div][/quote]
ننگ نیست
شما در نظر داشته باش 340 میل نیرو دف شد اونم با چی؟با دست خالی.داداش درسته اتحاد ما کتیبه رو از دست داد ولی شما فقط بدیاشو میگی خوبیاشو نمیبینی
چیزی که اخر این بازی برای همه میمونه رفاقتهباور کنید تنها خوبی ک عصرپادشاهان داره همینه ک اینجا ی سری رفیقای بامرام پیدا میکنی
بعله مرامشونو دیدیم خداییش اکانت صفر مطلق دیده بودید تا حالا
مرامشونو میتونی با گذاشتن یک فیک روی شهراشون ببینی...
این مطلب در 1393/02/09 15:59:09 نوشته شده است و در 1393/02/09 16:04:26 ویرایش شده است .
آشنای ناشناس
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]saeid57[/b][/div][div]ننگ نیست
شما در نظر داشته باش 340 میل نیرو دف شد اونم با چی؟با دست خالی:!:.داداش درسته اتحاد ما کتیبه رو از دست داد ولی شما فقط بدیاشو میگی خوبیاشو نمیبینی:)
چیزی که اخر این بازی برای همه میمونه رفاقته:)باور کنید تنها خوبی ک عصرپادشاهان داره همینه ک اینجا ی سری رفیقای بامرام پیدا میکنی
[/div][/quote]
مرام بچه های سلحشوارن ارزشش از کتیبه هم بیشتره[/div][/quote]
بعله مرامشونو دیدیم خداییش اکانت صفر مطلق دیده بودید تا حالا:lol:[/div][/quote]
مرامشونو میتونی با گذاشتن یک فیک روی شهراشون ببینی...:)
داداش با دست خالی چطوری 350 میل نیرو دف شد آخه؟
مگه جنگه واقعی بگید تن به مرگ بدهید ولی تن به ذلت ندهید تا پای جان بجنگید
حتما نیرو داشته که 350 میل دف کرده دگ
خیر داداش.ببین من خودمو مثال میزنم اگه من رو اکانت سرچشمه بودم باور کن 100 میل هم نمیتونست دف کنه چون نیرو نداشت به اون صورت توی 4-5 ساعت کتیبه رو میزدن.ولی با همون نیرو 70 ساعت کتیبه تو اکانت بود و اونقدر دف شدن بقیه.دمشون گرم چ با کتیبه چ بی کتیبه واسه ما عزیزن
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]داداش با دست خالی چطوری 350 میل نیرو دف شد آخه؟
حتما نیرو داشته که 350 میل دف کرده دگ:ugeek:[/div][/quote]
خیر داداش.ببین من خودمو مثال میزنم اگه من رو اکانت سرچشمه بودم باور کن 100 میل هم نمیتونست دف کنه چون نیرو نداشت به اون صورت توی 4-5 ساعت کتیبه رو میزدن.ولی با همون نیرو 70 ساعت کتیبه تو اکانت بود و اونقدر دف شدن بقیه.دمشون گرم چ با کتیبه چ بی کتیبه واسه ما عزیزن;)
ننگ نیست
بعله مرامشونو دیدیم خداییش اکانت صفر مطلق دیده بودید تا حالا
داداش مرام و معرفت ربطی به اکانت صفر مطلق داره؟
شما اگه میخوای اینجوری استدلال کنی عیبی نداره دمه شما هم گرم
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]saeid57[/b][/div][div]ننگ نیست
[/div][/quote]
مرام بچه های سلحشوارن ارزشش از کتیبه هم بیشتره[/div][/quote]
بعله مرامشونو دیدیم خداییش اکانت صفر مطلق دیده بودید تا حالا:lol:[/div][/quote]
داداش مرام و معرفت ربطی به اکانت صفر مطلق داره؟:?:
شما اگه میخوای اینجوری استدلال کنی عیبی نداره دمه شما هم گرم;)
داداش با دست خالی چطوری 350 میل نیرو دف شد آخه؟
حتما نیرو داشته که 350 میل دف کرده دگ
منظور از دست خالی اینکه که اتحادمون تک و تنها بود داداش
بگیر خودت چی میگه
مثلا سرور 19 ممد دراگون دست تنها نبودش اتحاد های دیگه براش دف دادن ولی ما چی ؟
اونوقت ممد دراگون با اون اتحاد قویی که داشت 286 میل دف کرده
ما چی دست تنها و به زور بچه های خودمون 350 میل !!!!!
داداشم واقعا هنر کردن بچه ها
حالا باز بگو رفتید اکانت خریدید
دیگه بدتر از ممد دراگون نبود که با اون همه قدرت روی پروفایلش نوشته بود اکانت نیزه دار خریداریم
البته این عیب نیست و بیخودی روش مانور ندید
بچه ها تلاش کردن . کارشونو بی ارزش نکنید
بحث هم نکنید ما ادعایی نداشتیم . همینقدر هم گل کاشتیم
خب اونم برمگیرده به ....... مدیراتون که 2.3 تا متحد درست حسابی نداشتن که اینطوری نشه
خب هرچی بود تمام شد
ایول به شما همه با مراما
بحث دیپلماسی ها خیلی پیچیدست...دست مدیران هم نبود...خواسته باشیم توضیح بودیم اندازه همین تایپک در میاد
دم شما هم گرم
این مطلب در 1393/02/09 16:11:20 نوشته شده است و در 1393/02/09 16:11:42 ویرایش شده است .
آشنای ناشناس
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]داداش با دست خالی چطوری 350 میل نیرو دف شد آخه؟
حتما نیرو داشته که 350 میل دف کرده دگ:ugeek:[/div][/quote]
منظور از دست خالی اینکه که اتحادمون تک و تنها بود داداش
بگیر خودت چی میگه
مثلا سرور 19 ممد دراگون دست تنها نبودش اتحاد های دیگه براش دف دادن ولی ما چی ؟
اونوقت ممد دراگون با اون اتحاد قویی که داشت 286 میل دف کرده
ما چی دست تنها و به زور بچه های خودمون 350 میل !!!!!
داداشم واقعا هنر کردن بچه ها
حالا باز بگو رفتید اکانت خریدید
دیگه بدتر از ممد دراگون نبود که با اون همه قدرت روی پروفایلش نوشته بود اکانت نیزه دار خریداریم
البته این عیب نیست و بیخودی روش مانور ندید
بچه ها تلاش کردن . کارشونو بی ارزش نکنید
بحث هم نکنید ما ادعایی نداشتیم . همینقدر هم گل کاشتیم
[/div][/quote]
خب اونم برمگیرده به ....... مدیراتون که 2.3 تا متحد درست حسابی نداشتن که اینطوری نشه
خب هرچی بود تمام شد
ایول به شما همه با مراما[/div][/quote]
بحث دیپلماسی ها خیلی پیچیدست...دست مدیران هم نبود...خواسته باشیم توضیح بودیم اندازه همین تایپک در میاد:)
دم شما هم گرم:)
elham_22 عزیز اولا که گفتم دیپلماسی ها قضیشون پیچیدست...دوما مطمئنی همه سرور ها دقیقا همین اتفاق افتاده؟ تا اون جایی که من متوجه شدم اولین سروری هست که اتحاد 3 از نظر جمعیت اتحاد 7 یا 8 از نظر نیرو کتیبه رو زده
همین که کتیبه رو زدیم روی خیلی ها کم شد کلی کیف داد واقعا...
آشنای ناشناس
elham_22 عزیز اولا که گفتم دیپلماسی ها قضیشون پیچیدست...دوما مطمئنی همه سرور ها دقیقا همین اتفاق افتاده؟ تا اون جایی که من متوجه شدم اولین سروری هست که اتحاد 3 از نظر جمعیت اتحاد 7 یا 8 از نظر نیرو کتیبه رو زده:shock::shock:
همین که کتیبه رو زدیم روی خیلی ها کم شد کلی کیف داد واقعا...:lol:
کتیبه رو زدید. نتونستید آرشیو کنید اک کتیبه هم صفر مطلق شده بعد میگی رویه خعلیا رو کم کردیم تازه کسی هم بتون کمک نکرد به قوله اریها حتما دلایلی داشته
آخر ننگ بود واسه شما از دفه بعد حتما اسماتو ن رو عوض کنید بازی کنید چون واسه کری خوندن دگ نمیشه بگی سرور22 من فلانی بودم تو فلان اتحاد که کتیبه زدیم ولی ازمون زدن تازه صفر هم شدیم
رو نیس که سنگ پایه قزوینه
داداش ننگ اونه که از اول سرور کلی خرج کنی و ادعا داشته باشی برای کتیبه...بعد نتونی کتیبه رو بزنی بهونه بیاری ال شد بل شد!!
ننگ اونه که قول بدی و به قولت عمل نکنی...ننگ اونه که خواسته باشی بزرگی خودتو با اکانتت ثابت کنی...
من هیچ وقت نمیگم کی بودم من همیشه میگم کی هستم...خودمو تو همون سرور به همه ثابت میکنم...
مودب باش
آشنای ناشناس
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]کتیبه رو زدید. نتونستید آرشیو کنید اک کتیبه هم صفر مطلق شده بعد میگی رویه خعلیا رو کم کردیم:o تازه کسی هم بتون کمک نکرد به قوله اریها حتما دلایلی داشته:lol::lol:
آخر ننگ بود واسه شما از دفه بعد حتما اسماتو ن رو عوض کنید بازی کنید چون واسه کری خوندن دگ نمیشه بگی سرور22 من فلانی بودم تو فلان اتحاد که کتیبه زدیم ولی ازمون زدن تازه صفر هم شدیم:lol::lol:
رو نیس که سنگ پایه قزوینه
[/div][/quote]
داداش ننگ اونه که از اول سرور کلی خرج کنی و ادعا داشته باشی برای کتیبه...بعد نتونی کتیبه رو بزنی بهونه بیاری ال شد بل شد!!
ننگ اونه که قول بدی و به قولت عمل نکنی...ننگ اونه که خواسته باشی بزرگی خودتو با اکانتت ثابت کنی...:lol::lol:
من هیچ وقت نمیگم کی بودم من همیشه میگم کی هستم...خودمو تو همون سرور به همه ثابت میکنم...
مودب باش
داوود اومد برد کتیبه رو انتقال داد به رعد (( هر دو از اتحاد رستاخیز ))
این مطلب در 1393/02/09 16:39:35 نوشته شده است و در 1393/02/09 16:39:48 ویرایش شده است .
آشنای ناشناس
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]اخر کدوم اتحاد زد؟؟؟
کدوم بازیکن دارتش[/div][/quote]
داوود اومد برد کتیبه رو انتقال داد به رعد (( هر دو از اتحاد رستاخیز ))
elham_22 عزیز اولا که گفتم دیپلماسی ها قضیشون پیچیدست...دوما مطمئنی همه سرور ها دقیقا همین اتفاق افتاده؟ تا اون جایی که من متوجه شدم اولین سروری هست که اتحاد 3 از نظر جمعیت اتحاد 7 یا 8 از نظر نیرو کتیبه رو زده
همین که کتیبه رو زدیم روی خیلی ها کم شد کلی کیف داد واقعا...
زدن کتیبه ای که کل نیروش رو ما پروندیم بعدم افتاده کنار یکی از شهرهای شما ها کار سختی نیست
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]elham_22 عزیز اولا که گفتم دیپلماسی ها قضیشون پیچیدست...دوما مطمئنی همه سرور ها دقیقا همین اتفاق افتاده؟ تا اون جایی که من متوجه شدم اولین سروری هست که اتحاد 3 از نظر جمعیت اتحاد 7 یا 8 از نظر نیرو کتیبه رو زده:shock::shock:
همین که کتیبه رو زدیم روی خیلی ها کم شد کلی کیف داد واقعا...:lol:[/div][/quote]
زدن کتیبه ای که کل نیروش رو ما پروندیم بعدم افتاده کنار یکی از شهرهای شما ها کار سختی نیست
اقا این همه حرفو حدث برای چیه!!!
من از قبل شروع سرور 22 گفتم این سرور داستان میشه!!!
کدومتون پست های منو تو انجمن یا پیامهام یا مدارکی که ارسال کردمو نخوندین!!!
نزارید دهنم باز بشه.اتحاد دوستان زبل چی چی بود؟ اون اقایی که پول میداد صندوقو کلید ارو میخرید از هر کسی که میزد چی بود؟
اون اکانت حمید اکسیر که نصف اکانتای دوتا اتحادو بالا کشید و بعد بچه های اتحاد ما که فهمیدن همه اکانتارو صفر کردن چی بود؟!!!
الله و اکبر همه این اکانت خریدنا زیر سر کی بود؟؟؟ چطور الان کسانی که تو کل سرور اسمشونو حتی نشنیدیم الان همر های انچنانی درومدن!!
مهدی لاو شاهد.بنیامین شاهد.علی اکبر خودت شاهد.... اقای اهورا اکانت خنجر زمان که تو اتحاد ما بود و برای کتیبه اماده شده بودو کی خرید؟؟؟؟ حالا دارن یه سری حرف اضافه میزنن بعضیا!!اقا مهدی یادته داشتی صفر میشدی به من گفتی بزنم همه شهراتو؟ چطور شد که از فارمی درومدی!!
عزیزان دوستان برادران اتحاد ای ار یا همین رستاخیز که الان دارن مرده خوری میزنن کتیبه رو چه کاری کردن تو کل این سرور جز گند زدن به بازی بقیه!! حالا هم که کتیبه مفت مفت افتاده دستشون.هرکی تو سرور 22 بوده میدونه چه سروری بازی کرده و ارت و علی رضا هم که کتیبه زدن واقعا دمشون گرم که این همه تونستن دفاع کنن. انصافا کل سرور ریخته بود سرش.
اقایون کدوم سرور بوده که تا حالا این همه کتیبه بین بازیکنا جابه جا بشه!!! انصافم خوب چیزیه!
من خودم یک میل نیرو زدم به سرچشمه خبری نیست بازی زدو خورد داره ولی تا اخرین لحظه فیک های من رو شهراش بود تنهایی وایساد جلو کل سرور!!
وقتی یه سریا همش اکانت میخریدن به نامردی با کلاه گزاشتن سر ملت والا اگر منم کتیبه میزدم اکانت میخریدم که جلو اونا وایسم. بیخود به اکانت خریدنشون گیر ندید....
این سرور بیشتر از بازیکن ثبت نامی مولتی تو بازی بود!! وقتی عکس هارو بزارن همه میفهمن...
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع دوست باشیم با هم
اقا این همه حرفو حدث برای چیه!!!
من از قبل شروع سرور 22 گفتم این سرور داستان میشه!!!
کدومتون پست های منو تو انجمن یا پیامهام یا مدارکی که ارسال کردمو نخوندین!!!
نزارید دهنم باز بشه.اتحاد دوستان زبل چی چی بود؟ اون اقایی که پول میداد صندوقو کلید ارو میخرید از هر کسی که میزد چی بود؟
اون اکانت حمید اکسیر که نصف اکانتای دوتا اتحادو بالا کشید و بعد بچه های اتحاد ما که فهمیدن همه اکانتارو صفر کردن چی بود؟!!!
الله و اکبر همه این اکانت خریدنا زیر سر کی بود؟؟؟ چطور الان کسانی که تو کل سرور اسمشونو حتی نشنیدیم الان همر های انچنانی درومدن!!
مهدی لاو شاهد.بنیامین شاهد.علی اکبر خودت شاهد.... اقای اهورا اکانت خنجر زمان که تو اتحاد ما بود و برای کتیبه اماده شده بودو کی خرید؟؟؟؟ حالا دارن یه سری حرف اضافه میزنن بعضیا!!اقا مهدی یادته داشتی صفر میشدی به من گفتی بزنم همه شهراتو؟ چطور شد که از فارمی درومدی!!
عزیزان دوستان برادران اتحاد ای ار یا همین رستاخیز که الان دارن مرده خوری میزنن کتیبه رو چه کاری کردن تو کل این سرور جز گند زدن به بازی بقیه!! حالا هم که کتیبه مفت مفت افتاده دستشون.هرکی تو سرور 22 بوده میدونه چه سروری بازی کرده و ارت و علی رضا هم که کتیبه زدن واقعا دمشون گرم که این همه تونستن دفاع کنن. انصافا کل سرور ریخته بود سرش.
اقایون کدوم سرور بوده که تا حالا این همه کتیبه بین بازیکنا جابه جا بشه!!! انصافم خوب چیزیه!
من خودم یک میل نیرو زدم به سرچشمه خبری نیست بازی زدو خورد داره ولی تا اخرین لحظه فیک های من رو شهراش بود تنهایی وایساد جلو کل سرور!!
وقتی یه سریا همش اکانت میخریدن به نامردی با کلاه گزاشتن سر ملت والا اگر منم کتیبه میزدم اکانت میخریدم که جلو اونا وایسم. بیخود به اکانت خریدنشون گیر ندید....
این سرور بیشتر از بازیکن ثبت نامی مولتی تو بازی بود!! وقتی عکس هارو بزارن همه میفهمن...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.