بچه برید ببنید کماندار صفر شد علت اصلیشو تا 15 دقیقه دیگه بهتون میگم
فک کنم نفر اول تهاجم زدتش با چند نفر دیگه.
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div] بچه برید ببنید کماندار صفر شد علت اصلیشو تا 15 دقیقه دیگه بهتون میگم[/div][/quote]
بخاطر مولتی اکانتش قفل شده دشمناشم از این فرصت استفاده کردند زدند شهر هاشو صفر کردند.
ehsan
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div] بچه برید ببنید کماندار صفر شد علت اصلیشو تا 15 دقیقه دیگه بهتون میگم[/div][/quote]
بخاطر مولتی اکانتش قفل شده دشمناشم از این فرصت استفاده کردند زدند شهر هاشو صفر کردند.
اره.بیچاره این همه پول خرج بازی کرد حالا داره صفر میشه.بابا انقدر الکی پول خرج بازی نکنید.
ehsan
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div] بچه برید ببنید کماندار صفر شد علت اصلیشو تا 15 دقیقه دیگه بهتون میگم[/div][/quote]
فک کنم نفر اول تهاجم زدتش با چند نفر دیگه.[/div][/quote]
اره.بیچاره این همه پول خرج بازی کرد حالا داره صفر میشه.بابا انقدر الکی پول خرج بازی نکنید.
اکانت های محمد دراگون و ارسلان و بعضی از دراگونیا زدنش
i knew you were trouble
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div] بچه برید ببنید کماندار صفر شد علت اصلیشو تا 15 دقیقه دیگه بهتون میگم[/div][/quote]
فک کنم نفر اول تهاجم زدتش با چند نفر دیگه.[/div][/quote]
اکانت های محمد دراگون و ارسلان و بعضی از دراگونیا زدنش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.