عزیزم داستانو نوشتن تا از خوندنش لذت ببری مگه تاریخه یا سریال دیشبه که برات خلاصش کنیم؟
بخونی خوبه.
داداش کی حوصله داره
ظاهرش زیاده چیزی نداره.تو یه ربع هم میشه خوند.
علا قه ای به این داستان ها ندارم حداقل یک داستان در مورد امام ها یا پیا مبر می نو شتی تا یک چیزی یاد بگیریم
قرار نیست که هرچی مینویسیم پر از پندو اندرز باشه که
از این داستانا زیاده هم تو قرآن هم تو اینترنت با سرچ پیدا میشه.
بهتره اینجا داستانای خودمون باشه .
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]ببخشید هر کی داستان خونده می تونه خلا صه بگه [/div][/quote]
عزیزم داستانو نوشتن تا از خوندنش لذت ببری مگه تاریخه یا سریال دیشبه که برات خلاصش کنیم؟:D
بخونی خوبه.[/div][/quote]
داداش کی حوصله داره [/div][/quote]
ظاهرش زیاده چیزی نداره.تو یه ربع هم میشه خوند.[/div][/quote]
علا قه ای به این داستان ها ندارم حداقل یک داستان در مورد امام ها یا پیا مبر می نو شتی تا یک چیزی یاد بگیریم [/div][/quote]
قرار نیست که هرچی مینویسیم پر از پندو اندرز باشه که :D
از این داستانا زیاده هم تو قرآن هم تو اینترنت با سرچ پیدا میشه.
بهتره اینجا داستانای خودمون باشه .
عزیزم داستانو نوشتن تا از خوندنش لذت ببری مگه تاریخه یا سریال دیشبه که برات خلاصش کنیم؟
بخونی خوبه.
داداش کی حوصله داره
علا قه ای به این داستان ها ندارم حداقل یک داستان در مورد امام ها یا پیا مبر می نو شتی تا یک چیزی یاد بگیریم
برو باو
معلومه بچه مثبتی
خیلیم داستان خوبیه داستان که نباید همش پند باشه
ببخشید بچه مثبت از نظر شما چیه
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]ببخشید هر کی داستان خونده می تونه خلا صه بگه [/div][/quote]
عزیزم داستانو نوشتن تا از خوندنش لذت ببری مگه تاریخه یا سریال دیشبه که برات خلاصش کنیم؟:D
علا قه ای به این داستان ها ندارم حداقل یک داستان در مورد امام ها یا پیا مبر می نو شتی تا یک چیزی یاد بگیریم [/div][/quote]
برو باو
معلومه بچه مثبتی
خیلیم داستان خوبیه داستان که نباید همش پند باشه[/div][/quote]
ببخشید بچه مثبت از نظر شما چیه :?:
بخونی خوبه.
داداش کی حوصله داره
برو باو
معلومه بچه مثبتی
خیلیم داستان خوبیه داستان که نباید همش پند باشه
ببخشید بچه مثبت از نظر شما چیه
هیچی باو یه چیزی گف.
آقای گوگوریو هر کسی نظر خودشو داره نباید اینجوری باهاش حرف بزنیم که . راستی ما قراره اینجا نقد پست داشته باشیما برید خصوصی د عوا کنید اسپم بشه مدیر قفل میکنه.همچنین اینکه اسپم ها رو انشاالله گزارش هم میدیم.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]ببخشید هر کی داستان خونده می تونه خلا صه بگه [/div][/quote]
برو باو
معلومه بچه مثبتی
خیلیم داستان خوبیه داستان که نباید همش پند باشه[/div][/quote]
ببخشید بچه مثبت از نظر شما چیه :?:[/div][/quote]
هیچی باو یه چیزی گف.
آقای گوگوریو هر کسی نظر خودشو داره نباید اینجوری باهاش حرف بزنیم که . راستی ما قراره اینجا نقد پست داشته باشیما برید خصوصی د عوا کنید اسپم بشه مدیر قفل میکنه.همچنین اینکه اسپم ها رو انشاالله گزارش هم میدیم.
داداش ما هم تو داستانت بیاری بد نیستا؟ نوکرتم بچه های اوبودان مگه میزارن گینگیزا از دروازه رد شن؟
darkness.angel
mahdi521
اجازه ی نقد پست یا رول رو داریم؟
بفرمایییییید گلم.... اگه زیاده بهم خصوصی بده نگه اش دارم بعدا استفاده کنم ازش... آخه بازم داستان دارم واسه بعدا...
Ƙєηѕнι
داداش ما هم تو داستانت بیاری بد نیستا؟ نوکرتم بچه های اوبودان مگه میزارن گینگیزا از دروازه رد شن؟:twisted::mrgreen:[quote][div][b]darkness.angel[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]اجازه ی نقد پست یا رول رو داریم؟:)[/div][/quote]
بفرمایییییید گلم.... اگه زیاده بهم خصوصی بده نگه اش دارم بعدا استفاده کنم ازش... آخه بازم داستان دارم واسه بعدا... ;)[/div][/quote]
در یک کلام باید بگم ایول البته من تخصصی تو زمینه دستان نویسی ندارم ولی همین کارت نشونه ی علاقت به انجمن و پشتکارته
امیدوارم تو زمینه های دیگه هم همینجوری پشتکار داشته باشی گلم
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
در یک کلام باید بگم ایول ;););) البته من تخصصی تو زمینه دستان نویسی ندارم ولی همین کارت نشونه ی علاقت به انجمن و پشتکارته
امیدوارم تو زمینه های دیگه هم همینجوری پشتکار داشته باشی گلم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.