kingg222
benyaminmomeni
aboali
benyaminmomeni
aboali
دست اتحاد رستاخیزه به احتما زیاد ارشیبو میشه چون گارد جاویدان هم دیگه باهاشون متحده قصدشون این بود سلحشوران ارشیو نکنه که موفق شدن
نه داداش گارد نمیزنه چون چیزی نمونده براش که بزنه...300 میل رو دیوار کردیم...نهایتش 50 میل همر مونده باشه تو کل سرور
رستاخیز هم شانسی کتیبه رو گرفت...اگر دوستمون انتقال میداد بین شهرا ارشیو میشد...ولی خوب...اشکالی نداره...
اتفاقیه که افتاده...انشاالله سرور های بعدی...
دیگه بهونه نیارید مردونه بگید کتیبه رو زدن دیگه این که شما میگید با عقل جور در نمیاد که روی اکانت کتیبه کسی نباشه 100% یکی هست 24 ساعته تازه 10 نفرم از اتحادتون روی اکانت بوده
داداش برو توضیحات اکانت سرچشمه رو بخون میفهمی چرا ارشیو نشد...
همش بهانه اس
بعد هر سرور یه چنین بحثایی هس
به قوله اریها مثلا همر ما 2 دقیقه دیر خورد همر ما 10 ثانیه دیر خورد
کلا بهانه اس
مرد مردونه باید بگن نتونستیم آرشیو کنیم والسلام
اکانتی که کتیبه زده کم کم 5.6 نفر روشن چطوری اینا کسی رو نداشتن صبح رو اک باشه
بخون داداش بعد فکر کن ببین چیه قضیه متوجحه میشی:
اول از همه بگم که با این نیرویی که من داشتم هیچکی نمیتونست حتی 100میل هم دیوار کنه ولی من به هر صورتی شد حدود 340میل دیوار کردم. شاید اگه تو اتحاد دیگه ای بودم کتیبه نمیرفت چون اینجا زیاد بچه ها نیرو نداشتن ولی اگه 100بار دیگم کتیبه میومد دستم دوباره میزدم بازم میومدم همین اتحاد چون اینجا واقعا بچه های با مرامی داره و این از همه چیز مهم تره
و در اخر بگم من صبح رو اکانت نبودم یکی از دوستان قرار بود باشه و همه چیو اوکی کنه. خیلی ازش دلخورم خیلی زیاد!! بهشم گفته بودیم نیروها کم شد سریع یه شهر بکش بالا و انتقال بده و اگه به ته خط رسیدی انتقال بده به شهر یکی از بچه های اتحاد که دیگه هیچکی حمر چندانی نداره اونجا راحت ارشیو میشه ولی نمیدونم چرا اخه چرا اینکارو نکرد 1ساعت مونده بود یضرر بین شهرای خودمون انتقال میداد تو هر کدوم 10 دیقم میموند ارشیو میشد ولی نمیدونم چرا... . ولی بازم تو رسم ما نیست که اینجا ازش اسمی ببریم و همه ببینن
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]aboali[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]aboali[/b][/div][div]دست اتحاد رستاخیزه به احتما زیاد ارشیبو میشه چون گارد جاویدان هم دیگه باهاشون متحده قصدشون این بود سلحشوران ارشیو نکنه که موفق شدن[/div][/quote]
نه داداش گارد نمیزنه چون چیزی نمونده براش که بزنه...300 میل رو دیوار کردیم...نهایتش 50 میل همر مونده باشه تو کل سرور:|
رستاخیز هم شانسی کتیبه رو گرفت...اگر دوستمون انتقال میداد بین شهرا ارشیو میشد...ولی خوب...اشکالی نداره...
اتفاقیه که افتاده...انشاالله سرور های بعدی...[/div][/quote]
دیگه بهونه نیارید مردونه بگید کتیبه رو زدن دیگه این که شما میگید با عقل جور در نمیاد که روی اکانت کتیبه کسی نباشه 100% یکی هست 24 ساعته تازه 10 نفرم از اتحادتون روی اکانت بوده
[/div][/quote]
داداش برو توضیحات اکانت سرچشمه رو بخون میفهمی چرا ارشیو نشد...[/div][/quote]
همش بهانه اس
بعد هر سرور یه چنین بحثایی هس
به قوله اریها مثلا همر ما 2 دقیقه دیر خورد همر ما 10 ثانیه دیر خورد
کلا بهانه اس
مرد مردونه باید بگن نتونستیم آرشیو کنیم والسلام
اکانتی که کتیبه زده کم کم 5.6 نفر روشن چطوری اینا کسی رو نداشتن صبح رو اک باشه
[/div][/quote]
بخون داداش بعد فکر کن ببین چیه قضیه متوجحه میشی:
اول از همه بگم که با این نیرویی که من داشتم هیچکی نمیتونست حتی 100میل هم دیوار کنه ولی من به هر صورتی شد حدود 340میل دیوار کردم. شاید اگه تو اتحاد دیگه ای بودم کتیبه نمیرفت چون اینجا زیاد بچه ها نیرو نداشتن ولی اگه 100بار دیگم کتیبه میومد دستم دوباره میزدم بازم میومدم همین اتحاد چون اینجا واقعا بچه های با مرامی داره و این از همه چیز مهم تره
و در اخر بگم من صبح رو اکانت نبودم یکی از دوستان قرار بود باشه و همه چیو اوکی کنه. خیلی ازش دلخورم خیلی زیاد!! بهشم گفته بودیم نیروها کم شد سریع یه شهر بکش بالا و انتقال بده و اگه به ته خط رسیدی انتقال بده به شهر یکی از بچه های اتحاد که دیگه هیچکی حمر چندانی نداره اونجا راحت ارشیو میشه ولی نمیدونم چرا اخه چرا اینکارو نکرد 1ساعت مونده بود یضرر بین شهرای خودمون انتقال میداد تو هر کدوم 10 دیقم میموند ارشیو میشد ولی نمیدونم چرا... . ولی بازم تو رسم ما نیست که اینجا ازش اسمی ببریم و همه ببینن