اولیش حوالی 4 بعد از ظهر.
بعد از اون هر وقت خودشون صلاح دیدن 5 تا 5 تا آزاد میکنن
الان ساعت 4:11 دقیقه بعد از ظهر هست ولی چیزی تو خزانه نیمده
اره.معلوم نیست چیکار دارن میکنن
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]mahmood07[/b][/div][div][quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]الان جوایز کی آزاد میشه؟؟؟[/div][/quote]
اولیش حوالی 4 بعد از ظهر.
بعد از اون هر وقت خودشون صلاح دیدن 5 تا 5 تا آزاد میکنن:?[/div][/quote]
الان ساعت 4:11 دقیقه بعد از ظهر هست ولی چیزی تو خزانه نیمده[/div][/quote]
اره.معلوم نیست چیکار دارن میکنن
والا من انقدر صفحه رو رفریش کردم که مانیتور سوخت
اما یه ..... هم گیرمون نیومد ( از اطلاعات)
یعنی اگر جایزه بزنم ها یه پاپاسی هم دیگه خرج نمیکنم
اره والا.
حداقل یه قابیلت ویژه بزارن خزانه دار که هر وقت گنجینه اومد یه هشدار رو صفحه بهت بده بگه گنجینه اومده.اینجوری ما تا کی باید نگاه کنیم؟من 2 ساعته غارت نکردم بخاطر این خزانه
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]والا من انقدر صفحه رو رفریش کردم که مانیتور سوخت
یعنی اگر جایزه بزنم ها یه پاپاسی هم دیگه خرج نمیکنم:evil:[/div][/quote]
اره والا.
حداقل یه قابیلت ویژه بزارن خزانه دار که هر وقت گنجینه اومد یه هشدار رو صفحه بهت بده بگه گنجینه اومده.اینجوری ما تا کی باید نگاه کنیم؟من 2 ساعته غارت نکردم بخاطر این خزانه:evil:
والا من انقدر صفحه رو رفریش کردم که مانیتور سوخت
یعنی اگر جایزه بزنم ها یه پاپاسی هم دیگه خرج نمیکنم
اره والا.
حداقل یه قابیلت ویژه بزارن خزانه دار که هر وقت گنجینه اومد یه هشدار رو صفحه بهت بده بگه گنجینه اومده.اینجوری ما تا کی باید نگاه کنیم؟من 2 ساعته غارت نکردم بخاطر این خزانه
به مولا ملت رو الاف کردن سرور 1 خیلی بهم حال داد این چیزا نبود
[quote][div][b]arash_s[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]والا من انقدر صفحه رو رفریش کردم که مانیتور سوخت
یعنی اگر جایزه بزنم ها یه پاپاسی هم دیگه خرج نمیکنم:evil:[/div][/quote]
اره والا.
حداقل یه قابیلت ویژه بزارن خزانه دار که هر وقت گنجینه اومد یه هشدار رو صفحه بهت بده بگه گنجینه اومده.اینجوری ما تا کی باید نگاه کنیم؟من 2 ساعته غارت نکردم بخاطر این خزانه:evil:[/div][/quote]
به مولا ملت رو الاف کردن سرور 1 خیلی بهم حال داد این چیزا نبود
سلام
میگن حوالی ساعت 4 ما نیم ساعته منتظریم بچه های اتحادما خسته شدن هی میگن تا کی ریفرش کنیم کارشناس عزیز این
قانون رو بردارید خواهشا" بچه ها خسته شدن بخدا
معتاد کامپیوتر معناد نیست بخدا! فقط تنهاست
سلام
میگن حوالی ساعت 4 ما نیم ساعته منتظریم بچه های اتحادما خسته شدن هی میگن تا کی ریفرش کنیم :twisted: کارشناس عزیز این
قانون رو بردارید خواهشا" بچه ها خسته شدن بخدا:(:(
سلام
میگن حوالی ساعت 4 ما نیم ساعته منتظریم بچه های اتحادما خسته شدن هی میگن تا کی ریفرش کنیم کارشناس عزیز این
قانون رو بردارید خواهشا" بچه ها خسته شدن بخدا
اقا قانون رو گذاشتید بیخیال قبول حداقل عملیش کن حالم بهم خرد هی تو خزانه هستم ریفرش میزنم هیچی نیست ازاد کنید دیگه
[quote][div][b]mioshi[/b][/div][div]سلام
میگن حوالی ساعت 4 ما نیم ساعته منتظریم بچه های اتحادما خسته شدن هی میگن تا کی ریفرش کنیم :twisted: کارشناس عزیز این
قانون رو بردارید خواهشا" بچه ها خسته شدن بخدا:(:([/div][/quote]
اقا قانون رو گذاشتید بیخیال قبول حداقل عملیش کن حالم بهم خرد هی تو خزانه هستم ریفرش میزنم هیچی نیست ازاد کنید دیگه
من فکر کنم ساعت به ساعته یعنی اگر ساعت 4 آزاد نشد ساعت 5 و اگر 5 نشد 6
و اگر دلشون نخواست آزاد کنن یعنی گینگیزا سکهه ها رو هاپولی کردن
من از حلق این گینگیزا سکه ها رو بیرون میکشم با اون استیل های غناسشون
Ƙєηѕнι
من فکر کنم ساعت به ساعته یعنی اگر ساعت 4 آزاد نشد ساعت 5 و اگر 5 نشد 6
و اگر دلشون نخواست آزاد کنن یعنی گینگیزا سکهه ها رو هاپولی کردن:evil:
من از حلق این گینگیزا سکه ها رو بیرون میکشم با اون استیل های غناسشون:twisted:
دوستان نماز نخونین،نخوابین،چشاتونو نبندین،حموم نرین،بیرون نرین و غارت نکنین،ساحتمون ارتقا ندین،چشتونو از خزانه بر ندارین و....
اگه هر کدوم از اینکارا رو بکنین ممکنه گنجینه اون لحظه آزاد بشه
این مطلب در 1392/12/24 16:56:30 نوشته شده است و در 1392/12/24 17:05:03 ویرایش شده است .
Arash_s
good bye anjooman
دوستان نماز نخونین،نخوابین،چشاتونو نبندین،حموم نرین،بیرون نرین و غارت نکنین،ساحتمون ارتقا ندین،چشتونو از خزانه بر ندارین و....
اگه هر کدوم از اینکارا رو بکنین ممکنه گنجینه اون لحظه آزاد بشه:|
داداشا یکم به خودتون مسلط باشید
نزارید تاپیکو قفل کنن
چون واسشون تو آب نمک خوابوندیم(گینگیزا رو میگم)
Ƙєηѕнι
داداشا یکم به خودتون مسلط باشید
نزارید تاپیکو قفل کنن
چون واسشون تو آب نمک خوابوندیم(گینگیزا رو میگم) :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
خوب نمیشه که غارت ها رسیدیگی ب شهرا رو گداشتیم کنار نشستیم تو خزانه والا قبلا میدونستیم فلان ساعت فلان تاریخ قراره گنجینه بیاد
الان سرور 21 قرار بود 24 فروردین باشه یهو جمعش کردن نه خزانه های بچه ها آمادس نه نیرو درست درمون
دارم عصبی میشم.. تیکت هم جواب نمیدید
معتاد کامپیوتر معناد نیست بخدا! فقط تنهاست
خوب نمیشه که غارت ها رسیدیگی ب شهرا رو گداشتیم کنار نشستیم تو خزانه والا قبلا میدونستیم فلان ساعت فلان تاریخ قراره گنجینه بیاد
الان سرور 21 قرار بود 24 فروردین باشه یهو جمعش کردن نه خزانه های بچه ها آمادس نه نیرو درست درمون
دارم عصبی میشم.. تیکت هم جواب نمیدید :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.