از رستاخیز داوود اومد برد کتیبه رو انتقال داد به رعد (( هر دو از اتحاد رستاخیز ))
چطور گرفت کتیبه رو؟؟؟
چقد نیرو داشت؟؟؟
عکس حملشو بزار
والا تموم نیروی شهر کتیبه خورده بود ایشون اومد برد...9999999 حمله ثبت شده روی اکانت کتیبه...عایا خود شما حوصلشو داری بگردی پیدا کنی گذارشش رو؟؟
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]اخر کدوم اتحاد زد؟؟؟
کدوم بازیکن دارتش[/div][/quote]
از رستاخیز داوود اومد برد کتیبه رو انتقال داد به رعد (( هر دو از اتحاد رستاخیز ))[/div][/quote]
چطور گرفت کتیبه رو؟؟؟
چقد نیرو داشت؟؟؟
عکس حملشو بزار[/div][/quote]
والا تموم نیروی شهر کتیبه خورده بود ایشون اومد برد...9999999 حمله ثبت شده روی اکانت کتیبه...عایا خود شما حوصلشو داری بگردی پیدا کنی گذارشش رو؟؟:roll:
اصلا حمله ای رو شهرای رعد با قدرت هست!!!
جمعیتش که از وقتی کتیبه زده تکون نخورده!!این یعنی چی ؟ یا داره همش با سکه زارت میکنه یا انقدر اک خریده و نیرو چیده که دیگه کسی حریفش نمیشه! این کتیبه ارشیو کردن به نظرم هیچ ارزشی نداره..
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع دوست باشیم با هم
جمعیتش که از وقتی کتیبه زده تکون نخورده!!این یعنی چی ؟ یا داره همش با سکه زارت میکنه یا انقدر اک خریده و نیرو چیده که دیگه کسی حریفش نمیشه! این کتیبه ارشیو کردن به نظرم هیچ ارزشی نداره..
داداش کی میخواد بزنه؟
این که اکت سرچشمه 0 مطلق شد همکاری تیم اتحاد 1و 2 بود که دیدی موسس هاشون حمله باهم لانچ میکردن ......
الان این دوتا دارن دف میچینین وسلحشوران باس بزنه. که بهت قول میدم تو کل اتحادشون1 میل نیرو نمیونده
این مطلب در 1393/02/09 16:59:24 نوشته شده است و در 1393/02/09 17:12:39 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]azhman[/b][/div][div]اصلا حمله ای رو شهرای رعد با قدرت هست!!!
جمعیتش که از وقتی کتیبه زده تکون نخورده!!این یعنی چی ؟ یا داره همش با سکه زارت میکنه یا انقدر اک خریده و نیرو چیده که دیگه کسی حریفش نمیشه! این کتیبه ارشیو کردن به نظرم هیچ ارزشی نداره..[/div][/quote]
داداش کی میخواد بزنه؟
این که اکت سرچشمه 0 مطلق شد همکاری تیم اتحاد 1و 2 بود که دیدی موسس هاشون حمله باهم لانچ میکردن ......
الان این دوتا دارن دف میچینین وسلحشوران باس بزنه. که بهت قول میدم تو کل اتحادشون1 میل نیرو نمیونده;)
داداش کی میخواد بزنه؟
الان این دوتا دارن دف میچینین وسلحشوران باس بزنه. که بهت قول میدم تو کل اتحادشون20 میل نیرو نمیونده
داداش چی میگی؟؟؟ 20 میل نیرو؟!!!! نهایتا 700 کیلو بیشتر نمونده!
شما فیک بزار رو کل بچه های سلحشوارن همه رد میشه همه فارم اتحادشون شدن چون مرام داشتن...
برای خود گارد هم فکر نکنم نیرویی مونده باشه...همه دیوار شدش...وقتی نمیتونه بگیره کتیبه رو از رستاخیز اومده متحد زده باهاشون
همه بازیکنان سرور حمله کردن از اتحاد ها متختلف...اون هم تاثیر داشتش همکاری اون دو اتحاد با هم...
آشنای ناشناس
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]azhman[/b][/div][div]اصلا حمله ای رو شهرای رعد با قدرت هست!!!
جمعیتش که از وقتی کتیبه زده تکون نخورده!!این یعنی چی ؟ یا داره همش با سکه زارت میکنه یا انقدر اک خریده و نیرو چیده که دیگه کسی حریفش نمیشه! این کتیبه ارشیو کردن به نظرم هیچ ارزشی نداره..[/div][/quote]
داداش کی میخواد بزنه؟
الان این دوتا دارن دف میچینین وسلحشوران باس بزنه. که بهت قول میدم تو کل اتحادشون20 میل نیرو نمیونده;)[/div][/quote]
داداش چی میگی؟؟؟ 20 میل نیرو؟!!!! نهایتا 700 کیلو بیشتر نمونده!
شما فیک بزار رو کل بچه های سلحشوارن همه رد میشه:) همه فارم اتحادشون شدن چون مرام داشتن...
برای خود گارد هم فکر نکنم نیرویی مونده باشه...همه دیوار شدش...وقتی نمیتونه بگیره کتیبه رو از رستاخیز اومده متحد زده باهاشون:lol:
همه بازیکنان سرور حمله کردن از اتحاد ها متختلف...اون هم تاثیر داشتش همکاری اون دو اتحاد با هم...:roll:
داداش من، خواهشا برو آمارو هم چک کن. فرد خاصی بهش حمله نکرده که بخواد دف آنچنانی هم بخره بریزه توو شهراش.
تا الان کل نیرویی که دیوار کرده، یک و هشتصد بوده که واسه اکانت کتیبه عددی نیست.
در ضمن. الان دیگه نیروی آنچنانی هم توو سرور نمونده که بشه کتیبه رو از دست یکی درآورد.
(من اینجا طرف کسی نیستم. توو سرور 22هم بازی نکردم که بخوام از کسی طرفداری کنم .)
ما که توو گود نیستیم بگیم کی چی کار کرده . و کتیبه حق کی بوده.
ولی اتحاد سلحشوران کار بزرگی کردن که تونستن با اون اتحادشون 340میل دیوار کنن.
کار بزرگترو هم گارد جاویدان به همراه رستاخیز انجام دادن که بالاخره تونستن توو یه سرور کتیبه رو از دست اتحاد کتیبه زن دربیارن
در کل دم همشون گرم
این مطلب در 1393/02/09 17:08:03 نوشته شده است و در 1393/02/09 17:09:30 ویرایش شده است .
...
[quote][div][b]azhman[/b][/div][div]اصلا حمله ای رو شهرای رعد با قدرت هست!!!
داداش من، خواهشا برو آمارو هم چک کن. فرد خاصی بهش حمله نکرده که بخواد دف آنچنانی هم بخره بریزه توو شهراش.
تا الان کل نیرویی که دیوار کرده، یک و هشتصد بوده که واسه اکانت کتیبه عددی نیست.
در ضمن. الان دیگه نیروی آنچنانی هم توو سرور نمونده که بشه کتیبه رو از دست یکی درآورد.
(من اینجا طرف کسی نیستم. توو سرور 22هم بازی نکردم که بخوام از کسی طرفداری کنم .)
ما که توو گود نیستیم بگیم کی چی کار کرده . و کتیبه حق کی بوده.
ولی اتحاد سلحشوران کار بزرگی کردن که تونستن با اون اتحادشون 340میل دیوار کنن.
کار بزرگترو هم گارد جاویدان به همراه رستاخیز انجام دادن که بالاخره تونستن توو یه سرور کتیبه رو از دست اتحاد کتیبه زن دربیارن
در کل دم همشون گرم
اینم چند تا حمله من.
3925844737130
392581982ecf0
39259021bed4c
3925867798a93
http://www.xum.ir/images/2014/04/29/2014-04-29160841.jpg
اینم حمله یکی از دوستان
آشنای ناشناس
[quote][div][b]azhman[/b][/div][div]اینم چند تا حمله من.
3925844737130
392581982ecf0
39259021bed4c
3925867798a93[/div][/quote]
اینم حمله یکی از دوستان;)
اینم چند تا حمله من.
3925844737130
392581982ecf0
39259021bed4c
3925867798a93
اینم حمله یکی از دوستان
چه قدر کم دف داره الان ادم میخواد بره برا رو کم کنی 20-30 تا اکت که نکوبیدن بخره بزنه به طرف
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]azhman[/b][/div][div]اینم چند تا حمله من.
3925844737130
392581982ecf0
39259021bed4c
3925867798a93[/div][/quote]
اینم حمله یکی از دوستان;)[/div][/quote]
چه قدر کم دف داره الان ادم میخواد بره برا رو کم کنی 20-30 تا اکت که نکوبیدن بخره بزنه به طرف:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.