آخه شهر0رو غارت بکنی چیزی بهت میرسه؟بعدم وقتی 0 هست چطوری توش نیرو باشه؟کسی که 0 کرده نیروهای همون شهر هم کشته.
قسمت اول شوخی بود.
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]مگه اون برادرتو کشته[/div][/quote]
از کجا معلوم.
اون خیلی از سربازای مردم رو کشته.[/div][/quote]
ارمان کدومو زدی نکنه با کل سربازات ارمان اون سربازاییکه من ازت دیدم یه شهرشم فارم نمی تونه بکنه بگو با چندتا کدومشو زدی [/div][/quote]
زدم به شهرش صفرش.فیک زدم اگه نیرو نداشت غارتش بکنم.دیوونه نیستم که.[/div][/quote]
آخه شهر0رو غارت بکنی چیزی بهت میرسه؟بعدم وقتی 0 هست چطوری توش نیرو باشه؟کسی که 0 کرده نیروهای همون شهر هم کشته.[/div][/quote]
قسمت اول شوخی بود.
آخه شهر0رو غارت بکنی چیزی بهت میرسه؟بعدم وقتی 0 هست چطوری توش نیرو باشه؟کسی که 0 کرده نیروهای همون شهر هم کشته.
قسمت اول شوخی بود.
خب شانس اوردی چون فکر کردم این سرورا رو الکی رد کردی!
ها میخواستی بگی چه طور سرورا رو رد کردم.من قبل این 10 سرور * و 5 سرور جنگ خان ها و 4 سرور جنگ های فضایی 2 سرور * 1 سرور دنیای تاوری و هزاران سرور بازی انلاین مختلف جوایز این دوره ی بانک ملت.
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]مگه اون برادرتو کشته[/div][/quote]
از کجا معلوم.
اون خیلی از سربازای مردم رو کشته.[/div][/quote]
ارمان کدومو زدی نکنه با کل سربازات ارمان اون سربازاییکه من ازت دیدم یه شهرشم فارم نمی تونه بکنه بگو با چندتا کدومشو زدی [/div][/quote]
زدم به شهرش صفرش.فیک زدم اگه نیرو نداشت غارتش بکنم.دیوونه نیستم که.[/div][/quote]
آخه شهر0رو غارت بکنی چیزی بهت میرسه؟بعدم وقتی 0 هست چطوری توش نیرو باشه؟کسی که 0 کرده نیروهای همون شهر هم کشته.[/div][/quote]
قسمت اول شوخی بود.[/div][/quote]
خب شانس اوردی چون فکر کردم این سرورا رو الکی رد کردی!8-)[/div][/quote]
ها میخواستی بگی چه طور سرورا رو رد کردم.من قبل این 10 سرور تراوین و 5 سرور جنگ خان ها و 4 سرور جنگ های فضایی 2 سرور آسمان دژ 1 سرور دنیای تاوری و هزاران سرور بازی انلاین مختلف جوایز این دوره ی بانک ملت.
بابا سرور تموم شد دیگه صفرمون هم کنه چیزی نمیشه بیخیال.
اره توی سرور های دیگه هم با یه اسم دیگه وارد میشی دیگه خیالت راحت.
ehsan
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]دوست دارم هیوا آزاد شه بعد بیاد همتونو کباب کنه.:twisted::mrgreen::ugeek:[/div][/quote]
بابا سرور تموم شد دیگه صفرمون هم کنه چیزی نمیشه بیخیال.[/div][/quote]
اره توی سرور های دیگه هم با یه اسم دیگه وارد میشی دیگه خیالت راحت.
چرا انقدر بیچاره بیچاره میکنید هر کی ندونه انگار یتیمه
طرف خرپوله مولتی باز بازی به گند کشه همون بهتر صفرش کنن من خودم شخصا بعد از اینکه یه نفرو پوکوندم شهراشو میزنم
این پول هم که میریزه یک ده هزارم ثروتش هم نیست
امید وارم به کل صفر بشه
رضا نقل قول نکن
چرا انقدر بیچاره بیچاره میکنید هر کی ندونه انگار یتیمه
طرف خرپوله مولتی باز بازی به گند کشه همون بهتر صفرش کنن من خودم شخصا بعد از اینکه یه نفرو پوکوندم شهراشو میزنم
این پول هم که میریزه یک ده هزارم ثروتش هم نیست
امید وارم به کل صفر بشه
غارتش که کردم انبارم پر شد
حالا نزدیک 30000 تا میتونم بسازم نیزه دار
هنوز کلی شهر فول داره تازه اگه کل اکانتشم صفر شه با مولتیاش میاد صفرت میکنه.
ehsan
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:
غارتش که کردم انبارم پر شد :D:D:D:D:D:D:D:D
حالا نزدیک 30000 تا میتونم بسازم نیزه دار[/div][/quote]
غارتش که کردم انبارم پر شد
حالا نزدیک 30000 تا میتونم بسازم نیزه دار
0 کامل میشه داداشی صبر
0 کاملم نشه دیگه کلاسش طعطیل شد
این مطلب در 1392/06/20 22:10:38 نوشته شده است و در 1392/06/20 22:11:03 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:
غارتش که کردم انبارم پر شد :D:D:D:D:D:D:D:D
حالا نزدیک 30000 تا میتونم بسازم نیزه دار[/div][/quote]
هنوز کلی شهر فول داره تازه اگه کل اکانتشم صفر شه با مولتیاش میاد صفرت میکنه.[/div][/quote]
0 کامل میشه داداشی صبر
0 کاملم نشه دیگه کلاسش طعطیل شد:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.