benyaminmomenielham_22benyaminmomenielham_22azhman
ما از وسطای سرور بیخیال بازی شدیم ولی این اخری خداییش حال کردم.دمش گرم مردونگی یعنی این.به نظر من زحمت سرچشمه کم از ارشیو کتیبه نبود ..... حق رستاخیز نیست که کتیبه بزنه.خداییش کل سرور ریختن سر سرچشمه.تقریبا هیچ * بهش دف نداد همه بهش حمله کردن.خیلی سخته تنهایی دفاع کردن.اگر روزی بخوام بازم بازی کنم دوست دارم تو تیم سرچشمه باشم.ارت عزیز همیشه کارش درست بوده چه تو انجمن چه تو بازی.
جواب همه تو پروفایل سرچشمه هست.
کپی از پروفایل سرچشمه
اول از همه بگم که با این نیرویی که من داشتم هیچکی نمیتونست حتی 100میل هم دیوار کنه ولی من به هر صورتی شد حدود 340میل دیوار کردم. شاید اگه تو اتحاد دیگه ای بودم کتیبه نمیرفت چون اینجا زیاد بچه ها نیرو نداشتن ولی اگه 100بار دیگم کتیبه میومد دستم دوباره میزدم بازم میومدم همین اتحاد چون اینجا واقعا بچه های با مرامی داره و این از همه چیز مهم تره
و در اخر بگم من صبح رو اکانت نبودم یکی از دوستان قرار بود باشه و همه چیو اوکی کنه. خیلی ازش دلخورم خیلی زیاد!! بهشم گفته بودیم نیروها کم شد سریع یه شهر بکش بالا و انتقال بده و اگه به ته خط رسیدی انتقال بده به شهر یکی از بچه های اتحاد که دیگه هیچکی حمر چندانی نداره اونجا راحت ارشیو میشه ولی نمیدونم چرا اخه چرا اینکارو نکرد 1ساعت مونده بود یضرر بین شهرای خودمون انتقال میداد تو هر کدوم 10 دیقم میموند ارشیو میشد ولی نمیدونم چرا... . ولی بازم تو رسم ما نیست که اینجا ازش اسمی ببریم و همه ببینن
محض اطلاع
میدونی چقدر اکانت خریدن این دوستان و چقدر هزینه کردن؟؟
اینا میدونی به چی میگن مرام؟؟
به اینکه اون آقای درویش واسشون سکه میخره میگن مرام و معرفت
اسم اکانتایی که خریدن رو میخوای بهت بدم؟؟
تمام گنده های بازی هم(البته به قول خودشون من که میگم بهشون نوب) رو اکانتشون بود
کتیبه هم فوق العاده حرفه ای زده شد
تو شهر 8 بود کتیبه
رو شهر 8 فیک انداخته شد رو شهر 1 حمله اصلا چون فکر میشد که انتقال بده
اینا انتقال دادن که حمله نخوره آرشیو بشه
انتقال دادن به شهر 1 همر خور به شهر 1 آورد
عینه گل دقیق 96 سپهر حیدری
خیلی حال میده طرف 3 روز از خواب و خوراک بزنه
همه جا به خودش تبریک بگه
کلی خرج کنه
دقیقه 90 کتیبش بخوره
این کتیبه هم نه نامردی ای توش بود و نه حرف و حدیثی
جای این کارا توصیه میکنم که تبریک بگید جای اینکه اون نوبا رو که فکر میکنن همه چی پول هستش رو گنده کنید
eryha
کاری به حرفات ندارم فقط در مورد قسمت خرید اکانت :
شما بودی چی کار میکردی؟؟؟؟
80 نفر در مقابل کل سرور میتونن دووم بیارن
نه عزیزم اینکه ممیگن نیرو نداشتیم در جواب این بود
اکانت تمام گنده ها رو خریدن نمونش همین اکانت علی مستر دیو mr.div
هر سرور هم همینه عزیزم
اینا بار اولشونه که میبینن خورده
اینو نگن پس چی بگن؟؟
از گینگیزا زدن سخت نیست
چون گینگیزا نه انتقال میدن کتیبشون بین شهرای خودشون و نه اکانت میخرن و نه کسی بهشون دف میده
پس افتخار نداره بنظرم
اینکه از بازیکنی که این همه هزینه کرد و اکانت خرید اتنقال داد ازین زدن حرف بود که دم دوستان گرم گل ماشتن حال کردیم
هر شخصی نظری داره...کلا بازی تموم میشد اگر گارد از گینگیز میزد کتیبه رو چرا نتونست بزنه؟؟؟
خوب واقعا افتخاری هست برای خودش از گینگیز زدن...
اینکه تا 2 3 ساعت مونده به ارشیو دفاع کردن در مقابل کل سرور که دیگه نیازی به گفتن نیست چقدر افتخار دار...
این دیگه فراتر از رویاست...دفاع کردن از کتیبه با نیروی 80 بازیکن در مقابل کل سرور
لطفا یکمی فکر کن...بعد دوباره بخون متنتو...ببین عایا امکان داره این حرفات؟؟؟
خب اتحاد های دیگه هم بودن که مقابل کل سرور مقاومت کردن و ارشیو کردن